SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, MamoGirl είπε οχι, το τσεκαρα πριν απο λιγο, γιατι διαβαζα τα μηνυματα εδω μιας και εχω freedom pass και δεν εχω τι να το κανω μιας και δεν θα παω διακοπες λογω της καταστασης, αλλα το efood δεχεται κανονικα πληρωμη με apple pay Ταξι, κινηματογραφος, Κτελ, πολιτιστικα κτλ. Και να μην πηγαινετε κινητογραφο συχνα, ειναι μια καλη ευκαιρια για 1 εξοδο/1-2 εβδομαδες Δλδ ελεος με το "δεν εχω που να τα φαω"
MamoGirl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ταξι, κινηματογραφος, Κτελ, πολιτιστικα κτλ. Και να μην πηγαινετε κινητογραφο συχνα, ειναι μια καλη ευκαιρια για 1 εξοδο/1-2 εβδομαδες Δλδ ελεος με το "δεν εχω που να τα φαω" Δυστιχως ειμαι σε μια περιοχη της Ελλαδας που δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα και αυτα που υπαρχουν δεν εχουν pos προφανως γιατι, πρωτα ειναι επαρχεια και δευτερων μη τουριστικο μερος οποτε οι επιλογες μου ειναι μηδαμινες αρα θα τα κανω δωρο στο κρατος για τα Χριστουγγενα χαχα!!
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, MamoGirl είπε Δυστιχως ειμαι σε μια περιοχη της Ελλαδας που δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα και αυτα που υπαρχουν δεν εχουν pos προφανως γιατι, πρωτα ειναι επαρχεια και δευτερων μη τουριστικο μερος οποτε οι επιλογες μου ειναι μηδαμινες αρα θα τα κανω δωρο στο κρατος για τα Χριστουγγενα χαχα!! Μπορεις να το δωσεις σε φιλο (μια συνδεση με τα στοιχεια σου θελει) και να το ξοδεψει εκεινος (με nfc) και να σου δωσει καποιο ποσο πισω (πχ 120 ευρω αν ξοδεψει τα 150)
MamoGirl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορεις να το δωσεις σε φιλο (μια συνδεση με τα στοιχεια σου θελει) και να το ξοδεψει εκεινος (με nfc) και να σου δωσει καποιο ποσο πισω (πχ 120 ευρω αν ξοδεψει τα 150) Νομιζω παρα πανω ειπανε οτι δεν γινεται να δωθει σε τριτους γιατι θελει εξακριβοση στοιχειων αλλα αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ευχαριστως θα το εκανα αν μου εδινε τα χρηματα στο χερι πχ
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, MamoGirl είπε Νομιζω παρα πανω ειπανε οτι δεν γινεται να δωθει σε τριτους γιατι θελει εξακριβοση στοιχειων αλλα αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ευχαριστως θα το εκανα αν μου εδινε τα χρηματα στο χερι πχ Μεσω nfc απλα πληρωσεις σαν μια οποιαδηποτε καρτα. Δεν ζητανε στοιχεια ή τπτ τετοιο.
MamoGirl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 56 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μεσω nfc απλα πληρωσεις σαν μια οποιαδηποτε καρτα. Δεν ζητανε στοιχεια ή τπτ τετοιο. Ναι αλλα πρεπει να εχεις το κινητο σου γιατι ουσιαστικα με αυτο πληρωνεις αρα αν υπαρχει η δυνατοτητα να το δωσεις πρεπει να δωσεις το κινητο σου στον φιλο/η που σε περιπτωση καταληματος δεν ειναι εφικτο να δωσεις το κινητο σου για μια εβδομαδα πχ, γενικα το ολο θεμα του freedom pass μπαζει απο παντου και θα επρεπε να το ειχαν σκεφτει καλητερα πχ να συμπεριλαμβανει εστιαση εστω! 1 1
infin1tyGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εννοεί να δώσεις τα στοιχεία για login (στο Viva Wallet ή στην Alpha) οπότε να βάλει την κάρτα σου κάποιος φίλος/η στο κινητό του/της.
MamoGirl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 57 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Εννοεί να δώσεις τα στοιχεία για login (στο Viva Wallet ή στην Alpha) οπότε να βάλει την κάρτα σου κάποιος φίλος/η στο κινητό του/της. Σε ηλεκτρονική συναλλαγη αυτο ειναι φυσικα εφικτο αλλα σε συναλλαγη σε pos χρειαζεται το κινητο οπως δηποτε γιατι αυτο ειναι ουσιαστικα η καρτα
SabotazNic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, MamoGirl είπε Σε ηλεκτρονική συναλλαγη αυτο ειναι φυσικα εφικτο αλλα σε συναλλαγη σε pos χρειαζεται το κινητο οπως δηποτε γιατι αυτο ειναι ουσιαστικα η καρτα Παμε παλι. Δινεις τα στοιχεια της εφαρμογης viva wallet/alpha στον/ην φιλο/η σου και συνδεεται στο δικο του/της κινητο με αυτα. Μετα σου δινει τα χρηματα στο χερι.
infin1tyGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, MamoGirl said: Σε ηλεκτρονική συναλλαγη αυτο ειναι φυσικα εφικτο αλλα σε συναλλαγη σε pos χρειαζεται το κινητο οπως δηποτε γιατι αυτο ειναι ουσιαστικα η καρτα Μα δεν έχει κάτι μαγικό το κινητό σου. Όπως πρόσθεσες την κάρτα σου στο δικό σου και πληρώνεις σε POS, έτσι μπορεί να την προσθέσει και κάποιος άλλος στο δικό του αν του δώσεις τον κωδικό σου παίζει δηλαδή να μπορεί και απευθείας στο Google Pay μόνο με τα στοιχεία που γράφει πάνω η κάρτα, αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από infin1tyGR
MamoGirl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Παμε παλι. Δινεις τα στοιχεια της εφαρμογης viva wallet/alpha στον/ην φιλο/η σου και συνδεεται στο δικο του/της κινητο με αυτα. Μετα σου δινει τα χρηματα στο χερι. Ειναι και αυτο μια λυση ευχαριστω πολυ!, θα δω τι κανω γιατι θελω να περασει λιγος καιρος μπας και το ανοιξουν καπως, λεμε τωρα! 11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Μα δεν έχει κάτι μαγικό το κινητό σου. Όπως πρόσθεσες την κάρτα σου στο δικό σου και πληρώνεις σε POS, έτσι μπορεί να την προσθέσει και κάποιος άλλος στο δικό του αν του δώσεις τον κωδικό σου παίζει δηλαδή να μπορεί και απευθείας στο Google Pay μόνο με τα στοιχεία που γράφει πάνω η κάρτα, αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Στο προιγουμενο απαντησα ηδη, οσο για το google play, ενω υποτιθετε την περασε κανονικα μετα εμενα προσωπικα δεν μου την εμφανιζε στον λογαριασμο μου ως τροπο πληρωμης οποτε δεν ξερω τι παιζει με αυτο
EcoBill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Στις 31 Δεκεμβρίου λήγουν τα 150€ ή ο τρόπος να τα πάρεις;
asdfnikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, EcoBill είπε Στις 31 Δεκεμβρίου λήγουν τα 150€ ή ο τρόπος να τα πάρεις; και τα δύο που ειπες την ίδια σημασία έχουν
EcoBill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, asdfnikos είπε και τα δύο που ειπες την ίδια σημασία έχουν Το πρώτο υπονοεί ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 150€ που έχεις πάρει ενώ το δεύτερο ότι θα μπορείς να τα ξοδέψεις αλλά δεν θα μπορούν να τα πάρουν αυτοί που έκαναν αίτηση για freedom pass μετά από τις 31/12
infin1tyGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο σας μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος στις 31/12/21. https://emvolio.gov.gr/freedompass 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις