alexpaok14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ έκανα αίτηση στις 3/12 και μου ήρθε freedom pass 20/12. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι με alpha bank , η κάρτα έχει ημερομηνία λήξης 12/21. Το κράτος είπε για παραταση αλλά ακόμα και εμένα που ενεργοποιήθηκε μετά την απόφαση παλι 12/21 λέει η λήξη της κάρτας. Έχει μιλήσει κανείς με alpha bank γιατί είναι λίγο ανησυχητικό. ;
stavros750 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Karelia97 είπε ενημερωση για οποιον ενδιαφερετε εκανα τν αιτηση 13/12 και σημερα 21/12 μου ηρθε το freedom pass Ημερομηνία λήξης 6/22;
alexpaok14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, stavros750 είπε Ημερομηνία λήξης 6/22; Φίλε εμένα που ενεργοποιήθηκε 20/12 παλι 12/21 αναφέρει η ημερομηνία λήξης. Παρ όλο που η απόφαση για παραταση έχει παρθει πριν ενεργοποιηθεί η κάρτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οχι ημερομηνια εχει 12/21 αλλα απτη στιγμη που ειπε η κυβερνηση οτι οσοι κανα ηδη δηλωση πριν την αλλαγη του ετους θα παρει παραταση δεν μπορεις να κανεις αιτηση μετα απλα θα αλλαξει ψηφιακα η ημερομηνια της καρτας λογικα μολις συνδεθουμε στο ebanking μετα τη 1η του μηνα του 2022 θα δειχνει αλλη ημερομηνια ληξης Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Karelia97
alexpaok14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Karelia97 είπε οχι ημερομηνια εχει 12/12 αλλα απτη στιγμη που ειπε η κυβερνηση οτι οσοι κανα ηδη δηλωση πριν την αλλαγη του ετους θα παρει παραταση δεν μπορεις να κανεις αιτηση μετα απλα θα αλλαξει ψηφιακα η ημερομηνια της καρτας λογικα μολις συνδεθουμε στο ebanking μετα τη 1η του μηνα του 2022 θα δειχνει αλλη ημερομηνια ληξης Λογικά ή έχει επιβεβαιωθεί από την alpha bank? Γιατι αν μείνουμε στο λογικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις ελληνικές τράπεζες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 δεν ξερω σιγουρα εικασιες κανω αλλα απο τ στιγμη που το ειπαν οτι θα παρει παραταση θα παρει δε νομιζω να θελουν να δημιουργησουν ντορο για κατι που ηδη ειπαν
MASTER9800 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος σχετικά με το freedom pass. Ξέρετε μήπως αν συνδέσουμε το freedom pass με Apple Pay , Μπορούμε να κάνουμε αγορές από public , καταστήματα τεχνολογίας κλπ μέσω του Apple Pay ? Δηλαδή πηγαίνοντας στο κατάστημα και πληρώνοντας με iPhone. ( μιας και από iPhone πχ έχω κάνει αγορές από efood με Apple Pay και το πέρασε κανονικά)
Sgmaster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, MASTER9800 είπε Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος σχετικά με το freedom pass. Ξέρετε μήπως αν συνδέσουμε το freedom pass με Apple Pay , Μπορούμε να κάνουμε αγορές από public , καταστήματα τεχνολογίας κλπ μέσω του Apple Pay ? Δηλαδή πηγαίνοντας στο κατάστημα και πληρώνοντας με iPhone. ( μιας και από iPhone πχ έχω κάνει αγορές από efood με Apple Pay και το πέρασε κανονικά) Καλησπέρα, δεν έχω iPhone, αλλά όλοι παραπάνω λένε ότι μόνο στο efood περνάει για κάποιο λόγο μέσω apple pay, όχι σε άλλα καταστήματα. 1
thebestintheworld Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε ολους. Πηρα πρν λιγες μερες και εγώ αυτο το freedom pass. Μέχρι στιγμής μόνο στο beat μπορώ να την χρησιμοποιήσω που μου ειπαν οτι δέχονται, λογικα απο 1.1 καθώς η κάρτα έχει ημερομηνια ληξης 12/21 και δεν γινεται δεκτη τώρα. Που αλλού πρακτικά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις;; Διάβασα και τις 33 σελίδες και τι προβλέπει η νομοθεσία και εκτος του beat διάβασα για ξενοδοχεία ( φαντάζομαι εξαιρούνται τα ημιδιαμονης) , e food ( δεν βρηκα επιλογη για αυτη την καρτα ) μουσεία , εισιτήρια αεροπορικα, κτελ κτλ. Λίγο πιο συγκεκριμένα γνωρίζουμε άλλους τρόπους να χρησιμοποιηθεί;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, thebestintheworld είπε Καλησπέρα σε ολους. Πηρα πρν λιγες μερες και εγώ αυτο το freedom pass. Μέχρι στιγμής μόνο στο beat μπορώ να την χρησιμοποιήσω που μου ειπαν οτι δέχονται, λογικα απο 1.1 καθώς η κάρτα έχει ημερομηνια ληξης 12/21 και δεν γινεται δεκτη τώρα. Που αλλού πρακτικά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις;; Διάβασα και τις 33 σελίδες και τι προβλέπει η νομοθεσία και εκτος του beat διάβασα για ξενοδοχεία ( φαντάζομαι εξαιρούνται τα ημιδιαμονης) , e food ( δεν βρηκα επιλογη για αυτη την καρτα ) μουσεία , εισιτήρια αεροπορικα, κτελ κτλ. Λίγο πιο συγκεκριμένα γνωρίζουμε άλλους τρόπους να χρησιμοποιηθεί; ηδη μπορεις να την χρησιμοποιησεις το 12/21 σημαινει εως τελος του 12 μηνα αρα εως 31 θεωρητικα αλλα αυτο πηρε παραταση οποτε θα παει ακομα 6 μηνες τωρα αν θα βγει αλλη καρτα η απλα θα αλλαξει η ημερομηνια αφου ειναι απλα ηλεκτρονικη καρτα και οχι υλικη δε ξερω, στο efood μπορεις μονο απο iphone , mac περνας τν καρτα στο apple pay και πληρωνεις με τ apple pay στο efood
thebestintheworld Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Karelia97 είπε στο efood μπορεις μονο απο iphone , mac περνας τν καρτα στο apple pay και πληρωνεις με τ apple pay στο efood Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πρέπει να κατεβάσω λογικά την εφαρμογή e food για να το κάνω αυτό σωστά;; Εχω iphone 6 και δεν ειναι συμβατό με το ios13 και δεν μπορώ να την κατεβάσω. Δοκιμασα στο site τους έτσι μήπως περνούσε , έβαλα τα στοιχεία της κάρτας αλλά την απέρριψε.
ZeneliFotis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μάγκες σταμάτησε να λειτουργεί στα iPhone? Μου βγάζει error όταν πάω να προσθέσω την κάρτα
petrakiskap Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Εδώ λέει για λεωφορεία, διανομή φαγητού , σούπερ μάρκετ κλπ... Ξέρει κανείς κάτι; Το e food εννοούν ή υπάρχει και κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε ;
bill2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι να πω σε efood δεν το δέχεται δοκίμασα Αλλά συγγενείς μου που πήγε διακοπές δεν το δέκτηκε Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από bill2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις