friedman21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Follow us Αποθήκευση... Φόρουμ 4T FORUM Κατασκευαστές και Μοντέλα Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Πρωτεύουσες καρτέλες Προβολή(ενεργή καρτέλα) Επεξεργασία 1 post / 0 new Quick reply Σάβ, 24/07/2021 - 19:13 #1 friedman21 Online Last seen: Πριν από 57 δευτερόλεπτα Joined: 07/05/2009 - 21:25 Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread για να ρωτήσω ελπίζω να μην κάνω πατάτα.. Έπεσε πάνω στο αμαξάκι(opel astra 05) μου παρκαρισμενο μια κοπέλα (έψαχνε το κινητό λεει!!!) και μου το έστειλε να γίνει κονσέρβα.. ολική με λίγα λόγια και 3000 αποζημίωση...και ξαφνικά έχω μείνει καλοκαιριατικα χωρίς αμάξι και ψάχνω άμεσα για το επόμενο και θα ήθελα την γνώμη σας..το budget είναι 8-9 βαριά να κάνω την υπέρβαση με στερήσεις άμα αξίζει για 10.. Δεν με ενδιαφέρει κάτι γρήγορο(καλά να μπορώ να κάνω και καμιά προσπέραση😂) θέλω κάτι ασφαλές μια και θα βάζω την μικρή μέσα καλοταξιδο και άνετο..θα ήθελα να έχει και ένα καλό multimedia μιας και ήταν το μαράζι μου με το προηγούμενο που δεν είχε καν mp3..το πιο σημαντικό να έχει όσο τον δυνατόν λιγότερα εργοστάσιακα προβλήματα..μην το πάρω και δώσω άλλα τόσα σε συνεργεία θα βάλω τα κλάματα.. Έχω καταλήξει να κοιτάω focus και astra του 2015.. Αξίζουν αυτά τα μοντέλα?έχετε κάποια καλύτερη πρόταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα