ilianaa03__ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Αν και είμαι 18 και έχω κάνει την 1η δόση του εμβολίου, μου βγάζει κι εμένα ότι δεν είμαι δικαιούχος του Freedom pass. Τα ίδια γίνονταν και με το εμβόλιο, γι αυτό αναγκάστηκα να πάω σε φαρμακείο. Όλα στο taxisnet μ είναι σωστά, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...
constantinakkk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 πως μπορώ να χρησιμοποιήσω freedom pass σε ξενοδοχεία εξωτερικού , γινεται με gpay και nfc; έχει πάει κάποιος στο εξωτερικό με το freedom;
SabotazNic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, constantinakkk είπε πως μπορώ να χρησιμοποιήσω freedom pass σε ξενοδοχεία εξωτερικού , γινεται με gpay και nfc; έχει πάει κάποιος στο εξωτερικό με το freedom; Δεν γίνεται
constantinakkk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν γίνεται δεν γίνεται μέσω pos; με φυσική παρουσία; μα υποτίθεται οτι ειναι μια προπληρωμένη κάρτα
infin1tyGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι, αλλά έχει επιπλέον περιορισμούς. Ο σκοπός της είναι μόνο για χρήση σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων της Ελλάδας. Δεν περνάει παντού. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από infin1tyGR
Manolo7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 μονο ελλαδα,ακομα και το booking τρωει πορτα και φυσικα το airbnb. Αλλιως εξαργυρωστε το σε ενα τουριστικο γραφειο και παρτε κανα 120 χερι, η στις αγγελιες με μεγαλυτερο φοβο βεβαια.
constantinakkk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 6/12/2021 στις 4:19 ΜΜ, Manolo7 είπε μονο ελλαδα,ακομα και το booking τρωει πορτα και φυσικα το airbnb. Αλλιως εξαργυρωστε το σε ενα τουριστικο γραφειο και παρτε κανα 120 χερι, η στις αγγελιες με μεγαλυτερο φοβο βεβαια. μολις ειδα οτι μπορει καποιος να κανει κρατηση σε ξενοδοχεία εξωτερικου μεσω aegean. εφοσον ειναι ελληνικη εταιρεία, λετε να με αφησει να κανω κρατηση ξενοδοχειου απο κει;
Theodoscus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εκανα την αιτηση για το freedom και επέλεξα vivawallet χωρις ομως να φτιαξω λογαριασμο. Αν δεν εχω λογαριασμο στο vivawallet μπορω να παρω το freedom pass?
Manolo7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Theodoscus είπε Εκανα την αιτηση για το freedom και επέλεξα vivawallet χωρις ομως να φτιαξω λογαριασμο. Αν δεν εχω λογαριασμο στο vivawallet μπορω να παρω το freedom pass? ναι θα κανεις οταν βγει το φριντομ, με αλφα ειναι μεγαλυτερη η διαδικασια 7 ώρες πριν, constantinakkk είπε μολις ειδα οτι μπορει καποιος να κανει κρατηση σε ξενοδοχεία εξωτερικου μεσω aegean. εφοσον ειναι ελληνικη εταιρεία, λετε να με αφησει να κανω κρατηση ξενοδοχειου απο κει; αν πηγαινουν σε ελληνικη εταιρια η οποια ανηκει στις κατηγοριες που εχει βαλει η κυβερνηση το πιθανοτερο ειναι να περναει η πληρωμη 1
lumiakias2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δεδομένου ότι σε λίγο θα μετράμε τις μέρες σε δάκτυλα, μπορεί να γίνει μια σύνοψη των καταστημάτων που περνάει. Η αν κάποιος μπορεί να μου στείλει μήνυμα. Σε εμένα σε 2 γνωστά Site Delivery δεν περνάει, σε 2 σουπερμάρκετ απευθείας δεν περνάει. PayPal επίσης πουθενά, ούτε Google pay. Και στο κόκκινο σιτε ντελιβερι δεν μου δίνει καν επιλογή να πληρώσω με google pay. Με βλέπω να αγοράζω ήδη κάμπινγκ για την αποθήκη 1
Manolo7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, lumiakias2017 είπε Δεδομένου ότι σε λίγο θα μετράμε τις μέρες σε δάκτυλα, μπορεί να γίνει μια σύνοψη των καταστημάτων που περνάει. Η αν κάποιος μπορεί να μου στείλει μήνυμα. Σε εμένα σε 2 γνωστά Site Delivery δεν περνάει, σε 2 σουπερμάρκετ απευθείας δεν περνάει. PayPal επίσης πουθενά, ούτε Google pay. Και στο κόκκινο σιτε ντελιβερι δεν μου δίνει καν επιλογή να πληρώσω με google pay. Με βλέπω να αγοράζω ήδη κάμπινγκ για την αποθήκη εχει αναφερθει σαιτ πιο πριν που περναει κανονικα, επισης αν σου μεινει τελη της χρονιας πηγαινε σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο και παρε μετρητα με το αναλογο κοστος βεβαια επισης υπαρχει και αυτο σαν λυση https://www.gazzetta.gr/plus/2066925/dose-paratasi-sto-freedom-pass
Porosi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα στο forum γνωρίζει κάποιος sites που μπορώ να αξιοποιήσω το freedom pass?
Xristina_vogia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας , να κάνω μια ερωτηση επειδη δεν γνωρίζω Με το Freedom Pass μπορώ να πληρώσω βενζινάδικο ή διόδια ; οποιος ξέρει να απαντήσει , ευχαριστώ πολύ Άλλη μια ερώτηση , έχω δει κάποιες απαντήσεις που λένε πήγαινε σε ένα ταξιδιωτικό να πάρεις στο χέρι 120€ , τι φάση ισχύει ; Και σε ποια;
Manolo7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Xristina_vogia είπε Καλησπέρα σας , να κάνω μια ερωτηση επειδη δεν γνωρίζω Με το Freedom Pass μπορώ να πληρώσω βενζινάδικο ή διόδια ; οποιος ξέρει να απαντήσει , ευχαριστώ πολύ Άλλη μια ερώτηση , έχω δει κάποιες απαντήσεις που λένε πήγαινε σε ένα ταξιδιωτικό να πάρεις στο χέρι 120€ , τι φάση ισχύει ; Και σε ποια; Οχι και οχι μονο ότι εχει να κανει με τουρισμό ξεμπαρκα μπορεις και σε efood μεσω Apple pay και σε ενα ακομα σαιτ με διαφορά ειδη που εχει αναφερθει πισω. Για το ταξιδιωτικό επιβεβαιωμενα έχει παρει γνωστός 100 στο χέρι παραπάνω δεν ξέρω παρε με τη σειρα τα ταξιδιωτικά και ρωτα θα ειναι πολυ δημοφιλης ερώτηση αυτες τις μερες. Ηθελα να ρωτησω και εγω αν μέσα στο Δεκέμβρη αργεί τόσο πολυ η έκδοση freedom μεσω viva wallet, εχει κανει αιτηση συγγενικο πρόσωπο 5-6 μερες και τίποτα. Παλιότερα σε 2 μερες ειχε εκδοθει
Xristina_vogia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Οχι και οχι μονο ότι εχει να κανει με τουρισμό ξεμπαρκα μπορεις και σε efood μεσω Apple pay και σε ενα ακομα σαιτ με διαφορά ειδη που εχει αναφερθει πισω. Για το ταξιδιωτικό επιβεβαιωμενα έχει παρει γνωστός 100 στο χέρι παραπάνω δεν ξέρω παρε με τη σειρα τα ταξιδιωτικά και ρωτα θα ειναι πολυ δημοφιλης ερώτηση αυτες τις μερες. Ηθελα να ρωτησω και εγω αν μέσα στο Δεκέμβρη αργεί τόσο πολυ η έκδοση freedom μεσω viva wallet, εχει κανει αιτηση συγγενικο πρόσωπο 5-6 μερες και τίποτα. Παλιότερα σε 2 μερες ειχε εκδοθει Ααα ευχαριστώ οκαυ γιατί έλεγα μήπως μέσω Apple Pay και nfc θα λειτουργούσε σε κάνα βενζινάδικο αλλά κρίμα επισης ναι καθυστερεί και εμένα μου καθυστέρησε μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις