Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , παρατηρώ ότι το τηλέφωνο ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα όταν ζεσταίνεται κ η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά συχνά . 

είναι λογικό ; Έχει κανείς παρόμοιο θέμα; 
το είχα πολυ Και με το 7αρι 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dieccast είπε

Καλησπέρα σας , παρατηρώ ότι το τηλέφωνο ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα όταν ζεσταίνεται κ η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά συχνά . 

Μήπως έχεις ενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα και πέφτει όταν είναι σκοτάδι; 🤔

Δημοσ.
13 ώρες πριν, koutsis είπε

Μήπως έχεις ενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα και πέφτει όταν είναι σκοτάδι; 🤔

Όχι το τσεκαρα. Το κάνει κυρίως σε εξωτερικό χώρο και ειδικά κάτω από τον ηλιο μετά από 5 λεπτά πέφτει πολύ . 

Δημοσ.

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ στο iPhone 11,όταν είμαι έξω και το χτυπάει ο ήλιος και ζεσταίνεται ρίχνει την φωτεινότητα.Πιστεύω είναι κάποια δικλείδα ασφαλείας για να προστατέψει την οθόνη…

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/7/2021 στις 11:09 ΠΜ, spyrossss είπε

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ στο iPhone 11,όταν είμαι έξω και το χτυπάει ο ήλιος και ζεσταίνεται ρίχνει την φωτεινότητα.Πιστεύω είναι κάποια δικλείδα ασφαλείας για να προστατέψει την οθόνη…

Νομίζω ότι παρά είναι ευαίσθητο όμως σε σημείο που δημιουργεί πρόβλημα τώρα το καλοκαίρι ! Θα το ψάξω λίγο παραπάνω ίσως σε κάποιο κατάστημα αν και δεν νομίζω να βρω άκρη 

Δημοσ.

Αυτο μπορεις να το δοκιμασεις μεσα στο σπιτι σε δυνατη λαμπα. Αν δεν το ριξει και εκει, δεν εχεις θεμα. Εχει ζεστη εξω. Μερικες φορες που αφηνω το δικο μου στο ταμπλο του ιχ (σε βαση) δεν μπορω να βγαλω και φωτογραφιες (σε τουλαχιστον 2 κινητα android αυτο). Τον χειμωνα προφανως δεν εχω το ιδιο θεμα

Δημοσ.
Στις 24/7/2021 στις 3:28 ΜΜ, dieccast είπε

καλησπερα, εαν θέλεις με ακους και αγνοεις τις προηγουμενες ασυναρτησιες που γραφτηκανε. Εχω καθε χρονο ΟΛΗ την σειρα iphone απο το πρωτο που βγηκε. Οταν πρωτοπηρα το 12 pro max το παρατηρησα και εγω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι μεγαλο θεμα και αν κανεις μια βολτα σε reddit και τα λοιπα θα δεις οτι το εχουν πολλοι. Ειπαν οτι με την 14.7.1 το εφτιαξαν αλλα τζιφος. Το πιο αστειο? Ημουν παραλια και εκανα μονο browsing και εριχνε την φωτεινοτητα στο 50% και δεν μπορουσες να την ανεβασεις παρα μονο οταν κρυωσει. Και στα προηγουμενα μοντελα ειχε δικλειδα ασφαλειας λογω υπερθερμανσης, αλλα στα 12 τωρα το εχουν τερματισει. Και σε service να πας δεν θα βγαλεις ακρη φιλε μου.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, tasosbacon είπε

καλησπερα, εαν θέλεις με ακους και αγνοεις τις προηγουμενες ασυναρτησιες που γραφτηκανε. Εχω καθε χρονο ΟΛΗ την σειρα iphone απο το πρωτο που βγηκε. Οταν πρωτοπηρα το 12 pro max το παρατηρησα και εγω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι μεγαλο θεμα και αν κανεις μια βολτα σε reddit και τα λοιπα θα δεις οτι το εχουν πολλοι. Ειπαν οτι με την 14.7.1 το εφτιαξαν αλλα τζιφος. Το πιο αστειο? Ημουν παραλια και εκανα μονο browsing και εριχνε την φωτεινοτητα στο 50% και δεν μπορουσες να την ανεβασεις παρα μονο οταν κρυωσει. Και στα προηγουμενα μοντελα ειχε δικλειδα ασφαλειας λογω υπερθερμανσης, αλλα στα 12 τωρα το εχουν τερματισει. Και σε service να πας δεν θα βγαλεις ακρη φιλε μου.

Σήμερα έτυχε ήμουν στη παραλία με φίλο ο οποίος είχε 12 pro και αυτός . Είμασταν δίπλα δίπλα στη σκιά εμένα μου έριχνε την φωτεινότητα κατευθείαν ενώ σε αυτόν δεν έπεσε ποτέ με ίδια χρήση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dieccast είπε

Σήμερα έτυχε ήμουν στη παραλία με φίλο ο οποίος είχε 12 pro και αυτός . Είμασταν δίπλα δίπλα στη σκιά εμένα μου έριχνε την φωτεινότητα κατευθείαν ενώ σε αυτόν δεν έπεσε ποτέ με ίδια χρήση 

παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο. Tι θηκες ειχατε (αποφυγη θερμοτητας) και ποσο ζεστα ηταν τα κινητα σας. του φιλου σου και λιγο πιο κρυο να ητανε παιζει ρολο. BTW εχεις ενεργοποιημένο το True Tone ;

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε

παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο. Tι θηκες ειχατε (αποφυγη θερμοτητας) και ποσο ζεστα ηταν τα κινητα σας. του φιλου σου και λιγο πιο κρυο να ητανε παιζει ρολο. BTW εχεις ενεργοποιημένο το True Tone ;

Όχι κλειστό το έχω 

Δημοσ.

έχω αιφον απο το 2012 και 100% το κάνει σαν ασφαλιστική δικλείδα όπως προαναφέρθηκε. Είτε το έχεις στο αμάξι ώς gps και το βλέπει ο ήλιος είτε στην παραλία χαμηλώνει αυτόματα την φωτεινότητα στο μισό από οτι το έχεις για: α) να μην καεί η οθόνη β)να μην ξεκολλήσει τιποτα απο την πλακέτα με την ζεστη. κακά τα ψέματα φέτος έχουμε πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες οπότε έτυχε να το παρατηρήσεις τώρα. όσο μπορείς να μην το έχεις στον ήλιο γιατί χαλάς και την μπαταρία του πιο γρήγορα. εκτός απο την μείωση της φωτεινότητας μείωνει και τις επιδόσεις πείπου στο μισό αλλά σε νεότερα μοντέλα δεν το βλέπεις αυτό εύκολα. ουσιαστικά κάνει ότι θα έκανε το low power mode αλλά λίγο πιό έντονα..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...