velociraptoras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, χρωστάω το μάθημα από το προηγούμενο εξάμηνο και ψάχνω να βρω μαθηματα που να ειναι λίγο κατανοητα μπας και καταφέρω να το περάσω. Περιττό να πω οτι από τις παραδόσεις δεν καταλαβαινα χριστό, ο καθηγητης μιλούσε πολυ γρηγορα και το eclipse στον υπολογιστη μου κολλουσε οπότε και την εργασία που μας ειχε βάλει δεν την εκανα σωστά. γνωρίζεται κανένα course να ασχοληθώ λιγάκι? η JAVA γενικά δε με ενδιαφέρει για να ασχοληθώ οπότε δε θέλω να εμβαθυνω πολύ, μονη μου κάνω python και εχω μαθει τα βασικα σε C & C++ από τα προηγούμενα εξάμηνα, οπότε ψάχνω κάτι να με βοηθήσει απλά να περάσω το μάθημα (δε βάζει ευκολα ουτε το 5 ο συγκεκριμένος και πάνω από 6 πολύ σπάνια, δεν αρκει δηλαδή να μαθω τα βασικά)
onelonelystar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.udemy.com/course/java-programming-tutorial-for-beginners/ Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από onelonelystar 1
velociraptoras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! θατα κοιτάξω Στις 23/7/2021 στις 10:16 ΠΜ, ALLisCHAOS είπε Σημειώσεις/υλικό το μάθημα δεν έχει? φυσικά και έχει. πολύ βασικά ομως σε σχεση με αυτα που απαιτεί να ξερουμε
FarCry1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ θα διάβαζα από το βιβλίο της σχολής. Το ίντερνετ δεν είναι για διάβασμα. Ο καθένας ανεβάζει ότι να ναι. Αντίθετα στο βιβλίο είναι όλα πολύ αναλυτικά και μπορεί να τα καταλάβει όλα ακόμα και ένας που δεν έχει γράψει ποτέ του κώδικα. Εγώ πχ την γλώσσα C που δεν μπορούσα να καταλάβω τους δείκτες τους κατάλαβα από το βιβλίο. Στο Google ήταν όλα μην πω.... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από FarCry1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Εδώ είσαι. http://opencourses.uom.gr/courses/efarmosmenhs-plhroforikhs/463-antikeimenostrefhs-programmatismos/enothtes
velociraptoras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, FarCry1 είπε Εγώ θα διάβαζα από το βιβλίο της σχολής. Το ίντερνετ δεν είναι για διάβασμα. Ο καθένας ανεβάζει ότι να ναι. Αντίθετα στο βιβλίο είναι όλα πολύ αναλυτικά και μπορεί να τα καταλάβει όλα ακόμα και ένας που δεν έχει γράψει ποτέ του κώδικα. Εγώ πχ την γλώσσα C που δεν μπορούσα να καταλάβω τους δείκτες τους κατάλαβα από το βιβλίο. Στο Google ήταν όλα μην πω.... στη C τους δείκτες τους κατάλαβα στο δευτερο ετος που καναμε C++, αν και ειχα περάσει το μαθημα δεν τους ειχα κατανοήσει πλήρως. το θεμα ειναι οτι αυτα που ζηταει ειναι πιο προχωρημένα από την υλη του βιβλίου και των σημειωσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα