feelihipo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Evan20 είπε Μπορω να τις απαντησω αμα ειναι Οπως εχεις παρει το freedom pass ειτε εχεις παρει viva ειτε alpha ακολουθεις τις οδηγιες και παρνεις τα 150 ευρω, τωρα για να μπορεσεις να χρησιμοποιεις την καρτα σε pos ειτε χρειαζεσαι να εχεις κατεβασμενη την εφαρμογη google pay, ειτε apple pay ειτε myalpha wallet (απο το play store), αν σου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα σου, πας σε μια εφαρμογη που λογικα θα την εχεις ηδη κατεβασμενη ρυθμισεις google->ρυθμισεις για εφαρμογες google-> google pay Την εχω δοκιμασει και ετσι σμρ σε ταξι και δουλεψε μια χαρα αρκει να εχεις nfc ανοιχτο τοτε Αν ξερεις τα στοιχεια της καρτας τα προσθετεις και μονο σου,αν δεν ξερεις τα στοιχεια της καρτας τοτε πατας καποιο κουμπι που δειχνει τα στοιχεια της καρταςειτε απο το viva wallet ειτε απο το myalpha mobile και εισαι ετοιμος Τωρα το αλλο υπαρχει ενα site απο την κυβερνηση freedom pass που δειχνει την λιστα που μπορεις να το χρησιμοποιησεις Σορρυ για το μεγαλο κειμενο Ευχαριστώ για την απάντηση!! Γνωρίζει κάνεις εάν με apple pay χρησιμοποιείται παντού;
Jimis2708 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Έκανα αίτηση 1/9 για το freedom pass και η αίτηση φαίνεται επιτυχής στο σύστημα αλλά δεν έχω λάβει ακόμα κωδικούς. Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει η viva να το ενεργοποιήσει και να στείλει το μειλ;
giwrgostr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Jimis2708 είπε Καλησπέρα. Έκανα αίτηση 1/9 για το freedom pass και η αίτηση φαίνεται επιτυχής στο σύστημα αλλά δεν έχω λάβει ακόμα κωδικούς. Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει η viva να το ενεργοποιήσει και να στείλει το μειλ; Σε εμένα που το έκανα από τους πρώτους, έκανε 4-5 ημέρες να έρθει το email από τη Viva.
thanasis1878 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Εμβολιάστηκα στης 1η Ιουνίου με το μονοδοσιακό εμβόλιο J&J. Πρόσφατα, πριν 4 μέρες στης 31 Αυγούστου, ακολούθησα την διαδικασία αίτησης για το Freedom Pass. Παρόλα αυτά η κατάσταση αίτησης εδώ και 4 μέρες παραμένει "Απεσταλμένη" και δεν μου έχει εγκριθεί ακόμα (τελευταία ημερομηνία ενημέρωσης λέει 1η Σεπτεμβρίου). Ένα άλλο παιδί που ξέρω που έκανε και αυτός την αίτηση, μετά από 2 μέρες του στάλθηκε κανονικά. Τι πιστεύεται ότι μπορεί να φταίει και να μου το έχουν καθυστερήσει;
NobodyRankXV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγώ που έκανα αίτηση στις 31/8 ακομά περιμένω....
panaxal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μπερδεύτηκα με την καρτα που εχω της alpha δεν μπορώ να πληρώσω μονο με nfc??
manpap97 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Από ο,τι βλέπω είναι καθολικό το θέμα. Και γω έκανα αίτηση 31/8 και ακόμη τίποτα
Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγώ από 30/8 και ακόμα περιμένω. Δεν έχουμε και κανένα τηλέφωνο κάτι.
feelihipo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ από 1η και σήμερα άλλαξε από επιβεβαιωμένη σε απεσταλμενη. Μήτσος καλός
tzo21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 παιδια δεν εχω αλφα αλλα επελεξα να παρω το freedom pass απο εκει και μου φαινεται πολυπλοκο , ζηταει βιντεοκληση με αντιπροσωπο για να φτιαξω ebanking και κατι τετοια , ξερει κανενας πως το κανουμε? επισης ισχυει οτι μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για efood?
feelihipo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Βρίσκει κανείς paysafe στο efood? Τώρα τελευταία δεν εντοπίζω τίποτα σε κανέναν μαγαζί, ενώ με έχουν διαβεβαιώσει ότι την έχουν αναρτημενη
AmixReckless Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αίτηση 07/09 και 09/09 μου έστειλαν την virtual στο e-mail. Εχει δοκιμασει κανεις να νοικιασει αυτοκινητο; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από AmixReckless
feelihipo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Με ενημέρωσε κατάστημα ότι απαγορεύεται πλέον η ανάρτηση paysafe στο efood. Τζίφος παιδιά 1
infin1tyGR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι είναι η ανάρτηση paysafe στο efood; Να την πουλάει κάποιο κατάστημα μέσω efood; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από infin1tyGR
GetGankNow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Σε περίπτωση το ποσό υπερβάινει στην Aegean και με το κουπόνι πώς μπορεί να συμπληρωθεί ή διαφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις