Anonymous0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπεραα. Διαβασα τα προηγούμενα σχόλια αλλα δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημα μου, συγχωρέστε όμως αν υπαρχει. Η απορία μου ειναι η εξης: αν κλείσω εισιτήρια πριν τις 31 Δεκεμβρίου, για εκδήλωση που γίνεται μετα τις 31 Δεκεμβρίου, γνωρίζετε αν θα υπάρξει καποιο πρόβλημα;
MikeJ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 32 minutes ago, Anonymous0 said: Καλησπεραα. Διαβασα τα προηγούμενα σχόλια αλλα δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημα μου, συγχωρέστε όμως αν υπαρχει. Η απορία μου ειναι η εξης: αν κλείσω εισιτήρια πριν τις 31 Δεκεμβρίου, για εκδήλωση που γίνεται μετα τις 31 Δεκεμβρίου, γνωρίζετε αν θα υπάρξει καποιο πρόβλημα; Εφόσον η πληρωμή γίνει πριν την ημερομηνία λήξης της κάρτας, γιατί να υπάρχει πρόβλημα; Τα εισιτήρια θα έχουν πληρωθεί και θα τα έχεις διαθέσιμα. Το μόνο πιθανό ζήτημα είναι αν για το χψ λόγο ακυρωθεί η εκδήλωση όπου εκεί δε ξέρω αν και πως θα μπορεί κάποιος με freedom να πάρει πίσω χρήματα. 1
lampisd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα σε αιτηση για freedom pAss εχει μεινει απεσταλμενη απο 6 δεκεμβρη αλλα δεν μου εχει ερθι κανενα μηνυμα άπο την alpha συμβαινει και σε αλλους;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 6:12 ΜΜ, lampisd είπε Καλησπερα σε αιτηση για freedom pAss εχει μεινει απεσταλμενη απο 6 δεκεμβρη αλλα δεν μου εχει ερθι κανενα μηνυμα άπο την alpha συμβαινει και σε αλλους; καλησπερα ειχες κανα νεο απο τν alpha bank ; προλαβαινουμε δηλαδη να βγαλουμε ακομα το freedom pass η το τραιναρουν οι τραπεζες ωστε να περασει ο δεκεμβρης και να μη βγει ποτε;
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Karelia97 είπε καλησπερα ειχες κανα νεο απο τν alpha bank ; προλαβαινουμε δηλαδη να βγαλουμε ακομα το freedom pass η το τραιναρουν οι τραπεζες ωστε να περασει ο δεκεμβρης και να μη βγει ποτε; Δεν το τρεναρει κανεις. Ειχατε 6 μηνες για να κανετε εμβολιο και να παρετε τα λεφτα. Απο την αρχη ειναι γνωστη η καθυστερηση των 2 εβδομαδων για την εκδοση του.
Manolo7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν το τρεναρει κανεις. Ειχατε 6 μηνες για να κανετε εμβολιο και να παρετε τα λεφτα. Απο την αρχη ειναι γνωστη η καθυστερηση των 2 εβδομαδων για την εκδοση του. Δεν εκανε 2 εβδομαδες τότε. 2 μερες εκανε τωρα άρχισαν οι καθυστερήσεις επειδη μαζεύτηκαν πολλες αιτήσεις 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Δεν εκανε 2 εβδομαδες τότε. 2 μερες εκανε τωρα άρχισαν οι καθυστερήσεις επειδη μαζεύτηκαν πολλες αιτήσεις Σωστα, εκανε τοτε 4-5 μερες, αλλα απο τελη Αυγουστου εκανε 1+ εβδομαδα. 🤷♂️
Android Crazy Rom Team Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδες γινεται να πληρωσω τα 150 με freedom pass και τα υπολιπα με χρεωστικη στο booking? Αν ναι πως?
Kronor25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να αγοράσει εισιτήρια για αγώνα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ και Καραϊσκάκης αντίστοιχα με το freedom pass;
vmmaniac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, ανακάλυψα ότι μπορείς να αγοράσεις συνδρομή spotify premium με το freedom pass. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν, απλά μοιράζομαι την ανακάλυψή μου
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Android Crazy Rom Team είπε Ρε παιδες γινεται να πληρωσω τα 150 με freedom pass και τα υπολιπα με χρεωστικη στο booking? Αν ναι πως? Μιας και στο booking δεν περναει το freedom pass, ειτε θα πρεπει να πας στον προορισμο σου πριν τις 31/12 για να πληρωσεις στο pos, ειτε το ξενοδοχειο να εχει δυνατοτητα ηλεκτρονικης πληρωμης. Αν γινει η πληρωμη των 150, μετα με συννενοηση, θα σου ανοιξουν δωματιο για κρατηση στο booking με το υπολοιπο ποσο. Βασικα ειχα ζητησει απο καταλυμα οτι θελουμε να πληρωσουμε 1 δωματιο 50/50 με φιλο, και μετα απο τηλ μειωσαν τις ελαχιστες μερες στο μισο (βεβαια μετα εμαθα οτι δεν μπορεις να κλησεις μεσω booking και εν τελει πληρωσαμε απο κοντα 50/50) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από SabotazNic
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν το τρεναρει κανεις. Ειχατε 6 μηνες για να κανετε εμβολιο και να παρετε τα λεφτα. Απο την αρχη ειναι γνωστη η καθυστερηση των 2 εβδομαδων για την εκδοση του. Γιατι λες ανακριβειες αρα ψεμματα;; Στον αδερφο μου και σε ποσα κοντινα ατομα εκδοθηκε σε 2-4 μερες σε ολους 1εως 2 μηνες πριν οποτε να φανταστω σχολιαζεις χωρις να εχεις εκδοσei καν freedompass και νa εχεις τεκμηριωμενη αποψη sounds logic Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Karelia97
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Karelia97 είπε οποτε να φανταστω σχολιαζεις χωρις να εχεις εκδοσei καν freedompass και νa εχεις τεκμηριωμενη αποψη sounds logic Πως το κατάλαβες ρε αλάνι? Απλά δεν περίμενα τελευταία στιγμή για να εκμεταλλευτώ τα 150 😊
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πως το κατάλαβες ρε αλάνι? Απλά δεν περίμενα τελευταία στιγμή για να εκμεταλλευτώ τα 150 😊 καλα και να μη παρουμε το voucher μικρο το κακο δε νομιζω καποιος να εμβολιαστηκε μονο γι αυτο απλα δε μου φαινεται ΄διολου περιεργο να το τρεναρουν "τυχαια" τωρα που ληγει η καμπανια
Προτεινόμενες αναρτήσεις