Basilhs23___ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Ψάχνω αν υπάρχει κάποια πολύ φθηνή λύση για την απόκτηση ενός αριθμού κινητής μόνο για λήψη μηνυμάτων η και άλλων εισερχομένων κλήσεων ώστε να αποφύγω τα γνωστά συμβόλαια των παροχών με τα τέλη και τα κόστη για κανονικά κινητά και αριθμούς. Χρειάζομαι τον αριθμό για την μητέρα μου να τον δηλώσει διότι παρουσιάζονται προβλήματα σε τράπεζες και σε διάφορες υπηρεσίες πχ gov gr που της έχω δηλώσει τον δικό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_kan71 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Military club.. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμα νομίζω το 25. Δεν ξέρω αν το δικαιούσαι όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, chris_kan71 είπε Military club.. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμα νομίζω το 25. Δεν ξέρω αν το δικαιούσαι όμως. Δεν το δικαιούμαστε, αφορά όσους ανήκουν στα σώματα ασφαλείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Ένα βολικό είναι το Cosmote Mobile basic. Συμβόλαιο χωρίς δωρεάν τίποτα αλλά με πάγιο 4,90€. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-449b-5de4-e053-181f12ac3db5 Δεν ξέρω πως δουλεύουν τα count & down πακέτα της q που κάνουν 3 ευρώ. Αν μπορείς να τα ενεργοποιεις κάθε μήνα μήπως ανά δίμηνο να ανανεώνεις ηλεκτρονικά με 10 ευρώ και ανά μήνα να τα ενεργοποιεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μίλησα με έναν φίλο που έχει Q καρτοκινητή, μου λέει πως απευθύνομαι στην wind, βάζεις μια κάρτα των 10 ευρώ κάθε 3 μήνες για να μην κλείσει η γραμμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα