Προς το περιεχόμενο

Φραγή σε σταθερό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να κάνω φραγή από το σταθερό μου γιατί με τηλεφωνεί ένα νούμερο και με ενοχλει . Θέλω να αγοράσω ένα ασυρματο αλλά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν ταυτόχρονα στην άλλη συσκευή που έχω που είναι σταθερή αν θα μπορεί να με τηλεφωνεί αυτό το νούμερο . Πείτε μου τι να κάνω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλεις να κάνεις φραγή από τον παροχο η φραγή από την συσκευή σου;

Το πρώτο το ξεχνάς, δεν μπορεί να γίνει. Για το δεύτερο, απλά κοιτάς να έχει δυνατότητα φραγής προς συγκεκριμένα νούμερα η συσκευή που θα αγοράσεις. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1

Απο το ασύρματο τηλέφωνο θέλω να κάνω φραγή σε ένα νούμερο αλλά δεν κατάλαβα μπορώ να κάνω φραγή στο νούμερο που με ενοχλεί και να μην μπορεί να με καλεί καθόλου σε καμία από τις δύο συσκευές ?

• Moderators
17 ώρες πριν, Arizona19999MP είπε

Απο το ασύρματο τηλέφωνο θέλω να κάνω φραγή σε ένα νούμερο αλλά δεν κατάλαβα μπορώ να κάνω φραγή στο νούμερο που με ενοχλεί και να μην μπορεί να με καλεί καθόλου σε καμία από τις δύο συσκευές ?

Η φραγή συνήθως στις συσκευές (Black list Block list) συνήθως μόλις σε καλέσει ο αριθμός που ορίζεις το κλείνει πριν κτυπήσει, οπότε στη 2η συσκευή ίσως να προλαβαίνει να κτυπάει σαν αναπάντητη

Φραγή μπορείς να κάνεις στην συσκευή και αυτή να μην χτυπήσει. Εάν έχεις άλλη συσκευή τότε πρέπει να κάνεις άλλη φραγή στην δεύτερη συσκευή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...