Nickboubas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα Sony bravia kdl 40W605b 6ετιας μετά από 1-2 ώρες λειτουργίας σβήνει μόνη της και αναβοσβηνει κόκκινο led 6 φορές και επαναλαμβάνεται μέχρι να την ανοίξω με το τηλεκοντρόλ Την επόμενη φορά που θα το κάνει όμως ...δηλ μετά από 10-20' δεν επανέρχεται με το τηλεκοντρόλ παρά μόνο αν την βγάλω από την πρίζα! Μίλησα με Sony support μου είπε να την βγάλω από την πρίζα κάνα 5 λεπτό για αποφόρτιση ,να δω μην έχω χρονοδιακόπτες κτλπ χαζα. Στο service που πήγα να ρωτήσω μου αφού μου έδωσαν ένα νέο adapter (εξωτερικό τον έχει) και δεν λύθηκε το προβλήμα μου είπαν φερτην να την μετρήσουμε μήπως υπερφόρτιζεται ή πιθανόν να φταίνε τα πάνελ led.Ειχε κάνεις το ίδιο προβλήμα?? Υπόψιν μου λείπει μια αναβάθμιση λογισμικου η όποια με τίποτα δεν ενημερωνει μέσω WiFi.Να ψάξω να την βρω και να την ενημερώσω μέσω usb stick ή τσάμπα κόπος
bill36 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Τζαμπα κοπος. Πιο λογικο θα ηταν να κανεις επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις απο το κρυφο μενου μπας και γινει τπτ(αν και με λιγες πιθανοτητες) παρα να διορθωσει την κατασταση η αναβαθμιση του λειτουργικου. Και οι δυο πιθανες αιτιες που σου εδωσε το service αφορουν το hardware της τηλεορασης οποτε δυσκολα απο το software να βγαλεις ακρη.
GMagicPlus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 6 blinks είναι καμένα led. Δεν είναι θέμα αναβάθμισης.
Odysster Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Έχω κι εγώ μία Bravia 4k 2015 KD-55X8501C και απενεργοποιείται κάθε τόσο και αναβοσβήνει το κόκκινο led 6 φορές με 3 sec διακοπή και πάλι 6 φορές κοκ. Αν την βγάλω από την πρίζα κανά μισάωρο ανοίγει πάλι και παίζει για μισή- μια ώρα και πάλι τα ίδια. Όλες οι λειτουργίες της όπως και η οθόνη λειτουργούν κανονικά. Την έκανα επαναφορά και δεν έγινε τίποτα. Της ξαναπέρασα το android από usb και δεν έγινε τίποτα. Τι να φταίει άραγε; Ένας φίλος που ασχολείται μου είπε ότι πιθανότατα είναι τροφοδοτικό. Να την πάω σε sony service στην Αθήνα ή δεν έχει νόημα; Υπόψιν πως η τηλεόραση είναι τέλεια σε απόδοση σε όλα της. Την είχα αγοράσει πάνω από 2,.000€ το 2015. Φοβάμαι μη μου πιάσουν τον ποπό και όχι μόνο αυτό αλλά μήπως δεν κάνουν και δουλειά και έχω πάλι τα ίδια. Πείτε καμμιά γνώμη ρε παιδιά. Ευχαριστώ!
GMagicPlus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Είπαμε πιο πανω πιο είναι το προβλημα στα 6 blinks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα