Tomahawk12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Πωλείται το παραπάνω audio player της Sony στα 192 ευρω με τα μεταφορικά. https://www.amazon.es/gp/product/B07X51FTK9 Από το skroutz στην ελλάδα στα 323 ευρω https://www.skroutz.gr/s/24005213/Sony-NW-A105-MP3-Player-16GB-με-Οθόνη-TFT-3-6-Πορτοκαλί.html?from=sku_color_variations Δεν ξερω περί εγγύησης τι ισχύει για να είμαι ειλικρινής, οπότε αν κάποιος γνωρίζει ας το αναφέρει παρακάτω
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Όσον αφορά την τιμή, προσφορά, ΟΚ, όλα δεκτά. Κάποιος που έχει ένα σύγχρονο (ή και όχι και τόσο) smartphone γιατί να το αγοράσει; ή γιατί και να το κοιτάξει καν;
takjar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Όσον αφορά την τιμή, προσφορά, ΟΚ, όλα δεκτά. Κάποιος που έχει ένα σύγχρονο (ή και όχι και τόσο) smartphone γιατί να το αγοράσει; ή γιατί και να το κοιτάξει καν; Μερικοί λόγοι είναι οι εξής: Έχει δικό του καλύτερο DAC από αυτά των smartphone. Δλδ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακουστικά με περισσότερες απαιτήσεις και γενικά να ζήσεις τον ήχο καλύτερα στα περισσότερα σενάρια. Υποστηρίζει συνήθως περισσότερα audio specific high quality format Έχεις ανεξάρτητη μπαταρία, οθόνη, συσκευή από την main συσκευή σου Έχει software noice-cancellation Αν το θες για να ακούς streaming ήχο από την συσκευή, έχοντας συνδεδεμένα Bluetooth ακουστικά... Δεν νομίζω να ακούσεις ιδιαίτερη διαφορά. Πρέπει είτε να αξιοποιήσεις τα καλύτερα format ήχου, είτε το ανώτερο σε Hardware DAC του. 13
vadergr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takjar είπε Μερικοί λόγοι είναι οι εξής: Έχει δικό του καλύτερο DAC από αυτά των smartphone. Δλδ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακουστικά με περισσότερες απαιτήσεις και γενικά να ζήσεις τον ήχο καλύτερα στα περισσότερα σενάρια. Υποστηρίζει συνήθως περισσότερα audio specific high quality format Έχεις ανεξάρτητη μπαταρία, οθόνη, συσκευή από την main συσκευή σου Έχει software noice-cancellation Αν το θες για να ακούς streaming ήχο από την συσκευή, έχοντας συνδεδεμένα Bluetooth ακουστικά... Δεν νομίζω να ακούσεις ιδιαίτερη διαφορά. Πρέπει είτε να αξιοποιήσεις τα καλύτερα format ήχου, είτε το ανώτερο σε Hardware DAC του. Ολόσωστος. Προσθέτω και το ανώτερο τελικο ενισχυτικό στάδιο για οσους εχουν λιγο πιο "αναίσθητα" ακουστικά. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από vadergr
giorginho Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 lol, παρά την σχετικη σημείωση στον τιτλο αυτο το "πωλειται το παραπανω...." φωναζει τοσο πολυ "αγγελια", που επρεπε να ελεγξω το λινκ να δω αν οντως ειναι τοσο η τιμη στο ισπανικο αμαζον 😋. 1
duende Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 40 λεπτά πριν, vadergr είπε Ολόσωστος. Προσθέτω και το ανώτερο τελικο ενισχυτικό στάδιο για οσους εχουν λιγο πιο "αναίσθητα" ακουστικά. Προσοχη ομως με το συγκεκριμενο μοντελο γιατι καθε αλλο παρα δυνατη εξοδο εχει..ψαχτειτε λιγο στα reviews, ακομα και στα 2 κατοσταρικα δε το λες και κελεπουρι..
aXer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Βρες ένα μεταχειρισμένο LG G7 3ετίας και δοκίμασέ το. Και μιλάμε για DAC μετά Το βάζω σε μονιτορ, studio headphones και απλά...μένω κόκκαλο 2
fytotech Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, takjar είπε Μερικοί λόγοι είναι οι εξής: Έχει δικό του καλύτερο DAC από αυτά των smartphone. Δλδ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακουστικά με περισσότερες απαιτήσεις και γενικά να ζήσεις τον ήχο καλύτερα στα περισσότερα σενάρια. Υποστηρίζει συνήθως περισσότερα audio specific high quality format Έχεις ανεξάρτητη μπαταρία, οθόνη, συσκευή από την main συσκευή σου Έχει software noice-cancellation Αν το θες για να ακούς streaming ήχο από την συσκευή, έχοντας συνδεδεμένα Bluetooth ακουστικά... Δεν νομίζω να ακούσεις ιδιαίτερη διαφορά. Πρέπει είτε να αξιοποιήσεις τα καλύτερα format ήχου, είτε το ανώτερο σε Hardware DAC του. Παρόλο που συμφωνώ σε όλα, δε νομίζω να υπάρχει κάποιο format μουσικής που να μην παίζουν τα smartphone. Έχεις κάποιο παράδειγμα που μου διαφεύγει;
Tomahawk12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 DSD δεν παίζουν τα smartphone από όσο έχω δει 1
mcgerger Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Να σημειώσω ότι πριν λίγες μέρες ήταν στα 149 (+μεταφορικά): Σε αυτήν την τιμή ίσως να είναι ΟΚ. Για μένα, δυστυχώς έχει μόνο αναλογική έξοδο, αν είχε και ένα digital out θα ήταν πολύ καλή περίπτωση, θέλω να το χρησιμοποιήσω ως player/streamer για να στείλω τον ήχο στο στερεοφωνικό (AV ραδιοενισχυτή ή εξωτερικό DAC). Υπάρχει κάποια συσκευή που να το κάνει αυτό; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα