panos.mark4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Καλημέρα σε όλους! Χθες έχασα το κινητό μου, πήγα έκανα δήλωση στην αστυνομία με το IMEI και μετά πήγα και απο ένα κατάστημα vodafone να το δηλώσω. Αγόρασα και νέα συσκευή ( poco x3 pro ), όλα καλά μέχρι εδώ. Ο χαζός όμως έχω ξεχάσει τον κωδικό του email μου (πολύ χαζός) και δεν μπορώ να συνδεθώ στις υπηρεσίες της google, για να κάνω ανάκτηση πρέπει η google να μου στείλει sms στο κινητό, σήμερα λοιπόν που έβαλα τη sim παρατήρησα ότι δεν μπορώ να λάβω κανένα sms. Κάλεσα τη vodafone χωρίς αποτέλεσμα και ειλικρινά έχω πανικοβληθεί. Πιο συγκεκριμένα το κινητό βγάζει σε μήνυμα : Αδυναμία ενεργοποίησης Προσδιορισμού sms, όποιος ξέρει ή έχει πάθει κάτι παρόμοιο παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει καθώς νιώθω ότι όλα μου τα προσωπικά δεδομένα είναι ευάλωτα σε αυτον που βρήκε το κινητό. Σας ευχαριστώ πολύ!
GATE123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μήπως έχεις κάνει Mi Account? Αν ναι στον εντοπισμό συσκευής μέσα από το λογαριασμό mi account απενεργοποίησε το.
panos.mark4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Mi account έχω, είχα μέσα τη καινούργια συσκευή και την παλιά, την παλιά την έχω διαγράψει ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Αποσυνδέθηκα τελειώς απο το Mi account και το θέμα παραμένει.
GATE123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για το καινούργιο κινητό λέω. Δες μήπως είναι ενεργό το use gsm alphabet στις ρυθμίσεις των sms. Αν ναι απενεργοποίησε το. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από GATE123
panos.mark4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Έφτιαξε συνδέθηκα κανονικά, δέχομαι και στέλνω κανονικά sms, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα θέμα. Τώρα το instagram δεν μου στέλνει κωδικό sms στο κινητό μου για να μπω...
panos.mark4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Το έχω κάνει 3-4 φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μόνο απο το instagram δεν δέχομαι sms.
panos.mark4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 To gsm επειδή το έχω στα ελληνικά είναι το Χρήση απλών χαρακτήρων;
panos.mark4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις, έστειλε κάποιους κωδικούς με τεραστια καθυστέρηση αλλά πλέον δεν είναι έγκυροι...ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι θέμα του κινητού ή του παρόχου ή της xiaomi ή του instagram...
GATE123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Του instagram,ακούω πολλά αρνητικά σχόλια. Αν ήταν δεν θα έπαιρνες γενικά. Messenger? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από GATE123
panos.mark4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Ναι αλλά δεν μπορώ σε καμία των περιπτώσεων να συνδεθώ στο account μου και πολύ φοβάμαι ότι θα το χάσω.... απο τη google δέχομαι κανονικά μηνύματα.
GATE123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Επειδή ρώτησα τον γιό μου που έχει instagram μου λέει ότι αν δεν ξέρεις τα στοιχεία από το παλιό νούμερο (email + κωδικό)δεν μπορείς να μπεις στον παλιό λογαριασμό. Πρέπει να κάνεις καινούργιο λογαριασμό με το καινούργιο νούμερο που πήρες.
eko13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Εγώ είχα πάθει το άλλο, είχα το τικτοκ συνδεδεμένο μόνο με έναν παλιό αριθμό που είχα. Ξέχασα τον κωδικό και πλέον το παλιό νούμερο έχει ακυρωθεί. Έτσι δεν μπορώ να δεχτώ sms για αλλαγή κωδικού! Οπότε απαλά, δεν υπήρχε άλλη λύση, από τον νέο λογαριασμό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα