MessengerOfGood Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Έχω ένα συνσγερμό εγκατεστημένο από μια εταιρεία που προσφέρει (με ετήσια συνδρομή 150€) και κέντρο λήψης σημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι όταν λείπουμε εκτός Αθην'ων και χτυπήσει ο συναγερμός μας ειδοποιούν στο τηλέφωνο και ρωτάνε αν θα ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Υπάρχει μήπως κάποια εταιρεία που μπορούν να πάνε να δούν το σπίτι (διόρωφο) από κοντά (εξωτερικά βέβαια) και αν χρειαστεί να ειδοποιήσουν την αστυνομία?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Τοτε γιατι δίνεις 150€; Βαλε ενα αυτόματο τηλεφωνητή στο συναγερμο, βαλε πρώτο το τλφ της αστυνομίας και μετα κάποια δικα σου, και ασε την αστυνομία να παει να δει τι εγινε. Αρκεί βέβαια το σύστημα σου να ειναι αξιόπιστο και να μην βαράει στο βροντο. 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Επαρχία πάντως έχουμε τέτοια εταιρεία. Btw για να είσαι safe μπορείς να πάρεις και καμιά xiaomi κάμερα με ενεργοποιημενο το home surveillance για να σου έρθει ειδοποίηση σε κίνηση 1
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τοτε γιατι δίνεις 150€; Βαλε ενα αυτόματο τηλεφωνητή στο συναγερμο, βαλε πρώτο το τλφ της αστυνομίας και μετα κάποια δικα σου, και ασε την αστυνομία να παει να δει τι εγινε. Αρκεί βέβαια το σύστημα σου να ειναι αξιόπιστο και να μην βαράει στο βροντο. Σταμάτησα να δίνω τα 150 ακριβώς γιατί μπορώ και μόνος μου να ειδοποιήσω την αστυνομία. Έχεις την εντύπωση ότι η αστυνομία θα πάει να δεί τί γίνεται αν την ειδοποιήσει ο αυτόματος τηλεφωνητής ??? Έχουν πιό σημαντικά πράγματα να κάνουν και σωστά. Έτσι κι αλλιώς μπορώ να παίρνω μήνυμα στο κινητό. Ε και λοιπόν? Τι κάνω? Φωνάζω την αστυνομία? 21 ώρες πριν, SabotazNic είπε Επαρχία πάντως έχουμε τέτοια εταιρεία. Btw για να είσαι safe μπορείς να πάρεις και καμιά xiaomi κάμερα με ενεργοποιημενο το home surveillance για να σου έρθει ειδοποίηση σε κίνηση Υποθέτω ότι η κάμερα θα μου δείχνει online αν υπάρχουν καποιοι που κινουνται στο οπτικό της πεδίο. Αυτό είναι καλό. Αλλά πάλι την αστυνομία να ειδοποιήσω ή θα με πάρουν στο ψιλό στο τέλος? Η ανθρώπινη παρουσία (εταιρείας security) δεν υποκαθίσταται και αξίζει να τους πληρώνεις με την προϋπόθεση ότι μπορούν να πάνε να δούν τι γίνεται... Ποιό είναι το όνομα της εταιρείας που έχετε? Θα μπορούσα να τους πάρω τηλέφωνο, κάτι θα ξέρουν και για την περιοχή μου στην Αθήνα... 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Σταμάτησα να δίνω τα 150 ακριβώς γιατί μπορώ και μόνος μου να ειδοποιήσω την αστυνομία. Έχεις την εντύπωση ότι η αστυνομία θα πάει να δεί τί γίνεται αν την ειδοποιήσει ο αυτόματος τηλεφωνητής ??? Έχουν πιό σημαντικά πράγματα να κάνουν και σωστά. Σε μένα η αστυνομία έρχεται πάντα, κάποιες φορές και άμεσα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από NikosKallithea
3DJIN Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) επισης να σημειωσω οτι οσες φορες τους εχω καλεσει μεσα σε 5 λεπτα εχουν εμφανιστει μηχανες διας. Νομιζω οτι οι περισσοτερες εταιρειες security εχουν και patrol με καποια επιβαρυνση,το καλυτερο θα ηταν να βαλετε μια τετοια απο κοινου με καποιους γειτονες ωστε να μειωθει το κοστος. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από 3DJIN
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε επισης να σημειωσω οτι οσες φορες τους εχω καλεσει μεσα σε 5 λεπτα εχουν εμφανιστει μηχανες διας. Αν είσαι εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά αν λείπεις στο νησί τι τους λές (εσύ όχι ο αυτόματος τηλεφωνητής βέβαια)? "Χτύπησε ο συναγερμός μου και πηγαίνετε να δείτε αν μπήκε κλέφτης και πάρτε με στο κινητό να μου πείτε?" Περίεργο μου φαίνεται!
wired_1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Σου παραθέτω νήμα από τις πιο γνωστές στο χώρο. https://www.g4s.com/el-gr/what-we-do/second-level-page/secure-solutions 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Αν είσαι εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά αν λείπεις στο νησί τι τους λές (εσύ όχι ο αυτόματος τηλεφωνητής βέβαια)? "Χτύπησε ο συναγερμός μου και πηγαίνετε να δείτε αν μπήκε κλέφτης και πάρτε με στο κινητό να μου πείτε?" Περίεργο μου φαίνεται! Δεν σε παίρνει η αστυνομία στο κινητο σου, έχεις παράλογες απαιτήσεις, θα σε πάρει αν διαπιστώσουν ληστεία, αν όμως θέλεις να έχεις αμεση γνώση του τι συνέβη πρέπει να εχεις ειδοποιήσει κάποιον δικό σου, γείτονα κλπ να πάει να δει τι έγινε. Αυτο δεν ισχυει μονο για τον συναγερμό, αλλα για πολλα πράγματα, πχ ένα απο ολα ειναι, σπάει μια σωληνα, κυριως απο τα πλυντήρια τι θα κάνεις, πρέπει άμεσα να πάει κάποιος σπίτι Ο τηλεφωνητής μεταδίδει ενα μήνυμα πχ ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός στην διευθηνση, ονομα, οροφος κλπ Δεν λεει πάρτε με να μου πείτε 😀
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν σε παίρνει η αστυνομία στο κινητο σου, έχεις παράλογες απαιτήσεις, θα σε πάρει αν διαπιστώσουν ληστεία, αν όμως θέλεις να έχεις αμεση γνώση του τι συνέβη πρέπει να εχεις ειδοποιήσει κάποιον δικό σου, γείτονα κλπ να πάει να δει τι έγινε. Αυτο δεν ισχυει μονο για τον συναγερμό, αλλα για πολλα πράγματα, πχ ένα απο ολα ειναι, σπάει μια σωληνα, κυριως απο τα πλυντήρια τι θα κάνεις, πρέπει άμεσα να πάει κάποιος σπίτι Ο τηλεφωνητής μεταδίδει ενα μήνυμα πχ ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός στην διευθηνση, ονομα, οροφος κλπ Δεν λεει πάρτε με να μου πείτε 😀 Κομίζεις γλαύκα εις Αθήνας.... Δεν κατάλαβες... Απάντηση στους προηγούμενους ήταν αυτό που έγραψα. Εννοείται! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από MessengerOfGood
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Τελικά έμαθα ότι προσφέρεται αυτή η υπηρεσία (να έλθουν να δουν τι έγινε) μόνο για νύχτα με κόστος 80-100 €/μήνα. Άρα για οικία το ξεχνάμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Το να πάει όχημα της εταιρείας φύλαξης είναι μεροκάματο για κάποιους ανθρώπους και μην ξεχνάτε ότι είναι και επικίνδυνο άρα το βρίσκω λογικό να πληρώνεις "ακριβά" τέτοια υπηρεσία άλλωστε οι εταιρείες ιδιωτικής ασφαλείας (security) δεν έχουν και οπλισμό όπως η ελληνική αστυνομία - άμεση δράση (100) ή Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. άρα είναι μονόδρομος οι κάμερες ασφαλείας/καταγραφικό και ειδοποίηση στο κινητό με γραπτό μήνυμα - email ώστε μετά να καλέσεις την αστυνομία για να πάει να δει τι γίνεται.
lofter Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 25/7/2021 στις 10:41 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Σταμάτησα να δίνω τα 150 ακριβώς γιατί μπορώ και μόνος μου να ειδοποιήσω την αστυνομία. Αν δεν κάνω λάθος η αστυνομία δίνει προτεραιότητα στις κλήσεις από εταιρείες φύλαξης έναντι των άλλων. Επομένως αν πάρεις εσύ μόνος σου θα έρθουν αλλά μπορεί να καθυστερήσουν, 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lofter είπε Αν δεν κάνω λάθος η αστυνομία δίνει προτεραιότητα στις κλήσεις από εταιρείες φύλαξης έναντι των άλλων. Επομένως αν πάρεις εσύ μόνος σου θα έρθουν αλλά μπορεί να καθυστερήσουν, Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φίλε μου έχω καλέσει το (100) τουλάχιστον (5) πέντε φορές από τον 6/2021 έως σήμερα και ήταν άμεση η ανταπόκριση τους. Επίσης σε δικό μου τηλεφώνημα στο (100) για διαμέρισμα γείτονα στο οποίο παρατήρησα φώτα από φακό (εννοείται ότι γνώριζα ότι έλειπαν οι γείτονες (τους οποίους ειδοποίησα πρώτα) έστειλαν κοντινή ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ήρθε χωρίς φάρους/σειρήνες φυσικά και η οποία ζήτησε άμεσα ενισχύσεις από το κέντρο καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν μέσα οι κλέφτες/ληστές/διαρρήκτες έτσι τους έπιασαν στα πράσα πριν φύγουν από την πολυκατοικία. για την ασφάλεια χρειάζεται να έχεις καλή πόρτα ασφαλείας (προσωπικά έχω βάλει και μπάρα ασφαλείας ξέρετε αυτές τις βαριές μεταλλικές από ατσάλι σαν τις μπάρες που έβαζαν παλιά στα κάστρα) θα πρέπει να έχεις κάγκελα ασφαλείας σε όλα τα κουφώματα αλουμινίου και απαραίτητα κάμερες ασφαλείας και καταγραφικό. αν μπορείς έχεις και ένα λυκόσκυλο (μαλινούα) ή και δύο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από ikorolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα