Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Χθες έχασα το κινητό μου, πήγα έκανα δήλωση στην αστυνομία με το IMEI και μετά πήγα και απο ένα κατάστημα vodafone να το δηλώσω. Αγόρασα και νέα συσκευή ( poco x3 pro ), όλα καλά μέχρι εδώ.

Ο χαζός όμως έχω ξεχάσει τον κωδικό του email μου (πολύ χαζός) και δεν μπορώ να συνδεθώ στις υπηρεσίες της google, για να κάνω ανάκτηση πρέπει η google να μου στείλει sms στο κινητό, σήμερα λοιπόν που έβαλα τη sim παρατήρησα ότι δεν μπορώ να λάβω κανένα sms. Κάλεσα τη vodafone χωρίς αποτέλεσμα και ειλικρινά έχω πανικοβληθεί.

Πιο συγκεκριμένα το κινητό βγάζει σε μήνυμα : Αδυναμία ενεργοποίησης Προσδιορισμού sms, όποιος ξέρει ή έχει πάθει κάτι παρόμοιο παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει καθώς νιώθω ότι όλα μου τα προσωπικά δεδομένα είναι ευάλωτα σε αυτον που βρήκε το κινητό.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάνει  Mi Account?

Αν ναι στον εντοπισμό συσκευής μέσα από το λογαριασμό mi account  απενεργοποίησε το. 

Δημοσ.

Mi account έχω, είχα μέσα τη καινούργια συσκευή και την παλιά, την παλιά την έχω διαγράψει ωστόσο το πρόβλημα παραμένει.

Αποσυνδέθηκα τελειώς απο το Mi account και το θέμα παραμένει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το καινούργιο κινητό λέω.

Δες μήπως είναι ενεργό το use gsm alphabet στις ρυθμίσεις των sms. 

Αν ναι απενεργοποίησε το.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Έφτιαξε συνδέθηκα κανονικά, δέχομαι και στέλνω κανονικά sms, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα θέμα. Τώρα το instagram δεν μου στέλνει κωδικό sms στο κινητό μου για να μπω...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις, έστειλε κάποιους κωδικούς με τεραστια καθυστέρηση αλλά πλέον δεν είναι έγκυροι...ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι θέμα του κινητού ή του παρόχου ή της xiaomi ή του instagram...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του instagram,ακούω πολλά αρνητικά σχόλια.

Αν ήταν δεν θα έπαιρνες γενικά.

Messenger?

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν μπορώ σε καμία των περιπτώσεων να συνδεθώ στο account μου και πολύ φοβάμαι ότι θα το χάσω.... απο τη google δέχομαι κανονικά μηνύματα.

Δημοσ.

Επειδή ρώτησα τον γιό μου που έχει instagram μου λέει ότι αν δεν ξέρεις τα στοιχεία από το παλιό νούμερο (email + κωδικό)δεν μπορείς να μπεις στον παλιό λογαριασμό.

Πρέπει να κάνεις καινούργιο λογαριασμό με το καινούργιο νούμερο που πήρες.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάθει το άλλο, είχα το τικτοκ συνδεδεμένο μόνο με έναν παλιό αριθμό που είχα. Ξέχασα τον κωδικό και πλέον το παλιό νούμερο έχει ακυρωθεί. Έτσι δεν μπορώ να δεχτώ sms για αλλαγή κωδικού! Οπότε απαλά, δεν υπήρχε άλλη λύση, από τον νέο λογαριασμό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...