ntinakos_r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους....Μήπως έχετε να μου προτείνετε μια καλή κάμερα ασύρματη??Να βλέπω και από κινητό?Και να παίρνει καρτα μνήμης???Έχει πάρει κάποιος και θέλει να μου πει τι εντυπώσεις του έχει αφήσει????Ευχαριστώ
asemnos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Εδω εισαι. Αψογη σε ολα, αναλυση, ρυθμισεις, ευχρηστο το περιβαλλον του app, σε καλη τιμη. Πηρα 1 για να πλαισιωσω καινουριο συστημα συναγερμου και τελικα θα παραγγειλω αρκετες ακομα, και για εμενα αλλα και για συγγενεις και φιλους.
ntinakos_r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, asemnos είπε Εδω εισαι. Αψογη σε ολα, αναλυση, ρυθμισεις, ευχρηστο το περιβαλλον του app, σε καλη τιμη. Πηρα 1 για να πλαισιωσω καινουριο συστημα συναγερμου και τελικα θα παραγγειλω αρκετες ακομα, και για εμενα αλλα και για συγγενεις και φιλους. Ευχαριστώ για την απάντηση....Ναι ισχύει ότι είναι πολύ καλή και το ξέρω από πρώτο χέρι διότι έχει βάλει φίλος μου σε μαγαζί...ξέχασα να πω ότι την θέλω για εξωτερικό χώρο..ζητώ συγγνώμη....
archimidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για εσωτερικό χώρο για μια υποτυπώδη ασφάλεια στο σπίτι ποια προτείνετε από τις οικονομικές xiaomi και tp link Xiaomi Mi Home Security Camera 360° Xiaomi Mi Home 360° 2K TP-LINK Tapo C200 TP-LINK Tapo C210 τα 2 & 4 που είναι πιο νέα μοντέλα και με καλύτερη ανάλυση έχουν κάποια άλλη βελτίωση από τα 1 & 4 ή κάποιο μειονέκτημα; Ή να πάω στα νέα μοντέλα μια και έχουν καλύτερη ανάλυση; ειδοποιήσεις με βίντεο (αν και αργές από όσο διάβασα) στέλνουν και οι 4; ευχαριστώ
ntinakos_r Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, archimidis είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για εσωτερικό χώρο για μια υποτυπώδη ασφάλεια στο σπίτι ποια προτείνετε από τις οικονομικές xiaomi και tp link Xiaomi Mi Home Security Camera 360° Xiaomi Mi Home 360° 2K TP-LINK Tapo C200 TP-LINK Tapo C210 τα 2 & 4 που είναι πιο νέα μοντέλα και με καλύτερη ανάλυση έχουν κάποια άλλη βελτίωση από τα 1 & 4 ή κάποιο μειονέκτημα; Ή να πάω στα νέα μοντέλα μια και έχουν καλύτερη ανάλυση; ειδοποιήσεις με βίντεο (αν και αργές από όσο διάβασα) στέλνουν και οι 4; 11 ώρες πριν, archimidis είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για εσωτερικό χώρο για μια υποτυπώδη ασφάλεια στο σπίτι ποια προτείνετε από τις οικονομικές xiaomi και tp link Xiaomi Mi Home Security Camera 360° Xiaomi Mi Home 360° 2K TP-LINK Tapo C200 TP-LINK Tapo C210 τα 2 & 4 που είναι πιο νέα μοντέλα και με καλύτερη ανάλυση έχουν κάποια άλλη βελτίωση από τα 1 & 4 ή κάποιο μειονέκτημα; Ή να πάω στα νέα μοντέλα μια και έχουν καλύτερη ανάλυση; ειδοποιήσεις με βίντεο (αν και αργές από όσο διάβασα) στέλνουν και οι 4; ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-με-Φακό-2-8mm-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html
shrekakias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Για να μην ανοίξω τοπικ Θέλω να τη βάλω στο μπαλκόνι στον τρίτο όροφο για να βλέπω κάτω το πεζοδρόμιο που έχω το αμάξι παρκαρισμένο πρέπει να είναι περίπου 15 m κάνει για τέτοια απόσταση για να βλέπω με ευκρίνεια αξιοπρεπή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα