ztriviz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 καλημερα παιδια . προσπαθω να κανω το freedom για την ανιψιά μου αλλα μου βγαζει οτι δεν ειναι δικαιουχος . ειναι γεννημένη το 2003 το εχει αντιμετωπίσει κανείς αυτο ; Ευχαριστώ
spyros95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Φίλος κατάφερε και αγόρασε καρέκλα γραφείου από το παρακάτω site με freedom pass.. Δεν ξέρω πως πέρασε, λογικά επειδή το checkout με κάρτα πραγματοποιείται μέσω viva. Το αφήνω για τους πολυταξιδεμένους που δεν ξέρουν πως να ξοδέψουν τα χρήματα του voucher! 1
KristianYM Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση που έκανα;;;; Γίνεται να πληρώσω με freedom pass πχ σε σούπερ μάρκετ η σουβλατζίδικο αλλά στπ φυσικό κατάστημα όχι μέσω efood
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, KristianYM είπε Μπορεί κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση που έκανα;;;; Γίνεται να πληρώσω με freedom pass πχ σε σούπερ μάρκετ η σουβλατζίδικο αλλά στπ φυσικό κατάστημα όχι μέσω efood https://help.vivawallet.com/el/articles/5405943-πώς-και-πού-μπορώ-να-χρησιμοποιήσω-το-freedom-pass
scarface5323 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Γνωρίζει κάποιος αν περνάει στα duty free ελληνικών αεροδρομίων ?
Manolo7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικα περναει στα pos των κτελ? Διαβασα σχεδόν ολο το θεμα και κάποιοι είπαν ότι καταφεραν να πληρωσουν και σε αλλους την απερριπτε. Καποιος που να πληρωσε πρόσφατα?
infin1tyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 34 minutes ago, Manolo7 said: Τελικα περναει στα pos των κτελ? Διαβασα σχεδόν ολο το θεμα και κάποιοι είπαν ότι καταφεραν να πληρωσουν και σε αλλους την απερριπτε. Καποιος που να πληρωσε πρόσφατα? Συνολικά 3 φορές έχω πληρώσει με Viva, η τελευταία μέσα στον μήνα, δεν είχα θέμα. 1
RonaldoG13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Ξέρει κάνεις αν μπορούμε τα λεφτά από το Freedom να τα κάνουμε μετρητά η τουλάχιστον κάπως να μπορούμε να τα ξοδέψουμε αλλού εμείς που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε?(Alpha bank) p.s. Έμαθα ότι αν τα είχα σε viva θα μπορούσα να παραγγείλω efood αλλά με alpha δεν με αφήνει δυστυχώς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Baroteli Hardware Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα! Αν γίνει κράτηση online μέσω booking.com και μετά ακυρωθεί η κράτηση τα επιστρεφόμενα λεφτά μπορούν να επιστραφούν σε κανονική κάρτα καθημερινής χρήσης ή σε τραπεζικό λογαριασμό?
SabotazNic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Στις 30/9/2021 στις 9:44 ΜΜ, RonaldoG13 είπε Ξέρει κάνεις αν μπορούμε τα λεφτά από το Freedom να τα κάνουμε μετρητά η τουλάχιστον κάπως να μπορούμε να τα ξοδέψουμε αλλού εμείς που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε?(Alpha bank) p.s. Έμαθα ότι αν τα είχα σε viva θα μπορούσα να παραγγείλω efood αλλά με alpha δεν με αφήνει δυστυχώς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://help.vivawallet.com/el/articles/5405943-πώς-και-πού-μπορώ-να-χρησιμοποιήσω-το-freedom-pass 46 λεπτά πριν, Baroteli Hardware είπε Καλησπέρα! Αν γίνει κράτηση online μέσω booking.com και μετά ακυρωθεί η κράτηση τα επιστρεφόμενα λεφτά μπορούν να επιστραφούν σε κανονική κάρτα καθημερινής χρήσης ή σε τραπεζικό λογαριασμό? Προφανως και οχι. Ολες οι πληρωμες με καρτες επιστρεφονται στην ιδια καρτα που πραγματοποιηθηκε η πληρωμη. Γενικα μην προσπαθειτε να τα κανετε καπως μετρητα, ή να αγορασετε γκατζετακια κτλ. Ξοδευονται σε συγκεκριμενους κλαδους. Αξιοποιηστε τα.
StathisSter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Χαίρετε ,έχω την απορία 2 μήνες τώρα και ποτε δεν έχω κάτσει να προσπαθήσω ,αλλά γνωρίζει κάποιος εάν μπορούμε να πληρώσουμε καύσιμα με το freedom pass; ευχαριστω εκ των προτέρων
Sgmaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, StathisSter είπε Χαίρετε ,έχω την απορία 2 μήνες τώρα και ποτε δεν έχω κάτσει να προσπαθήσω ,αλλά γνωρίζει κάποιος εάν μπορούμε να πληρώσουμε καύσιμα με το freedom pass; ευχαριστω εκ των προτέρων Καλησπέρα, όχι, δεν γίνεται να πληρώσουμε καύσιμα με το freedom pass. (Once again), εδώ είναι το λινκ που αναφέρει τις επιτρεπόμενες κατηγορίες εμπόρων για συναλλαγές: https://help.vivawallet.com/el/articles/5405943-πώς-και-πού-μπορώ-να-χρησιμοποιήσω-το-freedom-pass 1
alex78961 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 24/9/2021 στις 9:50 ΜΜ, spyros95 είπε Φίλος κατάφερε και αγόρασε καρέκλα γραφείου από το παρακάτω site με freedom pass.. Δεν ξέρω πως πέρασε, λογικά επειδή το checkout με κάρτα πραγματοποιείται μέσω viva. Το αφήνω για τους πολυταξιδεμένους που δεν ξέρουν πως να ξοδέψουν τα χρήματα του voucher! Το δοκίμασα και εγώ (παρήγγειλα καρέκλα😂) και όντως μπορείς να πληρώσεις ηλεκτρονικά χωρίς πρόβλημα. Θα δείξει μέσα στη βδομάδα αν αξίζει η καρέκλα
MikeJ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Γενικά διάφορες συναλλαγές που περνάνε ενώ δε θα έπρεπε πχ efood και το παραπάνω, κάποια στιγμή που θα πάνε να εισπράξουν οι εταιρείες, δε θα έχουν θέμα;
alex78961 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Από την στιγμή που ολοκληρώνεται η συναλλαγή θεωρητικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα πολύ απλά θα ακυρωνοταν η συναλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις