roginsky12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Παρηγγειλα κατι απο ebay πριν μια εβδομαδα και το μοναδικο που εχει στο tracking ειναι αυτο " The item was handed over to the International Logistics Center on 20.07.2021 to be forwarded to the country of destination. " που βρισκεται αυτη τη στιγμη το δεμα και ποτε θα το παραλαβω? και με τι σταλθηκε? dhl η απλο ταχυδρομειο?
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, roginsky12 είπε Παρηγγειλα κατι απο ebay πριν μια εβδομαδα και το μοναδικο που εχει στο tracking ειναι αυτο " The item was handed over to the International Logistics Center on 20.07.2021 to be forwarded to the country of destination. " που βρισκεται αυτη τη στιγμη το δεμα και ποτε θα το παραλαβω? και με τι σταλθηκε? dhl η απλο ταχυδρομειο? Μίλα με τον πωλητή
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, roginsky12 είπε Παρηγγειλα κατι απο ebay πριν μια εβδομαδα και το μοναδικο που εχει στο tracking ειναι αυτο " The item was handed over to the International Logistics Center on 20.07.2021 to be forwarded to the country of destination. " που βρισκεται αυτη τη στιγμη το δεμα και ποτε θα το παραλαβω? και με τι σταλθηκε? dhl η απλο ταχυδρομειο? Δεν ξερω για το δεμα σου , αλλα για το θεμα DHL / Post ειναι ενα και το αυτο. Η DHL ειναι θυγατρικη της Post. Post -> Γραμματα DHL-> Πακετα.
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Για τελωνείο ακούγεται, ίσως στις Βρυξέλλες αν είναι DHL. Εκεί έχω και εγώ τώρα κάτι δέματα.
roginsky12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Για τελωνείο ακούγεται, ίσως στις Βρυξέλλες αν είναι DHL. Εκεί έχω και εγώ τώρα κάτι δέματα. δεν υπαρχει τελωνειο στην Ευρωπαικη Ενωση
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, roginsky12 είπε δεν υπαρχει τελωνειο στην Ευρωπαικη Ενωση Εγώ έχω παραγγείλει μέσω Τσεχίας banggood και είναι στα "Brussels custom". Προφανώς και θα πάει gls και θα φύγει, έτσι ελπίζω τουλάχιστον, αλλά ναι, πρακτικά σταμάτησε τελωνείο.
Nikcv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα παιδιά μου στείλανε ένα δέμα από γερμανία , ο αποστολέας μου έστειλε μόνο μια φωτογραφία που αναγράφει τα στοιχειά μου και μόνο αριθμούς σαν αυτό πως το κάνω tracking αυτό , μαζί με γράμματα ειναι 20 όλα χαρακτήρες. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από Nikcv
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Nikcv είπε Kαλησπέρα παιδιά μου στείλανε ένα δέμα από γερμανία , ο αποστολέας μου έστειλε μόνο μια φωτογραφία που αναγράφει τα στοιχειά μου και μόνο αριθμούς σαν αυτό πως το κάνω tracking αυτό , μαζί με γράμματα ειναι 20 όλα χαρακτήρες. Σκαναρες το QR να δεις? 1
Nikcv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, kormos είπε Σκαναρες το QR να δεις? To σκαναρα με μια εφαρμογή QR Scanner να δω τι θα μου βγάλει και το μόνο που μου λέει Unkown encoding... πάντως το δέμα ειναι από Deutsche Post , έβαλα τους αριθμούς και τα γράμματα που ειναι συνολικά 20 σε αυτή τη σελίδα https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html και μετά από αναζήτηση μου βγάζει...letter Status: Open No shipment status could be determined for this shipment.
Nikcv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, kormos είπε Σκαναρες το QR να δεις? Επικοινώνησα με τον αποστολέα και μου είπε πως χρησιμοποίησε priority label ...πως θα δουλέψει αυτό;, πως θα παραλάβω αν δεν έχω τον αριθμό καν αποστολής;
stcp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Εισαι σιγουρος οτι εχει tracking η συγκεκριμενη μεθοδος αποστολης? Αν δεν εχει θα σου ερθει με τα ΕΛΤΑ σαν απλο γραμμα.
kormos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nikcv είπε Επικοινώνησα με τον αποστολέα και μου είπε πως χρησιμοποίησε priority label ...πως θα δουλέψει αυτό;, πως θα παραλάβω αν δεν έχω τον αριθμό καν αποστολής; Αν έφυγε απλό ίσως όπως αναφέρθηκε θα αναμένεις ειδοποίηση από ΕΛΤΑ
Nikcv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kormos είπε Αν έφυγε απλό ίσως όπως αναφέρθηκε θα αναμένεις ειδοποίηση από ΕΛΤΑ Πριν λίγο μου είπε ο αποστολέας πως ο αριθμός με τους 20 χαρακτήρες και τα γράμματα δεν ήταν tracking number απλά αριθμός εντολής ήταν. Οπότε θα λάβω ειδοποίηση από ΕΛΤΑ ; δεν πιστεύω να μου το πετάξουν στη κεντρική είσοδο ; 3 ώρες πριν, stcp είπε Εισαι σιγουρος οτι εχει tracking η συγκεκριμενη μεθοδος αποστολης? Αν δεν εχει θα σου ερθει με τα ΕΛΤΑ σαν απλο γραμμα. αυτό φοβάμαι μην το πετάξουν στην 😠είσοδο αν έρθει ως απλό γραμμα, ξέρεις πόσες μέρες κάνει να έλθει ελλάδα; την δευτέρα έφυγε. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Nikcv
stcp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nikcv είπε Πριν λίγο μου είπε ο αποστολέας πως ο αριθμός με τους 20 χαρακτήρες και τα γράμματα δεν ήταν tracking number απλά αριθμός εντολής ήταν. Οπότε θα λάβω ειδοποίηση από ΕΛΤΑ ; δεν πιστεύω να μου το πετάξουν στη κεντρική είσοδο ; αυτό φοβάμαι μην το πετάξουν στην 😠είσοδο αν έρθει ως απλό γραμμα, ξέρεις πόσες μέρες κάνει να έλθει ελλάδα; την δευτέρα έφυγε. Αν ειναι συστημενο θα πρεπει να μπει υπογραφη για την παραλαβη. Αν ειναι απλο, ναι, θα στο πεταξουν στην εισοδο... Εχω καιρο να παραλαβω κατι απο Γερμανια μεσω ΕΛΤΑ. Παλαιοτερα ηθελε 1 βδομαδα με 10 μερες περιπου. 1
kormos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Nikcv είπε Πριν λίγο μου είπε ο αποστολέας πως ο αριθμός με τους 20 χαρακτήρες και τα γράμματα δεν ήταν tracking number απλά αριθμός εντολής ήταν. Οπότε θα λάβω ειδοποίηση από ΕΛΤΑ ; δεν πιστεύω να μου το πετάξουν στη κεντρική είσοδο ; αυτό φοβάμαι μην το πετάξουν στην 😠είσοδο αν έρθει ως απλό γραμμα, ξέρεις πόσες μέρες κάνει να έλθει ελλάδα; την δευτέρα έφυγε. Αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε ταχυδρόμο της περιοχής σου. Πχ στη δική μου δεν παραδίδουν δέματα. Στέλνουν μήνυμα και πας μόνος σου να παραλάβεις, μόνο γράμματα κάνουν διανομή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα