Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και χρονια τα Roister emphasis 10 τα οποια παιζουν αδιακοπα και σχετικα αξιοπρεπως αλλα σκεφτομαι να παω σε κατι καλυτερο ,και σχετικα οικονομικα (ξερω πως σαυτο το σπορ δεν χωρανε τσιγκουνιες αλλα..) τι θα προτεινατε και με προσωπικη εμπειρια ,να προσθεσω οτι μα ρεσει ο μεστος μπασατος ηχος τα specs αυτων που εχω παραθετω παρακατω,σε δευτερο χρονο θα αναβαθμισω (λογω οικονομικου) και τον yamaha rxv-396rds που εχω,ευχαριστω.

Αυτα που εχω ειναι
2 way bass reflex
Impedance 6 Ohms
Equipment 1x 6.5 "woofer / 1x 6.5" midrange / 1 "dome tweeterPower handling RMS 100
Sensitivity: 90 dB / WmFrequencyResponse: 37 Hz - 25 kHz
Dimensions (W x L x D) 210 x 950 x 320 mm
Low resonant, stable MDF wood decors cabinet High-quality, baffle Removable black cloth highlighted with the 25mm silk dome with grilleTweeter and ERA front plate for a balanced reproduction

Δημοσ.

αν δεν κανεις χρηση πολλων ηχειων σε home cinema κατασταση

και εχεις την δυνατοτητα παρε τα ηχεια σου και πηγαινε τα και ακουσε τα με εναν καλο ενισχυτη

μπορει αυτο το τεστ να σε κανει να αλλαξεις γνωμη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

eεπανερχομαι με μια σκεψη για αυτον τον κινεζολαμπατο αν και φθηνος δεν ξερω λετε να δεσει με τα ροιστερακια και να δωσει το κατι εστω και ενα δυο κλικ καλυτερο απο τον av yamaha μιας και δεν με ενδιαφερει καθολου ο πολυκαναλος παρα μονο ο δικαναλος ηχος

αν τον εχει κανενας θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω

https://www.skroutz.gr/s/381358/Koda-Υβριδικός-Ολοκληρωμένος-Ενισχυτής-Hi-Fi-Stereo-TA-5002-60W-4Ω-Ασημί.html

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικως ενα μετριο ηχειο θα παιξει καλυτερα με ενα καλυτερο ενισχυτη ενω το αντιστροφο δεν ισχυει ενας μετριος εισχυτης με καλο ηχειο

Ο ενισχυτης που βαζεις περαν της εμφανισης μαλον δεν ειναι για τα roister

Δημοσ.
Στις 14/9/2021 στις 3:15 ΜΜ, elgol είπε

Γενικως ενα μετριο ηχειο θα παιξει καλυτερα με ενα καλυτερο ενισχυτη ενω το αντιστροφο δεν ισχυει ενας μετριος εισχυτης με καλο ηχειο

Ο ενισχυτης που βαζεις περαν της εμφανισης μαλον δεν ειναι για τα roister

εχεις δικιο σαυτο προσανατολιζομαι σαυτα     https://www.nakas.gr/el/proionta/oikiakos-ichos-eikona/enischytes-proenischytes/olokliromenoi-enischytes-hi-fi/yamaha-yamaha-a-s501-s-olokliromenos-enischytis_543206/?gclid=Cj0KCQjwnJaKBhDgARIsAHmvz6dES9nXvwPyGI3RRNdOlutkWsMamNSX9rXVKjoQVvvdiwp7wX8bONMaAgaqEALw_wcB

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...