Fordakias7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, georgekz750 είπε Τα πραγματα ειναι απλα: Θελω να αγορασω ενα αμαξι,το βλεπω,το οδηγαω,το παω στο μηχανικο ΜΟΥ,μου λεει τι και πως,και αν μου φανει ενταξει για την τιμη το παιρνω. ΑΝ αυτο παθει το οτιδηποτε ΜΕΤΑ την αγορα,απλα την πατησα και κραζω τον μηχανικο ΜΟΥ που δεν ειδε οτι το x εξαρτημα ειναι στα τελευταια του. Εγγυηση,επιστροφη και λοιπες μπουρδες δεν παιζουν μεταξυ ιδιωτων. (Εδω δεν παιζουν στις μαντρες που υποτιθεται οτι δινουν εγγυηση αν τελικα τη χρειαστεις). Αυτα ειναι τα γραμματα και σε οποιον δεν αρεσουν να παει να ψωνισει καινουριο απο αντιπροσωπεια. Σωστό φίλε αλλά μην νμζεις υπάρχουν και αντιπροσωπείες που δεν καλύπτουν κάποιες ζημιές και την επόμενη μέρα να γίνει(νομικά) τώρα για ηθικούς λόγους κατά 90 τα εκατό θα το αντικαταστήσει όπως σκασιματα στο ταμπλό κλπ..τώρα του φίλου που του έβγαλε πρόβλημα μετά απο 1 μισή μήνα είναι και τρομερά μεγάλο διάστημα προφανώς και δεν φταίει το παλικάρι που του το πούλησε.
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Fordakias7 είπε μετά απο 1 μισή μήνα είναι και τρομερά μεγάλο διάστημα προφανώς και δεν φταίει το παλικάρι που του το πούλησε. Καλά τώρα μη παίρνουμε όρκο και ότι δε το ήξερε, αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο»…
kalopaidi87 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Καλά τώρα μη παίρνουμε όρκο και ότι δε το ήξερε, αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο»… Συγνωμη εχεις την εντυπωση οτι θα μπορουσα να ξερω ποτε θα χαλασει μια οροφη που ανοιγοκλεινει κανονικα την ωρα που σου δειχνω το αμαξι? τι να πω μπορει εγω να ειμαι τρελος δεν ξερω. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από kalopaidi87
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kalopaidi87 είπε Συγνωμη εχεις την εντυπωση οτι θα μπορουσα να ξερω ποτε θα χαλασει μια οροφη που ανοιγοκλεινει κανονικα την ωρα που σου δειχνω το αμαξι? τι να πω μπορει εγω να ειμαι τρελος δεν ξερω. Προφανώς εννοεί οτι γνώριζες την ευπάθεια και το διαχειρίστηκες αναλόγως ή οτί το ψευτόφτιαξες ίσα να το ξεφορτωθείς. Εν πάση περιπτώση και αυτό να συμβαίνει (δεν μπορούμε να το ξέρουμε), από τη στιγμή που δεν είσαι έμπορος που υποχρεούται να δίνει γραπτή εγγύηση δεν ξέρω αν μπορεί να σε κυνηγήσει νομικά εφόσον έκανε έλεγχο και συμφώνησε στην αγορά. Τώρα αν σε ψάχνει για τσαμπουκάδες και πως θα τον αποφύγεις είναι άλλο θέμα... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από agnostos13 1 1
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μάλλον την ανοιγόκλεινε συνέχεια για να πουλήσει μούρη σε γνωστούς και φίλους και του έμεινε στο χέρι 😄 17 χρονών αμάξι τι περίμενε? Ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να χαλάσει. Αυτό το ξέρεις από πριν και είσαι προετοιμασμένος και ψυχολογικά και οικονομικά
kalopaidi87 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, agnostos13 είπε Προφανώς εννοεί οτι γνώριζες την ευπάθεια και το διαχειρίστηκες αναλόγως ή οτί το ψευτόφτιαξες ίσα να το ξεφορτωθείς. Εν πάση περιπτώση και αυτό να συμβαίνει (δεν μπορούμε να το ξέρουμε), από τη στιγμή που δεν είσαι έμπορος που υποχρεούται να δίνει γραπτή εγγύηση δεν ξέρω αν μπορεί να σε κυνηγήσει νομικά εφόσον έκανε έλεγχο και συμφώνησε στην αγορά. Τώρα αν σε ψάχνει για τσαμπουκάδες και πως θα τον αποφύγεις είναι άλλο θέμα... Αν με ξαναενοχλησει θα κανω καταγγελια για ασφαλιστικα μετρα στην αστυνομια και γεια σας. 4 ώρες πριν, agnostos13 είπε Προφανώς εννοεί οτι γνώριζες την ευπάθεια και το διαχειρίστηκες αναλόγως ή οτί το ψευτόφτιαξες ίσα να το ξεφορτωθείς. Εν πάση περιπτώση και αυτό να συμβαίνει (δεν μπορούμε να το ξέρουμε), από τη στιγμή που δεν είσαι έμπορος που υποχρεούται να δίνει γραπτή εγγύηση δεν ξέρω αν μπορεί να σε κυνηγήσει νομικά εφόσον έκανε έλεγχο και συμφώνησε στην αγορά. Τώρα αν σε ψάχνει για τσαμπουκάδες και πως θα τον αποφύγεις είναι άλλο θέμα... Και αυτο που λες γνωριζα? δεν στεκει,εσυ μπορεις να ξερεις τι θα βγαλει το αμαξι σου την επομενη μερα? ποσο μαλλον μετα απο εναμιση μηνα? ελεος. 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Μάλλον την ανοιγόκλεινε συνέχεια για να πουλήσει μούρη σε γνωστούς και φίλους και του έμεινε στο χέρι 😄 17 χρονών αμάξι τι περίμενε? Ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να χαλάσει. Αυτό το ξέρεις από πριν και είσαι προετοιμασμένος και ψυχολογικά και οικονομικά Οταν περνεις καμπριο αυτα τα περιμενεις , και εγω καθε φορα που το ανοιγα εκανα τον σταυρο μου που δεν εμεινε πουθενα, τι νομιζεις. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από kalopaidi87
dm_mlnk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, kalopaidi87 είπε Οταν περνεις καμπριο αυτα τα περιμενεις , και εγω καθε φορα που το ανοιγα εκανα τον σταυρο μου που δεν εμεινε πουθενα, τι νομιζεις. του το ειπες αυτο πριν την πωληση ? λεω μηπως του εχει κατσει στραβα οτι κατι ειχες μυριστει και δεν του το ειπες! ο μηχανικός που το πηγατε την ελεγξε την οροφη ? μπορεις να πας και εκει και να το συζητησεις να ενημερωσει το πελατη του σαν αρμοδιο τεχνικο προσωπο για το τι συμβαινει.
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 53 λεπτά πριν, dm_mlnk είπε ο μηχανικός που το πηγατε την ελεγξε την οροφη ? Αυτό είναι θέμα του μηχανικού , είτε την έλεγξε είτε όχι δεν αφορά τον πωλητή.
Macosj Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο Έλληνας μια ζωή τα ίδια. 3 σελίδες χωρίς λόγο. Το αμάξι το πήρε ο τύπος από εκεί και πέρα είναι δική του υπόθεση. Κανέναν δεν ενδιαφέρει νομικά αν εσύ γνώριζες την ευπάθεια αν υπήρχε την στιγμή της αγοράς, πόσο μάλλον δε 1 μήνα μετά. Αν ήταν έτσι θα παίρναμε μεταχειρισμένα και θα κάναμε μετά μηνύσεις για να πάρουμε τα λεφτά πίσω. Απλά μην απαντάς στο τηλέφωνο, και αν δεις και σε βρει από κοντά τότε αστυνομία γιατί μπορεί να είναι και επικίνδυνος Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από Macosj 1
Fordakias7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, dm_mlnk είπε του το ειπες αυτο πριν την πωληση ? λεω μηπως του εχει κατσει στραβα οτι κατι ειχες μυριστει και δεν του το ειπες! ο μηχανικός που το πηγατε την ελεγξε την οροφη ? μπορεις να πας και εκει και να το συζητησεις να ενημερωσει το πελατη του σαν αρμοδιο τεχνικο προσωπο για το τι συμβαινει. μα και να το γνωριζε νομικα ειναι καλυμενος δεν τιθεται καποιο θεμα ...
dm_mlnk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 20 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Αυτό είναι θέμα του μηχανικού , είτε την έλεγξε είτε όχι δεν αφορά τον πωλητή. 11 ώρες πριν, Fordakias7 είπε μα και να το γνωριζε νομικα ειναι καλυμενος δεν τιθεται καποιο θεμα ... Δεν διαφωνω και με τους δυο σας. Σε καθε περιπτωση ο αγοραστης θα ειχε ταχθει νομικα με τον αγοραστη η το μηχανικο. Μη μπαινουμε σε αυτη τη διασταση. Αυτο που θελω να πω και πιθανον εκει πειραχτηκε ο αγοραστης ειναι οτι ο πωλητης την ειχε μυριστει τη δουλεια και ηθελε να το ξεφορτωθει και του εκατσαν τα καυτα καστανα στην παλαμη. Για αυτο και ο ντορος με τις ενοχλησεις. Σαφως και νομικα δεν μπορει να γινει κατι και ευθυνη του αγοραστη για αυτο που αγορασε και οπως το αγορασε. Και μαλιστα δυο μηνες μετα. Το ζορι και ετσι οπως το καταλαβαινω εγω ειναι να μην δεχεται την επιθεση απο τον αγοραστη ο πωλητης και να μην φοβαται να βγαινει απο το σπιτι του. Εκει νομιζω ειναι το θεμα που ανοιχτηκε το νημα αυτο.
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 στις πωλήσεις μεταξύ ιδιωτών δεν παρέχεται καμια εγγυηση. Πήραμε μεταχειρισμένο επαγγελματικό, μετα από λίγες μέρες εβγαλε βλάβη, δεν κυνηγησαμε τον ανθρωπο, ξεραμε οτι πέρναμε 20 χρονων αυτοκινητο ουτε στα χιλιομετρα μας εκλεψε ουτε σε κατι αλλο. Αφου στον ελεγχο ηταν ενταξει τι θα του λέγαμε μετά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα