GaryB Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Αρχικά να ενημερώσω ότι αναφέρομαι σε σύνδεση VDSL 50mbps της nova με profile Fast Path (Data path Fast/Fast). Τον τελευταίο καιρό το ping μου είναι αυξημένο κατά 20 με 25 σε ευρωπαικούς servers κυρίως στο CS:GO. Σε speedtest και tracert/ping commands στο cmd σε ελληνικούς σέρβερς βλέπω minimum 20 ping αποτέλεσμα που θυμίζει εποχές πριν να αλλάξω σε Fast path. Έχω τεστάρει τις ταχύτητες σε δυο διαφορετικά pc με ethernet και τα αποτελέσματα είναι ίδια (με firewall on/off). Έχω επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον πάροχο και το μόνο που μου λένε είναι ότι τα 20 ping δεν μπορούν να θεωρηθούν βλάβη και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Χωρίς ίχνος υπερβολής το φιλαράκι μου που μένει εκτός πόλης και πιάνει μαξ 8 mbps με adsl έχει 15 λιγότερα ping από μένα που μένω μεσ την πόλη και έχω καφαο στα 15 μέτρα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ στο σύστημα μου;
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 α.εισαι ακομα fast/fast? μπορει και θεμα server μπορει και θεμα dslam ή και πιο πισω ακομα.σε ping 194.219.227.2 ποσα ms εχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα