blackhill66 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Εχω εδω και χρονια τα Roister emphasis 10 τα οποια παιζουν αδιακοπα και σχετικα αξιοπρεπως αλλα σκεφτομαι να παω σε κατι καλυτερο ,και σχετικα οικονομικα (ξερω πως σαυτο το σπορ δεν χωρανε τσιγκουνιες αλλα..) τι θα προτεινατε και με προσωπικη εμπειρια ,να προσθεσω οτι μα ρεσει ο μεστος μπασατος ηχος τα specs αυτων που εχω παραθετω παρακατω,σε δευτερο χρονο θα αναβαθμισω (λογω οικονομικου) και τον yamaha rxv-396rds που εχω,ευχαριστω. Αυτα που εχω ειναι 2 way bass reflex Impedance 6 Ohms Equipment 1x 6.5 "woofer / 1x 6.5" midrange / 1 "dome tweeterPower handling RMS 100 Sensitivity: 90 dB / WmFrequencyResponse: 37 Hz - 25 kHz Dimensions (W x L x D) 210 x 950 x 320 mm Low resonant, stable MDF wood decors cabinet High-quality, baffle Removable black cloth highlighted with the 25mm silk dome with grilleTweeter and ERA front plate for a balanced reproduction
xrhstosiak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 αν δεν κανεις χρηση πολλων ηχειων σε home cinema κατασταση και εχεις την δυνατοτητα παρε τα ηχεια σου και πηγαινε τα και ακουσε τα με εναν καλο ενισχυτη μπορει αυτο το τεστ να σε κανει να αλλαξεις γνωμη
Gogotsa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλυτερα απο τα roister δυσκολα θα βρεις ή πρεπει να δωσεις πολλα φραγκα............
blackhill66 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 eεπανερχομαι με μια σκεψη για αυτον τον κινεζολαμπατο αν και φθηνος δεν ξερω λετε να δεσει με τα ροιστερακια και να δωσει το κατι εστω και ενα δυο κλικ καλυτερο απο τον av yamaha μιας και δεν με ενδιαφερει καθολου ο πολυκαναλος παρα μονο ο δικαναλος ηχος αν τον εχει κανενας θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω https://www.skroutz.gr/s/381358/Koda-Υβριδικός-Ολοκληρωμένος-Ενισχυτής-Hi-Fi-Stereo-TA-5002-60W-4Ω-Ασημί.html
elgol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Γενικως ενα μετριο ηχειο θα παιξει καλυτερα με ενα καλυτερο ενισχυτη ενω το αντιστροφο δεν ισχυει ενας μετριος εισχυτης με καλο ηχειο Ο ενισχυτης που βαζεις περαν της εμφανισης μαλον δεν ειναι για τα roister
blackhill66 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/9/2021 στις 3:15 ΜΜ, elgol είπε Γενικως ενα μετριο ηχειο θα παιξει καλυτερα με ενα καλυτερο ενισχυτη ενω το αντιστροφο δεν ισχυει ενας μετριος εισχυτης με καλο ηχειο Ο ενισχυτης που βαζεις περαν της εμφανισης μαλον δεν ειναι για τα roister εχεις δικιο σαυτο προσανατολιζομαι σαυτα https://www.nakas.gr/el/proionta/oikiakos-ichos-eikona/enischytes-proenischytes/olokliromenoi-enischytes-hi-fi/yamaha-yamaha-a-s501-s-olokliromenos-enischytis_543206/?gclid=Cj0KCQjwnJaKBhDgARIsAHmvz6dES9nXvwPyGI3RRNdOlutkWsMamNSX9rXVKjoQVvvdiwp7wX8bONMaAgaqEALw_wcB
blackhill66 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 τελικα βρηκα εναν μεταχειρισμενο δικαναλο yamaha ax 397 και οντως τα ηχεια απογειωθηκαν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα