Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηδενιστές εκατέρωθεν. 

Ο ένας μηδενίζει τις επιχειρήσεις (ή την Ελλάδα), ο άλλος μηδενίζει τους εργαζόμενους. 

Ψαχτε το λίγο μάγκες... Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Υπάρχει κάπου μια καλή τομή κι ας μην είναι χρυσή. 

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, insomniac01 είπε

Νεαρέ Captain/Βοηθός Υπευθύνου είμαι στην Πλατεία Λαζαράκη, στο πιο ακριβό της περιοχής. Κουγιες, ανοίγματα αστακών, φιλεταρισμα Rib-Eye, tip στα 50-70 την μερα στις κακες. Αστα αυτα. Οχι σε εμενα φιλε. Καλη συνεχεια.  

Χαλάρωσε.

Στο λέει ένας μαιτρ με σχεδον 25 χρόνια, μόνο σε πεντάστερα.

Στον νεαρό που άνοιξε το θέμα, ίσως να ακούγεσαι σπουδαίος. Σε κάποιους άλλους όμως φαίνεσαι αστείος (και εσύ και τα 50-70 ευρω σου στις "κακές"  μέρες).

Επεξ/σία από giorgos04
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, insomniac01 είπε

Νεαρέ Captain/Βοηθός Υπευθύνου είμαι στην Πλατεία Λαζαράκη, στο πιο ακριβό της περιοχής. Κουγιες, ανοίγματα αστακών, φιλεταρισμα Rib-Eye, tip στα 50-70 την μερα στις κακες. Αστα αυτα. Οχι σε εμενα φιλε. Καλη συνεχεια.  

Σιγά τα μεγαλεία, κωδικός ενσήμου Ι2.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Σε ποια πόλη μένεις;

Μόνιμα; Ξάνθη. Στις σπουδές μου Ηράκλειο (στο ΤΕΙ ήμουν). Πριν πάω Ρέθυμνο ήμουν Ηράκλειο (δούλευα εκεί)

49 λεπτά πριν, Leleouras είπε

αυτό λέει αρκετά για σένα

Όπως τι; Να σου πω και ζώδιο για ακόμα περισσότερες πληροφορίες; Αν τα παρακολουθείς why not?

Δημοσ.
Στις 1/8/2021 στις 1:07 ΜΜ, J_Athanasiou είπε

Έχω δουλέψει σε πολλές εταιρείες...

18 ώρες πριν, J_Athanasiou είπε

Είμαι στα 28 και η εργασιακή μου εμπειρία είναι ένας χρόνος...

Εδώ υπάρχει μία αντίφαση

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, J_Athanasiou said:

Όπως τι; Να σου πω και ζώδιο για ακόμα περισσότερες πληροφορίες; Αν τα παρακολουθείς why not?

οτι άργησες να βγάλεις την σχολή σου και δεν φτάνει μόνο αυτό, δεν δούλεψες να διευκολύνεις αυτούς που πληρώναν για τις σπουδές σου

image.png.43ee77f05cb86fcab30be93ad3bc71b5.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, archer100 είπε

Εδώ υπάρχει μία αντίφαση

GenM. Μάθε τι είναι.

27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απο ένα μηνα στην καθεμιά  μπορεί και 11,και ενας μηνας για διακοπές.

Ναι και μετά παραλία. Ότι ναναι

58 λεπτά πριν, Leleouras είπε

οτι άργησες να βγάλεις την σχολή σου και δεν φτάνει μόνο αυτό, δεν δούλεψες να διευκολύνεις αυτούς που πληρώναν για τις σπουδές σου

image.png.43ee77f05cb86fcab30be93ad3bc71b5.png

Βάψτα μαύρα φίλος. Δεν έχω να πω κάτι άλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...