Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους....Μήπως έχετε να μου προτείνετε μια καλή κάμερα ασύρματη??Να βλέπω και από κινητό?Και να παίρνει καρτα μνήμης???Έχει πάρει κάποιος και θέλει να μου πει τι εντυπώσεις του έχει αφήσει????Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εδω εισαι. Αψογη σε ολα, αναλυση, ρυθμισεις, ευχρηστο το περιβαλλον του app, σε καλη τιμη. Πηρα 1 για να πλαισιωσω καινουριο συστημα συναγερμου και τελικα θα παραγγειλω αρκετες ακομα, και για εμενα αλλα και για συγγενεις και φιλους.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, asemnos είπε

Εδω εισαι. Αψογη σε ολα, αναλυση, ρυθμισεις, ευχρηστο το περιβαλλον του app, σε καλη τιμη. Πηρα 1 για να πλαισιωσω καινουριο συστημα συναγερμου και τελικα θα παραγγειλω αρκετες ακομα, και για εμενα αλλα και για συγγενεις και φιλους.

Ευχαριστώ για την απάντηση....Ναι ισχύει ότι είναι πολύ καλή και το ξέρω από πρώτο χέρι διότι έχει βάλει φίλος μου σε μαγαζί...ξέχασα να πω ότι την θέλω για εξωτερικό χώρο..ζητώ συγγνώμη....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για εσωτερικό χώρο για μια υποτυπώδη ασφάλεια στο σπίτι ποια προτείνετε από τις οικονομικές xiaomi και tp link

1. Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

2. Xiaomi Mi Home 360° 2K

3. TP-LINK Tapo C200

4. TP-LINK Tapo C210

τα 2 & 4 που είναι πιο νέα μοντέλα και με καλύτερη ανάλυση έχουν κάποια άλλη βελτίωση από τα 1 & 4 ή κάποιο μειονέκτημα; Ή να πάω στα νέα μοντέλα μια και έχουν καλύτερη ανάλυση;

ειδοποιήσεις με βίντεο (αν και αργές από όσο διάβασα) στέλνουν και οι 4;

ευχαριστώ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, archimidis είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για εσωτερικό χώρο για μια υποτυπώδη ασφάλεια στο σπίτι ποια προτείνετε από τις οικονομικές xiaomi και tp link

3. TP-LINK Tapo C200

4. TP-LINK Tapo C210

τα 2 & 4 που είναι πιο νέα μοντέλα και με καλύτερη ανάλυση έχουν κάποια άλλη βελτίωση από τα 1 & 4 ή κάποιο μειονέκτημα; Ή να πάω στα νέα μοντέλα μια και έχουν καλύτερη ανάλυση;

11 ώρες πριν, archimidis είπε

3. TP-LINK Tapo C200

4. TP-LINK Tapo C210

ευχαριστώ 

https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-με-Φακό-2-8mm-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω τοπικ Θέλω να τη βάλω στο μπαλκόνι στον τρίτο όροφο για να βλέπω κάτω το πεζοδρόμιο που έχω το αμάξι παρκαρισμένο πρέπει να είναι περίπου 15 m κάνει για τέτοια απόσταση για να βλέπω με ευκρίνεια αξιοπρεπή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...