Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτάνω με κτελ Λάρισα 12 το πρωί. Πρέπει να περιμένω μεχρι τις 4 ενα πούλμαν για να παω σε ενα φεστιβάλ.

Θα είμαι με ελάχιστο ύπνο οποτε σκεφτόμουν να παω να την πέσω πουθενά. Δεν εχω ιδέα απο Λάρισα. Παίζει κανα παρκάκι ήσυχο να ρίξω εναν υπνάκο;

Επεξ/σία από darkpsyelf
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην θέση σου δεν θα πήγαινα στο φεστιβάλ εκτός αν ήταν τόσο ενδιαφέρον γεγονός για μένα που θα έκοβα φλέβες αν δεν πήγαινα. Τζάμπα ταλαιπωρία το όλο θέμα. 

Κατέβα καλύτερα Λάρισα να περπατήσεις στο κέντρο, να κάτσεις σε καμία καφετέρια και εστιατόριο αν είναι χαλαρά λόγο covid και μετά επιστροφή. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Στην θέση σου δεν θα πήγαινα στο φεστιβάλ εκτός αν ήταν τόσο ενδιαφέρον γεγονός για μένα που θα έκοβα φλέβες αν δεν πήγαινα. Τζάμπα ταλαιπωρία το όλο θέμα. 

Κατέβα καλύτερα Λάρισα να περπατήσεις στο κέντρο, να κάτσεις σε καμία καφετέρια και εστιατόριο αν είναι χαλαρά λόγο covid και μετά επιστροφή. 

Το περίμενα πως και πως το φεστιβαλάκι εδω και πολλούυυς μήνες....Δεν παίζει αυτη η περιπτωση...Έτσι κι αλλιως εγώ φταιω που ειμαι μάστερ στο να τα αφήνω ολα για τελευταία στιγμή και δε βρήκα εισητηριο για τρένο..Επίσης Λάρισα παω για να πάρω το πούλμαν για το φέστ...Αλλιώς σιγα μη πήγαινα στη Λάρισα καλοκαιριάτικα :D

Επεξ/σία από darkpsyelf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK. Συγκεκριμενο μέρος ή πάρκο για υπνο δεν μπορώ να προτείνω. Όπου και να κατσεις να κοιμηθείς σε εξωτερικό μέρος σε πολη θα σε δει κόσμος αν το πρόβλημα είναι αυτό, κατά τα άλλα διάφορα άτομα κυρίως τοξικομανείς μπορεί να κοιμούνται φάτσα κάρτα οπουδήποτε την ημέρα. 

Εξέτασε το ενδεχόμενο αν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο φθηνό και κατόπιν συνεννόησης να πιάσεις ένα δωμάτιο για 4 ώρες, θα πληρώσεις κάτι παραπάνω, πολύ καλύτερο από το να κοιμάσαι σε εξωτερικό χώρο εκτεθειμένος.

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Aυτο με το δωματιάκι με ψήνει αν βρω κατι αρκετά φθηνο γιατί ειμαι οριακά...Kαλη ιδέα...

Ισχύει οτι θα μαι εκτεθειμένος...Και αντε να ακούσω τωρα ξυπνητήρι που θα το χω σε καμια τσέπη.... :D

Δημοσ.

Βασικά ύπνος δεν παίζει να σε πάρει μέσα σε αστικό ιστό μόνο και μόνο λόγω θορύβου και έγνοιας μήπως σε κοιτάει κάποιος, εκτός αν ο οργανισμός είναι σε συνθήκες ολικής κατάρρευσης λόγω έλλειψης ύπνου, οι μόνοι που τους παίρνει ο ύπνος εκτός είναι άστεγοι και τοξικομανείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα μη το λες :D Δεν ήταν λίγες οι φορες που αποκοιμήθηκα μέσα σε πάρτι με μπάσα που τρέμουν τα κόκκαλα σου.

Όσο για το αν με κοιτάνε δε με νοιάζει το μονο που με αγχώνει ειναι μη δεν ακούσω το ξυπνητήρι η μου ψιρίσουν τα πραματα ενώ κοιμάμαι.

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...