SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Αν το ακυρώσω τώρα δεν θα μου κοπεί τελείως? Όχι Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από SabotazNic 2
ultrahd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos- είπε Επίσης, παρατήρησα ότι ενώ παλιότερα είχα φοιτητική συνδρομή (τον τελευταίο καιρό δεν είχα κάτι), το trial 2 μηνών που πήρα από το λινκ ενεργοποίησε και το Apple TV+. Καλό + για όσους έχουν φοιτητική πρόσβαση. Δηλαδή με την προσφορά του Κωτσοβολου εκτός από 5 μήνες δωρεάν apple music, έχουμε ταυτόχρονα και δωρεάν 5 μήνες apple TV+? Μήπως μπορείς να μας διευκρινήσεις καλύτερα τι ακριβώς ισχύει φίλε μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από ultrahd 1
ignome4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι δεν ισχύει, αν το ακυρώσετε θα σας κοπεί αυτομάτως. Το γράφει στην ενότητα των συνδρομών! 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Όχι Εμένα πάντως μόλις που μου το ακύρωσε 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μπορείς να ακυρώσεις κανονικά από τώρα, όπως και σε όλα τα trial συνδρομών άλλη φορά bro ψάχνε το λίγο καλύτερα… Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από ignome4
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ignome4 είπε ... 🤷 Το πάνω screenshot είναι φου πάτησα cancel στο απο κάτω Προσωπικά όλα τα free trials να διαχειρίζομαι με τον ίδιο τρόπο. Cancel κατευθείαν/αφαιρεση μεθόδου πληρωμής. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από SabotazNic 1
ignome4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 🤷 Το πάνω screenshot είναι φου πάτησα cancel στο απο κάτω Προσωπικά όλα τα free trials να διαχειρίζομαι με τον ίδιο τρόπο. Cancel κατευθείαν/αφαιρεση μεθόδου πληρωμής. Μήπως ισχύει μόνο για χρήστες Android ή με νεότερα AID Κάποιος που έκανε ακύρωση από Apple συσκευή, του το κράτησε;
panos- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Ναι, το κράτησε. 8 ώρες πριν, ultrahd είπε Δηλαδή με την προσφορά του Κωτσοβολου εκτός από 5 μήνες δωρεάν apple music, έχουμε ταυτόχρονα και δωρεάν 5 μήνες apple TV+? Μήπως μπορείς να μας διευκρινήσεις καλύτερα τι ακριβώς ισχύει φίλε μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Οταν έχεις περάσει το φοιτητικό σου πάσο στο Apple ID σου και πληρώνεις το Apple Music, σου δίνει δώρο και το Apple TV+ (με 3,49€ τον μήνα). Εγώ έχω πολύ καιρό που ακύρωσα το Apple Music, αλλά το φοιτητικό μου πάσο παραμένει για όταν θέλω να αρχίσω τη συνδρομή. Τώρα που ενεργοποίησα το trial, μου έδωσε και το Apple TV γιατί με θεωρεί συνδρομητή του φοιτητικού 1
zmaskos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Σε μένα πάντως που έχω ετήσια συνδρομή μέχρι και σήμερα μου βγάζει αυτό 1
barman_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Ευχαριστούμε ts το έκανα και γω Ένα υπενθύμιση να το ακυρώσω 23 Δεκεμβρίου για σιγουριά Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ Apple music, πως σας φαίνεται τους υπόλοιπους σε σχέση με YouTube K spotify? 1
fazer 1000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Αν το ακυρώσω τώρα δεν θα μου κοπεί τελείως? σου λεει την ωρα που ακυρωνεις αν χανεις την τρεχουσα συνδρομη. Το apple tv απ οσο ξερω ακυρωνεται και η δωρεαν συνδρομη αν γινει διακοπη 12 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Αν το ακυρώσω τώρα δεν θα μου κοπεί τελείως? σου λεει την ωρα που ακυρωνεις αν χανεις την τρεχουσα συνδρομη. Το apple tv απ οσο ξερω ακυρωνεται και η δωρεαν συνδρομη αν γινει διακοπη 1
chriskourou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Sorry για το ελαφρώς off topic, αλλά έχω αγοράσει δυο iphone 12 το τελευταίο 6μηνο. Παίρνοντας το πρώτο ενεργοποίησα το δωρεάν 1 χρόνο apple tv, παίρνοντας το δεύτερο δε θα έπρεπε να έχω άλλο 1 χρόνο; 1
panos- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι. Ένας χρόνος ανα Apple ID. @zmaskos Δεν υπάρχει τροπος να σου το δώσει, γιατί έχεις ήδη πληρώσει χρόνο. Αν ειχες μήνα-μήνα, θα μπορούσες. Τώρα θα μπορέσεις να το προσθέσεις μόνο τον τελευταίο μήνα της συνδρομής που ήδη πλήρωσες. @barman_ Το Apple Music μου φαίνεται κατώτερο του Spotify αρχικά λόγω της δυνατότητας του δεύτερου για αναπαραγωγή σε Android TV, καλύτερου app για υπολογιστή (Windows) και γιατί το Spotify κάνει καλύτερες προτάσεις σε σχέση με το Apple Music. Επίσης αν είσαι fan των podcast, το Spotify θεωρώ ότι έχει καλύτερο σύστημα διαχείρισής τους από την αντίστοιχη εφαρμογή της Apple. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από panos- 1
xenos.p Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Γενικά πάντως για την ακύρωση αν ζητήσεις αποζημίωση μετά την αυτόματη ανανέωση σου την δίνουν και ακυρώνουν την συνδρομή. Είχα ξεχάσει να κόψω την ανανέωση μετά από free trial στο arcade, τους έστειλα αίτημα μόλις μου ήρθε το email της χρέωσης του λογαριασμού και μου έδωσαν full refund. 1
Haldol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δυστυχώς δε μου κάνει redeem εμένα. Έχω Apple One βέβαια ενεργό, λογικά γι' αυτό δε δέχεται, μιας και είναι μόνο για Music + Arcade. 1
panos- Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Σωστά. Τα Free Trials δεν είναι συμβατά με το Apple One. 1
zmaskos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Στις 24/7/2021 στις 9:32 ΠΜ, zmaskos είπε Σε μένα πάντως που έχω ετήσια συνδρομή μέχρι και σήμερα μου βγάζει αυτό Πληροφοριακά με το που έληξε η ετήσια συνδρομή προσπάθησα πάλι και μου έδωσε 2 μήνες. not bad👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα