_filippos_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες ενεργοποίησα κι εγώ Apple Music k Apple Arcade. στο Apple Music μου έδωσε δυο δωρεάν μήνες ενώ στο arcade μέχρι Δεκέμβρη. Στο Apple Music ακύρωσα την συνδρομή ώστε να μην ανανεωθεί αυτοματα κ εξακολουθεί να τρέχει η προσφορά. Στο arcade δεν αναφέρει κάτι τέτοιο για περίπτωση ακύρωσης κ δεν το πείραξα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από _filippos_ 1
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Στις 24/7/2021 στις 1:22 ΠΜ, ignome4 είπε Οχι δεν ισχύει, αν το ακυρώσετε θα σας κοπεί αυτομάτως. Το γράφει στην ενότητα των συνδρομών! Εμένα πάντως μόλις που μου το ακύρωσε άλλη φορά bro ψάχνε το λίγο καλύτερα… Άλλη μια φορά πρωτοπόρος η Apple, συγχαρητήρια. 😂
ignome4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Άλλη μια φορά πρωτοπόρος η Apple, συγχαρητήρια. 😂 Ίσως ακόμα δεν είμαστε 100% σίγουροι! 😛 Στις 24/7/2021 στις 6:28 ΜΜ, chriskourou είπε Sorry για το ελαφρώς off topic, αλλά έχω αγοράσει δυο iphone 12 το τελευταίο 6μηνο. Παίρνοντας το πρώτο ενεργοποίησα το δωρεάν 1 χρόνο apple tv, παίρνοντας το δεύτερο δε θα έπρεπε να έχω άλλο 1 χρόνο; Όχι γιατί δεν πάει ποσότητα αλλά με το κάθε Αpole ID που έχεις συνδεδεμένο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα