Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ασχοληθείς. Το πολύ-πολύ, αν γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικός, βάλε κι έναν δικηγόρο να του πει 2 λόγια.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην USA θα σου είχε πάρει και τα σώβρακα, στην Ελλάδα δεν ασχολείστε, αλλά πρόσεχε λίγο μην σε πετύχει και πουθενά !

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kalopaidi87 είπε

Τι σημασια εχει? δεν θελω να πω ενα καμπριο αμαξι ειναι.

Καλά, επειδή αντιμετώπισα πρόβλημα με την υδραυλική αντλία οροφής ενός opel astra twintop, η οποία για να αλλάξει κόστιζε 4.000 (!) ευρώ, σε ρώτησα μήπως το πρόβλημα είναι το ίδιο και μπορείς -εκτός από το να απευθυνθείς σε δικηγόρο- να του βρεις μια πιο φτηνή λύση. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, costas1973 είπε

Στην USA θα σου είχε πάρει και τα σώβρακα, στην Ελλάδα δεν ασχολείστε, αλλά πρόσεχε λίγο μην σε πετύχει και πουθενά !

Γιατί το λες αυτό 🤔? Τι διαφορετικό ισχύει εκεί?

(Χωρίς ειρωνεία ρωτάω, μην παρεξηγηθείς, απλώς από περιέργεια αν π.χ διέπει διαφορετικό καθεστώς τις συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών)

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Greektrooper είπε

(Χωρίς ειρωνεία ρωτάω, μην παρεξηγηθείς, απλώς από περιέργεια αν π.χ διέπει διαφορετικό καθεστώς τις συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών)

Διότι οποία βλάβη και να βγάλει σε μικρό χρονικό διάστημα  μπορεί να θεωρηθεί ότι γνώριζες και το πούλησες χωρίς να το αναφέρεις ! 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Διότι οποία βλάβη και να βγάλει σε μικρό χρονικό διάστημα  μπορεί να θεωρηθεί ότι γνώριζες και το πούλησες χωρίς να το αναφέρεις ! 

Ακου φιλε επειδη βλεπω πολυ υφακι και μαγκια οταν πουλας ενα αμαξι και το ελεγχει ο αλλος και ολα ειναι κομπλε απο τη στιγμη που περνα στα χερια του πλεον ειναι δικο του το αμαξι ,μπορει να βγαλει οποιοδηποτε προβλημα το αμαξι οποτε ειναι δικη του ευθυνη, εγω δεν ειμαι αντιπροσωπεια να δωσω εγγυηση ποσο μαλλον σε 17 χρονων αμαξι.

Εσυ αμα πουλησεις ενα αμαξι ξερεις αμα θα βγαλει προβλημα μετα απο μερες πουθενα? εσυ το αμαξι το παραδιδεις πληρως λειτουργικο καταλαβες?

τωρα τα υπολοιπα που μου λες να με πετυχει εξω ας ερθει να με πετυχει να δεις ποιανου τα σωβρακα θα παρουν στην τελικη.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, costas1973 said:

Έχεις κάποια νομοθεσία που το αναφέρει? 

Από το λίγο που κοίταξα βρήκα ότι οι πωλήσεις μεταξύ ιδιωτών γίνονται "as is" εκτός φυσικά από περιπτώσεις απάτης τύπου γυρισμένα χιλιόμετρα ή κλεμμένο. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greektrooper είπε

Ακου θα μου ειχε παρει και τα σωβρακα λεει λες και ειμαι κανας αλητης και τον εκανα πουστια τι αλλο θα μας πειτε ρε? χαχα.

Δε θα ξεχασω οταν ειμασταν στο μηχανολογικο οπου σε καποια φαση ηταν κοντα στο να κλεισει η υπηρεσια για μεσημερι και του λενε δε μπορουμε σημερα να ολοκληρωσουμε την μεταβιβαση και λεει ο τυπος "Εγω το αμαξι θα το παρω να φυγω και οταν βγει η αδεια μου την δινεται" και η απαντηση ηταν δε παιζει να παρεις αμαξι απο εδω χωρις αδεια αν σκοτωσεις κανεναν θα τρεχουν το παιδι (εμενα) μιλαμε για γκασμας ο τυπος.

Εντελει μας κανανε την αδεια την πηρε και φευγοντας με το αμαξι σε μια στροφη τον ειδα εφαγε και λιγο την ροδα στο πεζοδρομιο στο κρασπεδο τα συμπερασματα δικα σας.!!!!! (το προηγουμενο που ειχε το αμαξι το τρακαρε και το εκανε κομματια).

9 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έχεις κάποια νομοθεσία που το αναφέρει? 

Από το λίγο που κοίταξα βρήκα ότι οι πωλήσεις μεταξύ ιδιωτών γίνονται "as is" εκτός φυσικά από περιπτώσεις απάτης τύπου γυρισμένα χιλιόμετρα ή κλεμμένο. 

Αν το αμαξι εχει γυρισμενα χιλιομετρα ποσο μαλλον κλεμενο εκει εχεις μεγαλο θεμα και καλως να το εχεις,αυτο ειναι πουστια και κλεψια. συμφωνω απολυτα,εδω μιλαμε για μια βλαβη που μπορει να συμβει ανα πασα στιγμη,πως θα μπορουσα εγω να γνωριζω κατι? τι ειμαι προφητης?

1 ώρα πριν, chriskourou είπε

Καλά, επειδή αντιμετώπισα πρόβλημα με την υδραυλική αντλία οροφής ενός opel astra twintop, η οποία για να αλλάξει κόστιζε 4.000 (!) ευρώ, σε ρώτησα μήπως το πρόβλημα είναι το ίδιο και μπορείς -εκτός από το να απευθυνθείς σε δικηγόρο- να του βρεις μια πιο φτηνή λύση. 

ενα πεζο του 04 ειναι με hardtop.

Επεξ/σία από kalopaidi87
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, kalopaidi87 είπε

Ακου θα μου ειχε παρει και τα σωβρακα λεει λες και ειμαι κανας αλητης και τον εκανα πουστια τι αλλο θα μας πειτε ρε? χαχα.

Δε θα ξεχασω οταν ειμασταν στο μηχανολογικο οπου σε καποια φαση ηταν κοντα στο να κλεισει η υπηρεσια για μεσημερι και του λενε δε μπορουμε σημερα να ολοκληρωσουμε την μεταβιβαση και λεει ο τυπος "Εγω το αμαξι θα το παρω να φυγω και οταν βγει η αδεια μου την δινεται" και η απαντηση ηταν δε παιζει να παρεις αμαξι απο εδω χωρις αδεια αν σκοτωσεις κανεναν θα τρεχουν το παιδι (εμενα) μιλαμε για γκασμας ο τυπος.

Εντελει μας κανανε την αδεια την πηρε και φευγοντας με το αμαξι σε μια στροφη τον ειδα εφαγε και λιγο την ροδα στο πεζοδρομιο στο κρασπεδο τα συμπερασματα δικα σας.!!!!! (το προηγουμενο που ειχε το αμαξι το τρακαρε και το εκανε κομματια).

Αν το αμαξι εχει γυρισμενα χιλιομετρα ποσο μαλλον κλεμενο εκει εχεις μεγαλο θεμα και καλως να το εχεις,αυτο ειναι πουστια και κλεψια. συμφωνω απολυτα,εδω μιλαμε για μια βλαβη που μπορει να συμβει ανα πασα στιγμη,πως θα μπορουσα εγω να γνωριζω κατι? τι ειμαι προφητης?

ενα πεζο του 04 ειναι με hardtop.

Καλά κρασιά ! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kalopaidi87 είπε

Δηλαδη?

Επρεπε  να  του  δωσεις   5ετη   εγγυηση   λεμε....🤣

Στο  USA  θα  του   ειχαν  ηδη   επιβαλλει   προσωρινα   μετρα....

Απλα  μπαινει   ο  καθενας   να  γραψει   την  μακακια   του....

• Like 7
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kalopaidi87 είπε

Μετά τα παραπάνω που ανέφερες είμαι πεπεισμένος ότι έκανε ο ίδιος την παπαριά και προσπαθεί να το φορτώσει σε σένα.

Μου θύμισε ένα τύπο από εδώ μέσα που του πούλησα μια agp κάρτα για 10 ευρώ, την επόμενη μέρα με πέρνει τηλέφωνο να μου αναφέρει ότι η κάρτα δεν λειτουργεί.....

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, piiii είπε

Μετά τα παραπάνω που ανέφερες είμαι πεπεισμένος ότι έκανε ο ίδιος την παπαριά και προσπαθεί να το φορτώσει σε σένα.

Μου θύμισε ένα τύπο από εδώ μέσα που του πούλησα μια agp κάρτα για 10 ευρώ, την επόμενη μέρα με πέρνει τηλέφωνο να μου αναφέρει ότι η κάρτα δεν λειτουργεί.....

Χαχαχαχαχαχα εχει τρελαθει ο κοσμος!!!

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα:

Θελω να αγορασω ενα αμαξι,το βλεπω,το οδηγαω,το παω στο μηχανικο ΜΟΥ,μου λεει τι και πως,και αν μου φανει ενταξει για την τιμη το παιρνω.

ΑΝ αυτο παθει το οτιδηποτε ΜΕΤΑ την αγορα,απλα την πατησα και κραζω τον μηχανικο ΜΟΥ που δεν ειδε οτι το x εξαρτημα ειναι στα τελευταια του.

Εγγυηση,επιστροφη και λοιπες μπουρδες δεν παιζουν μεταξυ ιδιωτων. (Εδω δεν παιζουν στις μαντρες που υποτιθεται οτι δινουν εγγυηση αν τελικα τη χρειαστεις).

Αυτα ειναι τα γραμματα και σε οποιον δεν αρεσουν να παει να ψωνισει καινουριο απο αντιπροσωπεια.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...