zmaskos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλημέρα , τη Δευτέρα πρέπει να κατέβω Αθήνα, είμαι από Βόλο.Βασικά είναι ερώτηση για τους φίλους από Αθήνα. Στο polis park στη Ριζάρη γυρω στης 8 με 9 το πρωί βρίσκεις θέση για παρκάρισμα ή πρέπει να κλείσω με park around σε κάποιο άλλο από τα parking, τα οποία υπαρχουν γύρω απο το Σύνταγμα;
papoys1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Αν και το συγκεκριμένο είναι δύσκολο (παλαιότερα σπάνια εύρισκες λόγω των Νοσοκομείων που είναι γύρω) τώρα βρίσκεις γιατί ο Δήμος έχει επαναφέρει αρκετά παρκόμετρα στους δρόμους και έτσι πολλοί που παλαιότερα κατέβαιναν με αυτοκίνητα τώρα πάνε με ΜΜΕ και έτσι βρίσκεις πάρκινγκ. Το λέω γιατί για προσωπικούς λόγους πήγαινα συχνά ΝΙΜΙΤΣ και ενώ παλαιότερα πιο εύκολα κέρδιζες λαχείο παρά να βρεις πάρκινγκ στο δρόμο τώρα με τα παρκόμετρα βρίσκεις πιο εύκολα. Αλλά γιατί δεν κλείνεις μία θέση ονλαιν που έχει και έκπτωση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;;
zmaskos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν και το συγκεκριμένο είναι δύσκολο (παλαιότερα σπάνια εύρισκες λόγω των Νοσοκομείων που είναι γύρω) τώρα βρίσκεις γιατί ο Δήμος έχει επαναφέρει αρκετά παρκόμετρα στους δρόμους και έτσι πολλοί που παλαιότερα κατέβαιναν με αυτοκίνητα τώρα πάνε με ΜΜΕ και έτσι βρίσκεις πάρκινγκ. Το λέω γιατί για προσωπικούς λόγους πήγαινα συχνά ΝΙΜΙΤΣ και ενώ παλαιότερα πιο εύκολα κέρδιζες λαχείο παρά να βρεις πάρκινγκ στο δρόμο τώρα με τα παρκόμετρα βρίσκεις πιο εύκολα. Αλλά γιατί δεν κλείνεις μία θέση ονλαιν που έχει και έκπτωση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;; Το έχω κάνει, αλλά στο mail που ήρθε απλά αναφέρει να πληρώσω στον ταμεία για να πάρω την έκπτωση. δεν ξέρω εάν θα βρω σίγουρα θέση . Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
papoys1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, zmaskos είπε Το έχω κάνει, αλλά στο mail που ήρθε απλά αναφέρει να πληρώσω στον ταμεία για να πάρω την έκπτωση. δεν ξέρω εάν θα βρω σίγουρα θέση . Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Θα βρεις μην στεναχωριέσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα