Προς το περιεχόμενο

Polis Park

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , τη Δευτέρα πρέπει να κατέβω Αθήνα, είμαι από Βόλο.Βασικά είναι ερώτηση για τους φίλους από Αθήνα.

Στο polis park στη Ριζάρη γυρω στης 8 με 9 το πρωί βρίσκεις θέση για παρκάρισμα ή πρέπει να κλείσω με park around  σε κάποιο άλλο από τα parking, τα οποία υπαρχουν γύρω απο το Σύνταγμα;

Δημοσ.

Αν και το συγκεκριμένο είναι δύσκολο (παλαιότερα σπάνια εύρισκες λόγω των Νοσοκομείων που είναι γύρω) τώρα βρίσκεις γιατί ο Δήμος έχει επαναφέρει αρκετά παρκόμετρα στους δρόμους και έτσι πολλοί που παλαιότερα κατέβαιναν με αυτοκίνητα τώρα πάνε με ΜΜΕ και έτσι βρίσκεις πάρκινγκ.

Το λέω γιατί για προσωπικούς λόγους πήγαινα συχνά ΝΙΜΙΤΣ και ενώ παλαιότερα πιο εύκολα κέρδιζες λαχείο παρά να βρεις πάρκινγκ στο δρόμο τώρα με τα παρκόμετρα βρίσκεις πιο εύκολα. Αλλά γιατί δεν κλείνεις μία θέση ονλαιν που έχει και έκπτωση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αν και το συγκεκριμένο είναι δύσκολο (παλαιότερα σπάνια εύρισκες λόγω των Νοσοκομείων που είναι γύρω) τώρα βρίσκεις γιατί ο Δήμος έχει επαναφέρει αρκετά παρκόμετρα στους δρόμους και έτσι πολλοί που παλαιότερα κατέβαιναν με αυτοκίνητα τώρα πάνε με ΜΜΕ και έτσι βρίσκεις πάρκινγκ.

Το λέω γιατί για προσωπικούς λόγους πήγαινα συχνά ΝΙΜΙΤΣ και ενώ παλαιότερα πιο εύκολα κέρδιζες λαχείο παρά να βρεις πάρκινγκ στο δρόμο τώρα με τα παρκόμετρα βρίσκεις πιο εύκολα. Αλλά γιατί δεν κλείνεις μία θέση ονλαιν που έχει και έκπτωση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;;

Το έχω κάνει, αλλά στο mail που ήρθε απλά αναφέρει να πληρώσω στον ταμεία για να πάρω την έκπτωση. δεν ξέρω εάν θα βρω σίγουρα  θέση .

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zmaskos είπε

Το έχω κάνει, αλλά στο mail που ήρθε απλά αναφέρει να πληρώσω στον ταμεία για να πάρω την έκπτωση. δεν ξέρω εάν θα βρω σίγουρα  θέση .

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Θα βρεις μην στεναχωριέσαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...