Προς το περιεχόμενο

Freedom Pass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Karelia97 είπε

καλα και να μη παρουμε το voucher μικρο το κακο δε νομιζω καποιος να εμβολιαστηκε μονο γι αυτο

απλα δε μου φαινεται ΄διολου περιεργο να το τρεναρουν "τυχαια" τωρα που ληγει η καμπανια 

Δεν το τρεναρει κανείς "τυχαία". Εγώ το είχα πάρει μετά από 5 μέρες. Αν έκαναν αρκετοί εμβόλιο τώρα, και με το γεγονός ότι περνάει από πόσες δημόσιες υπηρεσίες (gov αίτηση, αποστολή σε τραπεζικό σύστημα (viva ή alpha), αποστολή από αυτούς για να παραλάβουν τα χρήματα για το άνοιγμα λογαριασμού, και δεν ξέρω τι άλλο) η όλη διαδικασία, είναι μόνο λογική η όποια καθυστέρηση. 

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράταση μέχρι 30 Ιουνίου του 2022 βλέπω! :)
https://www.taxheaven.gr/news/57372/voucher-150-eyrw-gia-emboliasmenoys-18-25-etwn-paratash-isxyos-xrewstikhs-kartas-ews-30h62022

Βέβαια με προβληματίζει λίγο τι θα γίνει με κάρτες από Alpha, γιατί έχουν ημερομηνία λήξης 12/21. Θα εκδόσουν καινούριες;

Στη Viva βλέπω να λήγει το 2024 οπότε δεν θα υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Έχει περάσει βδομάδα και ακόμα να στείλουν το μειλ για να ανοιξω την καρτα στη βιβα. Αλλος έχει αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν το Freedom Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καταστήματα των αεροδρομίων (εντός Ελλάδας εννοείται); 

Δημοσ.
Στις 13/12/2021 στις 12:50 ΠΜ, vmmaniac είπε

Καλησπέρα σας, ανακάλυψα ότι μπορείς να αγοράσεις συνδρομή spotify premium με το freedom pass. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν, απλά μοιράζομαι την ανακάλυψή μου

Είσαι σίγουρος; Το δοκίμασα αλλά απορρίφθηκε.

Δημοσ.
Στις 13/12/2021 στις 12:50 ΠΜ, vmmaniac είπε

Καλησπέρα σας, ανακάλυψα ότι μπορείς να αγοράσεις συνδρομή spotify premium με το freedom pass. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν, απλά μοιράζομαι την ανακάλυψή μου

Αυτό δε δουλεύει σε Android!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2021 στις 7:10 ΜΜ, zlm3 είπε

Είσαι σίγουρος; Το δοκίμασα αλλά απορρίφθηκε.

22 ώρες πριν, Baroteli Hardware είπε

Αυτό δε δουλεύει σε Android!

Εγώ το δοκίμασα από το site από τον υπολογιστή και όχι από κινητό. Το δοκίμασα εντελώς στη τύχη γιατί αν το ήθελα θα έβαζα το φοιτητικό. Βέβαια εμένα μου έχει και δοκιμαστική περίοδο, δε ξέρω αν έχει σημασία και απλά θα απορριφθεί σε 3 μήνες..

Screenshot_20211213_004031.png

Screenshot_20211213_002227.png

Επεξ/σία από vmmaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα ποσο καιρο κανει περιπου αν καποιος εχει κανει αιτηση τον δεκεμβριο? 2 βδομαδες+? 

Επεξ/σία από Manolo7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vmmaniac είπε

Εγώ το δοκίμασα από το site από τον υπολογιστή και όχι από κινητό. Το δοκίμασα εντελώς στη τύχη γιατί αν το ήθελα θα έβαζα το φοιτητικό. Βέβαια εμένα μου έχει και δοκιμαστική περίοδο, δε ξέρω αν έχει σημασία και απλά θα απορριφθεί σε 3 μήνες..

Screenshot_20211213_004031.png

Screenshot_20211213_002227.png

Προφανώς θα απορριφθεί σε 3 μήνες. 

• Like 2
Δημοσ.

Με τo  τζόνσον  μπορεί να μου κάποιος μετά από πόσες μέρες ενεργοποιείται το πιστοποιητικό;;;

Κλασικά 14 ή νωρίτερα επειδή είναι μονοδοσικό;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα, το κόλπο με την χρήση του freedom pass στο efood, εκτός του ότι πρέπει να γίνει από iPhone, πρέπει και τα λεφτά να είναι στο Viva wallet ή γίνεται και μέσω της alpha Bank;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, darkelf98 είπε

Καλησπέρα, το κόλπο με την χρήση του freedom pass στο efood, εκτός του ότι πρέπει να γίνει από iPhone, πρέπει και τα λεφτά να είναι στο Viva wallet ή γίνεται και μέσω της alpha Bank;

Εγώ με Alpha Bank το έκανα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...