SerialWired Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 13/12/2021 στις 5:28 ΜΜ, SabotazNic είπε Πως το κατάλαβες ρε αλάνι? Απλά δεν περίμενα τελευταία στιγμή για να εκμεταλλευτώ τα 150 😊 Μαλλον θα επρεπε να εισαι πιο υπομονετικος την επομενη φορα μιας και υπαρχει 6-μηνη παραταση 😊 Στις 13/12/2021 στις 6:42 ΜΜ, SabotazNic είπε Δεν το τρεναρει κανείς "τυχαία". Εγώ το είχα πάρει μετά από 5 μέρες. Αν έκαναν αρκετοί εμβόλιο τώρα, και με το γεγονός ότι περνάει από πόσες δημόσιες υπηρεσίες (gov αίτηση, αποστολή σε τραπεζικό σύστημα (viva ή alpha), αποστολή από αυτούς για να παραλάβουν τα χρήματα για το άνοιγμα λογαριασμού, και δεν ξέρω τι άλλο) η όλη διαδικασία, είναι μόνο λογική η όποια καθυστέρηση. Αν στην ιστοσελιδα της Alpha Bank ελεγε αντι για "Σε μία μόλις μέρα η αυλη Visa κάρτα σου αξίας €150 θα είναι διαθέσιμη για χρήση" ελεγε σε 1+ εβδομαδα τοτε δεν θα ειχα κανενα θεμα.
Sgmaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα. Έχει ρωτήσει μήπως κανένας για την παράταση σε κάρτες Alpha; Την ίδια την κάρτα την έχουν βάλει να λήγει 12/2021 οπότε πως θα δουλεψει η παράταση σε αυτή την περίπτωση;
SabotazNic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SerialWired είπε Μαλλον θα επρεπε να εισαι πιο υπομονετικος την επομενη φορα μιας και υπαρχει 6-μηνη παραταση 😊 Εκεινη την περιοδο η μαγικη μου σφαιρα δεν μου εβγαζε παραταση. Τεσπα, εγω πλεον το εξαργυρωσα ολο το ποσο με την βοηθεια καποιου, οποτε....
SerialWired Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εκεινη την περιοδο η μαγικη μου σφαιρα δεν μου εβγαζε παραταση. Τεσπα, εγω πλεον το εξαργυρωσα ολο το ποσο με την βοηθεια καποιου, οποτε.... Για αυτο δεν πρεπει να βασιζεσαι στην μαγικη σου σφαιρα και δεν πρεπει να το παιζεις ξερολας😁
Pwpwpw Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, SerialWired είπε Για αυτο δεν πρεπει να βασιζεσαι στην μαγικη σου σφαιρα και δεν πρεπει να το παιζεις ξερολας😁 Ειναι ξερολας επειδη εξαργυρωσε εντος προθεσμιας και δεν φανταστηκε οτι θα δωθει παραταση? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 3
Psz_13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Έχει κανεις άλλος καθυστέρηση έκδοσης; Έχω λαβει μειλ επιτυχους δηλωσης και ακόμα περιμένω νεο μειλ με τα λεφτα
zlm3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 2:46 ΠΜ, annie23 είπε Καλησπέρα! Ξέρεις κανείς αν γίνονται αγορές εντός εφαρμογών/παιχνιδιών με freedom;; Οχι.
SerialWired Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Ειναι ξερολας επειδη εξαργυρωσε εντος προθεσμιας και δεν φανταστηκε οτι θα δωθει παραταση? Το παιζει ξερολας επειδη κανει λες και ειναι παρανομο να τα εξαργυρωσεις μεχρι της 31 δεκεμβριου. Δεν ηξερε οτι θα δινανε παραταση (που κατα την γνωμη μου ηταν κατα αναμενομενο) οποτε ας μην εκανε λες και ηξερε ακριβως τι θα γινει και λες και ο τροπος με τον οποιο αυτος χαλασε το freedom pass ειναι ο πιο σωστος.
Pwpwpw Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SerialWired είπε Το παιζει ξερολας επειδη κανει λες και ειναι παρανομο να τα εξαργυρωσεις μεχρι της 31 δεκεμβριου. Δεν ηξερε οτι θα δινανε παραταση (που κατα την γνωμη μου ηταν κατα αναμενομενο) οποτε ας μην εκανε λες και ηξερε ακριβως τι θα γινει και λες και ο τροπος με τον οποιο αυτος χαλασε το freedom pass ειναι ο πιο σωστος. Και εσενα σε εξοργησε τοσο πολυ που εξαργυρωσε και δεν ηξερε για την παραταση, που αναγκαστηκες να κανεις λογαριασμο στο Insomnia πριν 8 ωρες με σκοπο να απαντησεις σε αυτο? Ρωταω επειδη βλεπω οτι πριν 8 ωρες εκανες εγγραφη στο φορουμ και πριν 8 ωρες επισης ειναι το πρωτο μυνημα και τυγχανει να ειναι εδω σε αυτο το νημα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1
SerialWired Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Και εσενα σε εξοργησε τοσο πολυ που εξαργυρωσε και δεν ηξερε για την παρατησε, που σε αναγκασε να κανεις λογαριασμο στο Insomnia πριν 8 ωρες και σκοπο να απαντησεις σε αυτο, γιατι βλεπω πριν 8 ωρες εγγραφη και πριν 8 ωρες πρωτο μυνημα εδω σε αυτο το νημα. Εσενα σε εξοργησε τοσο πολυ το οτι του απαντησα που εκατσες να κοιταξεις το ιστορικο μου φιλαρακο? Τον λογαριασμο ο οποιος πηρε 5 δευτερολεπτα να φτιαξω τον εφτιαξα για να κανω οταν χρειαστει ερωτησεις στο συγκεκριμενο νημα. Μετα ειδα το μυνημα του εκνευριστικου φιλου σου και σκεφτηκα, μιας και εχω λογαριασμο, γιατι να μην του απαντησω?
Pwpwpw Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, SerialWired είπε Εσενα σε εξοργησε τοσο πολυ το οτι του απαντησα που εκατσες να κοιταξεις το ιστορικο μου φιλαρακο? Τον λογαριασμο ο οποιος πηρε 5 δευτερολεπτα να φτιαξω τον εφτιαξα για να κανω οταν χρειαστει ερωτησεις στο συγκεκριμενο νημα. Μετα ειδα το μυνημα του εκνευριστικου φιλου σου και σκεφτηκα, μιας και εχω λογαριασμο, γιατι να μην του απαντησω? Εγω γιατι να εξοργιστω τι με νοιαζει, ουτε εσενα ξερω ουτε τον αλλον, ερωτηση εκανα γιατι μου φανηκε αστειος λογος να μπει καποιος στην διαδικασια να φτιαξει λογαριασμο με σκοπο να πει ξερολα εναν αγνωστο. 1
SerialWired Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Εγω γιατι να εξοργιστω τι με νοιαζει, ουτε εσενα ξερω ουτε τον αλλον, ερωτηση εκανα γιατι μου φανηκε αστειος λογος να μπει καποιος στην διαδικασια να φτιαξει λογαριασμο με σκοπο να πει ξερολα εναν αγνωστο. Δεν ειναι λιγο υποκριτικο να σου φαινεται αστειο αυτο που εκανα εγω, ενω στην ουσια εχεις καταβαλλει την ιδια προσπαθει για να δεις το ιστορικο μου?
Sgmaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Παίδες, έχουν 50 άτομα ειδοποιήσεις στο topic για να ενημερώνονται για το freedom pass, ωραία περάσαμε καθε 5 λεπτά από μια ειδοποίηση αλλά νομίζω φτάνει το offtopic, μπορείτε να το λύσετε σε PM αν ειναι τόσο σοβαρό το θέμα. Ευχαριστούμε. Φιλικά
SerialWired Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Sgmaster είπε Παίδες, έχουν 50 άτομα ειδοποιήσεις στο topic για να ενημερώνονται για το freedom pass, ωραία περάσαμε καθε 5 λεπτά από μια ειδοποίηση αλλά νομίζω φτάνει το offtopic, μπορείτε να το λύσετε σε PM αν ειναι τόσο σοβαρό το θέμα. Ευχαριστούμε. Φιλικά chill
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 ενημερωση για οποιον ενδιαφερετε εκανα τν αιτηση 13/12 και σημερα 21/12 μου ηρθε το freedom pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις