Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, πριν απο 1,5 μηνα πουλησα το αυτοκινητο μου σε ενα τυπο ολα μελι γαλα,

το πηγαμε συνεργειο το κοιταξανε για να παρει γνωμη ο αγοραστης,κτεο περασμενο κομπλε,σερβις εχι κανει το αμαξι λαδια ξυδια ολα, η οροφη ανοιχτη στο συνεργειο (ειναι καμπριο) οποτε κομπλε, και εγινε η μεταφορα αδειας στο ονομα του ολα ομορφα και ωραια.

Εναμιση μηνα μετα με παιρνει τηλεφωνο ο τυπος με υφος νταβατζη (αρμενος και τους ειχα σε εκτιμηση τι να πω) και μου λεει "Θα σε κανω μηνυση για εξαπατηση" του λεω γιατι? Γιατι μου λεει δεκα μερες μετα που ανοιγα την οροφη τωρα δεν μπορω να την κλεισω (προφανως ανοιξε κλεισε ειναι και 17 χρονων αμαξι , μπορει να τη ζορισε και πουθενα και κολλησε η οροφη στη μεση) και μου λεει το πηγα αντιπροσωπεια και μου ειπαν το αμαξι ειναι τρυπιος κουβας (αυτο δε ξερω ποιο τσακαλι το ειπε εκει δεν ισχυει σε καμια πριπτωση) θελει πολλα λεφτα για να φτιαχτει η θα σου κανω μηνυση για εξαπατηση και θα παρω τα λεφτα μου πισω και κατι παραπανω η θα μοιραστουμε τα εξοδα μισα μισα. (και μου ελεγε κατι τρελα ποσα).

Ποια ειναι η γνωμη σας θα ηθελα να την ακουσω.

Επεξ/σία από kalopaidi87
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφόσον έγινε ελενχος από συνεργείο και συμφώνησε στην αγορά είναι δικό του πρόβλημα .Δεν πήρε καινούργιο αυτοκίνητο , που ακόμα και σε καινούργιο μπορεί να συμβεί .. οπότε πες του πάει να κουρευτεί 👍

• Like 10
Δημοσ.

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...Από τη στιγμή που το πήγε συνεργείο δεν μπορεί να πει τίποτα. Οι απειλές για μήνυση και τα σχετικά είναι μόνο και μόνο να σε φοβίσει και να πληρώσεις....

• Like 2
Δημοσ.

Θεωρητικά δεν καλύπτεσαι από την στιγμή που έγιναν υπεύθυνες δηλώσεις για την αγορά/πώληση του αυτοκινήτου ή κάνω λάθος;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doctorkostis είπε

Ραντεβου στο δικαστηριο πες του,  χωρις βρισιες κλπ. Δεν μιλας ξανα μαζι του, οτι θελει μεσω δικηγορου.

Αυτό. Βάλε δικηγόρο να τον πάρει τηλ. και μέτρα τις συγγνώμες του μετά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενάμισι μήνα μετά εεεε;

Και που ξέρεις εσύ ότι δεν έκανε αυτός την ζημιά και τώρα ψάχνει να βρεί αποκούμπι...

Και μετά ξύπνησε πες του...

Don't talk to me, talk to my lawyer.

Επεξ/σία από piiii
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, piiii είπε

Ενάμισι μήνα μετά εεεε;

Και που ξέρεις εσύ ότι δεν έκανε αυτός την ζημιά και τώρα ψάχνει να βρεί αποκούμπι...

Και μετά ξύπνησε πες του...

Don't talk to me, talk to my lawyer.

Φυσικα και ενα αυτοκινητο με χρονια στην πλατη θα βγαλει και φθορες εδω βγαζουν αυτοκινητα καινουρια προβληματα,αυτος νομιζε οτι η οροφη ειναι παιχνιδι ποιος ξερει τι σκατα εκανε και εφαγε κανα μοτερακι  οροφης και κοιταει τωρα να μου παρει λεφτα με δικαιολογιες που δε στεκουν πουθενα, περισσοτερο με πειραξε το υφακι που μου μιλησε στο τηλεφωνο λες και ειμαι κανενα σκουπιδι απατεωνας.

Δημοσ.

Μπορεί και να είχε θέμα αλλά να μην το ήξερες . Ήταν υποχρέωση του αγοραστή να κάνει έλεγχο 

Το ότι σε ενοχλεί με τηλεφωνήματα υπέρ σου είναι . Αν σου έστειλε και ακατάλληλα μηνύματα ακόμα καλύτερα .

Στείλε του κοφτά για επικοινωνία μόνο μέσω δικηγόρου και μετά μπλοκάρισε το νούμερο του (όπως και απόκρυψη)

Δημοσ.

Κάνε  μου μηνυση πεστου..ξέρει πόσο παίρνουν οι δικηγοροι;θα σου κλάσει τα φρύδια....Εγώ περισσότερο θα φοβόμουν αν ξέρει που μένω μην στείλει τιποτα ασβερκους και με κάνουν σηκωτο για το πατσι...

Καντου σπαμ το τηλέφωνο του και μην απαντάς σε άγνωστα νούμερα και με απόκρυψη...

• Like 2
Δημοσ.

Πες του να σου κανει,και αν σου στειλει και μηνυματα με απειλες κρατα τα για το δικηγορο σου,ΑΝ σου κανει.

Τι θελει,εγγυηση σε 17 χρονων αμαξι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υφασμάτινη ή hardtop?εν μέρη έχει δίκιο σε 10 μέρες ολική βλάβη δεν βγαίνει...γ αυτό κ σε μερικές περιπτώσεις εμπόρων(για ιδιώτες δεν έχω ιδέα) κυνηγάνε 
Αναστροφή - Υπαναχώρηση από τη Σύμβαση πώλησης Οχήματος  .προφανώς πήγε σε αντ.πεια κ η αλλαγή γίνετε ολόκληρη με τα αλουμίνια/σιδερα γ αυτό  είπε μερικά χιλιαρικα... αν έφτασε αντ.πεια να του επιβεβαιώσει γραπτώς προβλήματα εντός 10ημερων κ όχι 1.5 μηνα μετά είναι ένα θεμα..Θα πρότεινα στην επόμενη κλήση να κάνεις ηχογράφηση τυχόν απειλές κ να προτείνεις λύσεις όπως hood gr,georgopoulosθηβων

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...