Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το βάψιμο κάγκελων.

Αξίζει να πάρω συρματοβουρτσες σε δράπανο για να καθαρίσω σκουριές κτλ.?

Τα κάγκελα στο εξοχικό είναι 30m από την θάλλασα αλλά δεν υπάρχουν πολλά εμπόδια που να κόβουν την αλμύρα.

Τα κάγκελα έχουν να βαφτουν χρόνια, αλλά για καλή μας τύχη η σκουριά είναι σε μέτρια ποσότητα κατα μήκος των κάγκελων.

Γενικά μπορείτε να μου δώσετε κάποιες κατευθυντήριες για να τα φτιάξω. Είμαι πρωτάρης στο θέμα αυτό οπότε οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σαφως και αξίζει, αλλα αν ειναι πολυ σκουριασμένα θελουν και χτύπημα, ματσακόνι, που λενε, και μετα με την συρματοβουτσα.

Επίσης για το βαψιμο παρε μια καλη μπογια, ειτε σιλικονουχα, ειτε αυτες τις σφυριλατες, αυτο που πρεπει να προσέχεις ειναι το αραίωμα της μπογιάς πρέπει να είμαι ελάχιστο εως καθόλου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Αν έχουν σκουριάσει λίγο μετά από τόσα χρόνια και τόσο κοντά στη θάλασσα σημαίνει ή ότι είχαν πολύ καλή βαφή ή κάποιου είδους προστασίας ( ανωδιοση;;;). Εγώ προσωπικά δε θα έκανα μεγάλες επεμβάσεις όπως ολικό τρίψιμο ή κάτι παρόμοιο. Θα έτριβα τα σημεία στα οποία υπάρχει σαπιλα- βαθιά σκουριά και κατόπιν θα έβαφα 2-3 χέρια hammerite πάνω από τη σκουριά.

Δημοσ.
Στις 23/7/2021 στις 4:38 ΜΜ, Wakka είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το βάψιμο κάγκελων.

Αξίζει να πάρω συρματοβουρτσες σε δράπανο για να καθαρίσω σκουριές κτλ.?

Τα κάγκελα στο εξοχικό είναι 30m από την θάλλασα αλλά δεν υπάρχουν πολλά εμπόδια που να κόβουν την αλμύρα.

Τα κάγκελα έχουν να βαφτουν χρόνια, αλλά για καλή μας τύχη η σκουριά είναι σε μέτρια ποσότητα κατα μήκος των κάγκελων.

Γενικά μπορείτε να μου δώσετε κάποιες κατευθυντήριες για να τα φτιάξω. Είμαι πρωτάρης στο θέμα αυτό οπότε οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ναι και γω ετσι το εκανα! Δραπανο, τα καθαρισα οσο περισσοτερο γινοταν μετα μια καλη στρωση ασταρι και 2 χερια χρωμα. 10 χρονια τωρα απλα εφυγε η γυαλαδα αλλα πουθενα δεν εχω δει να σκαει το χρωμα λογω της σκουριας..! Εγω ειχα δουλεψει προιοντα της vechro

Εσυ επειδη εισαι σε θαλασσα προτεινω μινιο και μετα χρωμα.  Προσεχε τα χρωματα που τα εχουν ολα μεσα δεν ειναι το ιδιο αξιοπιστα οπως τα ξεχωριστα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...