PhonEee Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλησπερα παιδια γνωστο μ ατομο καταλαθος εσβησε απο το google photos τις φωτογραφιες (που ηταν σημαντικες δουλεια) νομιζοντας οτι πιανει χωρο παραπανω αμα υπαρχουν και εκει γιατι δεν πηγε απο την συλογη του κινητου αλλα απο την εφαρμογη google photos-καδος υπαρχει τροπος να τις επαναφερει τις χρειαζεται το back up το ειχε on τι μπορει να κανει καποια εφαρμογη? η πως λειτουργει το back up γιατι οταν μπαινει στο σιτε google photos back up δεν του εμφανιζει τιποτα σας ευχαριστω πολυ κινητο xiaomi rn pro
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δεν κατάλαβα ακριβώς ετσι οπως τα περιγράφεις Στην google στον καδο δεν υπάρχουν οι φωτο; Αν δεν υπάρχουν και εκει, τοτε ας δει σε καποιον υπολογιστή που ειχε συγχρονίσει, αλλα πριν τον ανοιξει πρέπει να αφαίρεση τη δυνδεση με το ίντερνετ, γιατι αν συγχρονίσει θα τα σβήσει και απο τον υπολογιστή, ας κλεισει προσωρινά το ρουτερ.
PhonEee Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα στο κινηταο υπαρχει το google photos το ατομο νομιζε οτι αμα της σβησει απο εκει δεν θα πιανει χωρο παραπανω νομιζε οτι θα παραμεινουν στην εφαρμογη /συλλογη του κινητου του χιαομι οι φωτογραφιες αλλα της εσβησε και απο τον καδο google photo και τωρα δεν τις βρισκει μπηκε στο google photo το σιτε αλλα... τιποτα δεν μπορει να κανει back up η κτ αλλο? αυτο με τον υπολογιστη τι εννοεις? το back up? να μπει με το εμαιλ του στον υπολογιστη? δεν καταλαβα σορρυ δεν ξερουμε πολλα ουτε εγω ουτε το ατομο σε ευχαριστω και εαν δεν γινεται να κανουμε κτ εμεις ειτε απο εφαρμογη η back up υπαρχουν εταιριες μηπως ξερεις?ευχαριστω για τον χρονο σου Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από PhonEee
GATE123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Νομίζω έχεις περιθώριο 60 ημέρες για να τις επαναφέρεις. https://support.google.com/photos/answer/6128858?hl=el&co=GENIE.Platform%3DAndroid#zippy=%2Cμάθετε-πού-καταργούνται-οι-φωτογραφίες-και-τα-βίντεό-σας-και-πού-όχι
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, PhonEee είπε εχουν σβηστει και απο το καδο Νομιζω οτι ο καδος ειναι το δευτερο τειχος ασφαλειας. Οσο ειναι εκει μπορεις για καποιο διαστημα να τις επαναφερεις. Αν τις σβησεις και απο εκει μαλλον χλωμο. Αλλα εχω την αισθηση οτι σε ειδοποιει οταν παει να σβησει κατι μονιμα.
PhonEee Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 σας ευχαριστω πλους το ατομο σκεφτεται να το παει σε εταιρια για ανακτηση δεδομενων εγω ειπα δεν αξιζει αφου τα σβησε απο τον καδο εσεις τι λετε κανουν δουλεια ξερετε καποια εταρεια απο προσωπικη σας εμπειρια που να σας βοηθησε
GATE123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Υπάρχουν εργαλεία που το κάνουν. Το θέμα είναι πόσο θα του πάρουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα