Pawlie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδια, έχω κάνει αίτηση για το freedom pass και ενώ μου βγάζει ότι είναι επιβεβαιωμένη δεν μου έχει ερθει κάποιο sms από Viva. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Εγώ έφτιαξα ένα iPhone παλιό έβαλα apple pay και θα τα φάω στον Σκλαβενίτη μέσω efood. Takeaway για παραγγελίες ανεξάρτητου κόστους. Ή πάνω από 30€ παράδοση σπίτι
anastasiaRinYo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 μπορω να χρησιμοποιιησω freedom πpass σε μορφη alpha bank καρτα (εκανα το λαθος κ δεν εβγαλα με viva wallet) στα κτελ της αττικης στο μουσειο της ακροπολης , σοτν παρθενωνα , στο πλανηταριο?
SabotazNic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, anastasiaRinYo είπε μπορω να χρησιμοποιιησω freedom πpass σε μορφη alpha bank καρτα (εκανα το λαθος κ δεν εβγαλα με viva wallet) στα κτελ της αττικης στο μουσειο της ακροπολης , σοτν παρθενωνα , στο πλανηταριο? Οτι ισχυει για την εκδοση της viva, ισχυει και για της alpha. Οι κατηγοριες που μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα ειναι οι ιδιες
alexpaok14 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις 14/11/2021 στις 9:07 ΜΜ, anastasiaRinYo είπε μπορω να χρησιμοποιιησω freedom πpass σε μορφη alpha bank καρτα (εκανα το λαθος κ δεν εβγαλα με viva wallet) στα κτελ της αττικης στο μουσειο της ακροπολης , σοτν παρθενωνα , στο πλανηταριο? Γιατί αναφέρεις ότι έκανες το λάθος και δεν έβγαλες με viva wallet? Απ όσο ξέρω δεν έχουν καμία διαφορά
TopBoy1488 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε από efood μέσω Apple Pay?
ismara Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, TopBoy1488 είπε Μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε από efood μέσω Apple Pay? εμένα δεν με αφήνει πάντως! λέει πως δεν είγινε δεκτή η πιστωτική
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, TopBoy1488 είπε Μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε από efood μέσω Apple Pay? 12 λεπτά πριν, ismara είπε εμένα δεν με αφήνει πάντως! λέει πως δεν είγινε δεκτή η πιστωτική ωχ ωχ μη μου λετε τετοια τη δευτερα εκανα παραγγελια σκλαβενιτη ολα καλα. θα δω ξανα
iliassidi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ GOOGLE PAY ΓΤ ΔΕΝ Μ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ (CVV) ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΑΙ?
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, iliassidi είπε ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ GOOGLE PAY ΓΤ ΔΕΝ Μ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ (CVV) ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΑΙ? εγω οταν δεν το δεχοταν απλα ειχα βαλει λαθος καποια νουμερα μια φορα της καρτας το μακριναρι μετα το cvv ημερομηνια χαχα ολα λαθος αλλα σε διαφορετικες προσπαθειες και ειχα φριξει θα ελεγα να κατεβασεις την εφαρμογη της αφλα ή βιβα (αναλογα τι εχεις) και καπου εχει κουμπακι που λεει add to google pay μπαμ-μπαμ ΑΣΧΕΤΟ ακομη δεν ξερω γιατι μεσω apple pay δεχεται το efood αλλα οχι μεσω google, ή απλα μεσω των στοιχειων της καρτας
magkn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ουτε εγω μπορω πλεον με e-food. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από magkn
iliassidi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 THANK YOU ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΒΙΒΑ ΔΕΝ Μ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
GVolos97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 μεσω apple pay στο e food ενω χθες εκανα κανονικα παραγγελια σημερα μου βγαζει μηνυμα οτι εχω περασει το οριο ανεπαφων συναλαγων και να το κανω μεσω check and pin ξερει κανεις τι πρεπει να γινει; ευχαριστω
athens_fight1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, GVolos97 είπε μεσω apple pay στο e food ενω χθες εκανα κανονικα παραγγελια σημερα μου βγαζει μηνυμα οτι εχω περασει το οριο ανεπαφων συναλαγων και να το κανω μεσω check and pin ξερει κανεις τι πρεπει να γινει; ευχαριστω ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, athens_fight1 είπε ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! τι λεει δηλαδη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις