Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μηδενιστές εκατέρωθεν. Ο ένας μηδενίζει τις επιχειρήσεις (ή την Ελλάδα), ο άλλος μηδενίζει τους εργαζόμενους. Ψαχτε το λίγο μάγκες... Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Υπάρχει κάπου μια καλή τομή κι ας μην είναι χρυσή. 1
giorgos04 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, insomniac01 είπε Νεαρέ Captain/Βοηθός Υπευθύνου είμαι στην Πλατεία Λαζαράκη, στο πιο ακριβό της περιοχής. Κουγιες, ανοίγματα αστακών, φιλεταρισμα Rib-Eye, tip στα 50-70 την μερα στις κακες. Αστα αυτα. Οχι σε εμενα φιλε. Καλη συνεχεια. Χαλάρωσε. Στο λέει ένας μαιτρ με σχεδον 25 χρόνια, μόνο σε πεντάστερα. Στον νεαρό που άνοιξε το θέμα, ίσως να ακούγεσαι σπουδαίος. Σε κάποιους άλλους όμως φαίνεσαι αστείος (και εσύ και τα 50-70 ευρω σου στις "κακές" μέρες). Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από giorgos04 2 1
AntiCambeR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, insomniac01 είπε Νεαρέ Captain/Βοηθός Υπευθύνου είμαι στην Πλατεία Λαζαράκη, στο πιο ακριβό της περιοχής. Κουγιες, ανοίγματα αστακών, φιλεταρισμα Rib-Eye, tip στα 50-70 την μερα στις κακες. Αστα αυτα. Οχι σε εμενα φιλε. Καλη συνεχεια. Σιγά τα μεγαλεία, κωδικός ενσήμου Ι2.
J_Athanasiou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 58 λεπτά πριν, tsioulak είπε Σε ποια πόλη μένεις; Μόνιμα; Ξάνθη. Στις σπουδές μου Ηράκλειο (στο ΤΕΙ ήμουν). Πριν πάω Ρέθυμνο ήμουν Ηράκλειο (δούλευα εκεί) 49 λεπτά πριν, Leleouras είπε αυτό λέει αρκετά για σένα Όπως τι; Να σου πω και ζώδιο για ακόμα περισσότερες πληροφορίες; Αν τα παρακολουθείς why not?
archer100 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Στις 1/8/2021 στις 1:07 ΜΜ, J_Athanasiou είπε Έχω δουλέψει σε πολλές εταιρείες... 18 ώρες πριν, J_Athanasiou είπε Είμαι στα 28 και η εργασιακή μου εμπειρία είναι ένας χρόνος... Εδώ υπάρχει μία αντίφαση 1
Leleouras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 13 minutes ago, J_Athanasiou said: Όπως τι; Να σου πω και ζώδιο για ακόμα περισσότερες πληροφορίες; Αν τα παρακολουθείς why not? οτι άργησες να βγάλεις την σχολή σου και δεν φτάνει μόνο αυτό, δεν δούλεψες να διευκολύνεις αυτούς που πληρώναν για τις σπουδές σου
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 42 λεπτά πριν, archer100 είπε Εδώ υπάρχει μία αντίφαση Απο ένα μηνα στην καθεμιά μπορεί και 11,και ενας μηνας για διακοπές.
J_Athanasiou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, archer100 είπε Εδώ υπάρχει μία αντίφαση GenM. Μάθε τι είναι. 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο ένα μηνα στην καθεμιά μπορεί και 11,και ενας μηνας για διακοπές. Ναι και μετά παραλία. Ότι ναναι 58 λεπτά πριν, Leleouras είπε οτι άργησες να βγάλεις την σχολή σου και δεν φτάνει μόνο αυτό, δεν δούλεψες να διευκολύνεις αυτούς που πληρώναν για τις σπουδές σου Βάψτα μαύρα φίλος. Δεν έχω να πω κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις