Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έδωσα πανελλήνιες έγραψα 9.770 και η σχολή που ήθελα Ισπανική φιλολογία εκπα ειναι 9.800. Στο φροντιστήριο μου είπαν για ΔΙΕΚ αλλά απ ότι έχω ακουσει κ που διαβάζω διαφορα ούτε τα δημόσια ουτε τα ιδιωτικά ΙΕΚ αναγνωρίζονται και πολλοί καταλήγουν να κάνουν κάτι αλλο απο αυτο που χουν σπουδάσει. Σκέφτομαι η να ξαναδωσω για ισπανική φιλολογία αλλά θα ειναι ακομα πιο δύσκολα του χρονου καθώς θ χουν την τράπεζα θεμάτων και η αλήθεια ειναι πως δεν θέλω καθόλου να ξαναρχίσω το διάβασμα αλλά απ την αλλη σκέφτομαι μήπως παω ιδιωτικό ιεκ σβιε για τουριστικά. Επίσης και να ξαναδωσω 2η φορά πανελλήνιες και να μην περάσω στο ιεκ σβιε θα παω για τουριστικά δεν θα δώσω άλλες φορές 

Επεξ/σία από Justaguest
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Justaguest είπε

Έδωσα πανελλήνιες έγραψα 9.770 και η σχολή που ήθελα Ισπανική φιλολογία εκπα ειναι 9.800. Στο φροντιστήριο μου είπαν για ΔΙΕΚ αλλά απ ότι έχω ακουσει κ που διαβάζω διαφορα ούτε τα δημόσια ουτε τα ιδιωτικά ΙΕΚ αναγνωρίζονται και πολλοί καταλήγουν να κάνουν κάτι αλλο απο αυτο που χουν σπουδάσει. Σκέφτομαι η να ξαναδωσω για ισπανική φιλολογία αλλά θα ειναι ακομα πιο δύσκολα του χρονου καθώς θ χουν την τράπεζα θεμάτων και η αλήθεια ειναι πως δεν θέλω καθόλου να ξαναρχίσω το διάβασμα αλλά απ την αλλη σκέφτομαι μήπως παω ιδιωτικό ιεκ σβιε για τουριστικά. Επίσης και να ξαναδωσω 2η φορά πανελλήνιες και να μην περάσω στο ιεκ σβιε θα παω για τουριστικά δεν θα δώσω άλλες φορές 

οταν λες δεν αναγνωρίζονται? ορισμένα επαγγελματα ναι από ιεκ δεν εχουν δικαιωματα, άλλα πιο τεχνικά ειναι μια χαρα. πχ κομμωτική βοηθος φαρμακείου, τεχνικός η/υ και γενικά οτιδηποτε τεχνικό. Ισπανικη φιλολογία νομιζω εχει και το ΕΑΠ. Κάνε τότε αυτό που σκ'εφτεσαι, ξαναδωσε κι αν δεν τα καταφέρεις πας ΙΕΚ

Δημοσ.

- Θα ήταν καλό να ξαναδώσεις μόνο στην περίπτωση που είσαι σίγουρος πως έχεις διάθεση για διάβασμα και ότι μπορείς σίγουρα να πετύχεις υψηλότερη βαθμολογία.

- Οι καθηγητές των φροντιστηρίων, συνήθως, μπορούν να δουν έως που μπορεί να φτάσει κάποιος.

- Τέλος, λυπάμαι που θα το πω, είναι αστείο από τη μια να μιλάς για αναγνώριση τίτλου Σπουδών και από την άλλη να ομολογείς πως δεν έχεις διάθεση για διάβασμα. Μάλλον θα πρέπει να είσαι λίγο αυστηρότερος με τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις πως ότι απόφαση πάρεις τώρα, αυτή θα καθορίσει και όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Κανείς δεν θα σου χαρίσει τίποτα, ότι πετύχεις θα το πετύχεις με πολύ κόπο. Περνάμε καλά, αφού πρώτα εργασθούμε σκληρά.

Δημοσ.

H Iσπανικη φιλολογία του ΕΑΠ δεν δινει δικαιωμα διδασκαλίας, μεγάλη προσοχή (δεν δινει ΠΕ δηλαδη)

Κατά τα άλλα, υπάρχουν ΙΕΚ που μπορουν να σε αποκαταστησουν επαγγελματικά και άλλα που δε χρειάζεται να πλησιάσεις.

Π.χ. οι τεχνικοι λέβητα βγαινουν απο ΙΕΚ. Και πιστεψέ με έχουν δουλειά. Έχω αναφερθει ξανά στο παρελθόν.

Ομως αφου θέλει Ισπανικη φιλολογία ξαναδωσε θα έλεγα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 23/7/2021 στις 10:56 ΠΜ, pontez2 είπε

H Iσπανικη φιλολογία του ΕΑΠ δεν δινει δικαιωμα διδασκαλίας, μεγάλη προσοχή (δεν δινει ΠΕ δηλαδη)

Κατά τα άλλα, υπάρχουν ΙΕΚ που μπορουν να σε αποκαταστησουν επαγγελματικά και άλλα που δε χρειάζεται να πλησιάσεις.

Π.χ. οι τεχνικοι λέβητα βγαινουν απο ΙΕΚ. Και πιστεψέ με έχουν δουλειά. Έχω αναφερθει ξανά στο παρελθόν.

Ομως αφου θέλει Ισπανικη φιλολογία ξαναδωσε θα έλεγα

πως γινετια η ισπανικη φιλολογια του εαπ να μην αναγνωριζετια και να αναγνωριζονται τα υπολοιπα πτυχια του ΕΑΠ? Πχ η διοικηση επιχειρησεων του ΕΑΠ το προπτυχιακο αναγνωριζεται κανονικοκατατα

Δημοσ.
13 hours ago, airtrelomike13 said:

πως γινετια η ισπανικη φιλολογια του εαπ να μην αναγνωριζετια και να αναγνωριζονται τα υπολοιπα πτυχια του ΕΑΠ? Πχ η διοικηση επιχειρησεων του ΕΑΠ το προπτυχιακο αναγνωριζεται κανονικοκατατα

δεν ειπε οτι δεν αναγνωρίζεται. ειπε οτι δεν εχει δικαιωμα διδασκαλιας. ειναι διαφορετικα πραγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

δεν ειπε οτι δεν αναγνωρίζεται. ειπε οτι δεν εχει δικαιωμα διδασκαλιας. ειναι διαφορετικα πραγματα.

δηλαδη αν εγω κανω τη Διοικηση επιχειρησεων του ΕΑΠ δεν εχω το δικαιωμα να θεσω αιτηση υποψιοτητας για θεσεις στο δημοσιο ως ΠΕ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

δηλαδη αν εγω κανω τη Διοικηση επιχειρησεων του ΕΑΠ δεν εχω το δικαιωμα να θεσω αιτηση υποψιοτητας για θεσεις στο δημοσιο ως ΠΕ?

Η Διοικηση Επιχειρησεων εχει πληρως αναγνωρισμενα δικαιωματα, επαγγελματικα και εκπαιδευτικα/διδακτικα. Το πτυχιο εντασσεται κανονικα στο ΠΕ80 - Οικονομιας. Μονο τα πτυχια των ΕΠΟ-ΕΛΠ και Ισπανικης Φιλολογιας εχουν θεμα (απλα δε μπορουν να διδαξουν σε δημοσια σχολεια, τιποτα παραπανω).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

καλά, αυτό να περνάς με 9.800 Πανεπιστήμιο γλώσσα φιλολογία, με ξεπερνάει...

γενικα οι φιλολογιες και τα πτυχια των ανθρωπιστικων σπουδων εχουν τεραστια ανεργια

5 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Η Διοικηση Επιχειρησεων εχει πληρως αναγνωρισμενα δικαιωματα, επαγγελματικα και εκπαιδευτικα/διδακτικα. Το πτυχιο εντασσεται κανονικα στο ΠΕ80 - Οικονομιας. Μονο τα πτυχια των ΕΠΟ-ΕΛΠ και Ισπανικης Φιλολογιας εχουν θεμα (απλα δε μπορουν να διδαξουν σε δημοσια σχολεια, τιποτα παραπανω).

ναι πχ σε μια προκηρυξη δημοσιου φορεα ως ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ με το πτυχιο του ΕΑΠ μπορεις να κανεις αιτηση?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

γενικα οι φιλολογιες και τα πτυχια των ανθρωπιστικων σπουδων εχουν τεραστια ανεργια

ναι πχ σε μια προκηρυξη δημοσιου φορεα ως ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ με το πτυχιο του ΕΑΠ μπορεις να κανεις αιτηση?

Στο δημοσιο ως ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, ναι μπορεις, με ολα τα πτυχια του ΕΑΠ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Dark_panel είπε

Στο δημοσιο ως ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, ναι μπορεις, με ολα τα πτυχια του ΕΑΠ!

ως ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στο δημοσιο με το πτυχιο Διοικησης επιχειρησεων του ΕΑΠ μπορω να κανω αιτηση? ή ισχυει μονο για ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ?

Επεξ/σία από airtrelomike13
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

ως ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στο δημοσιο με το πτυχιο Διοικησης επιχειρησεων του ΕΑΠ μπορω να κανω αιτηση? ή ισχυει μονο για ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ?

Με το πτυχιο της ΔΕΟ ναι μπορεις να κανεις αιτηση και στα 2 ΠΕ του δημοσιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...