Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος??

Γιατί;  είσαι ρομπότ και δεν μπορείς να το πατήσεις; 🤔 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, koutsis είπε

Γιατί;  είσαι ρομπότ και δεν μπορείς να το πατήσεις; 🤔 

Όχι.. αλλά γιατί δεν πιάνει συνέχειά αυτη η επιβεβαίωση ότι δεν είμαι ρομπότ

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.

Γιατι δεν κανεις τα παραπονα σου στο storysaver, μιας και αυτο εινια που σε αναγκαζει να κανεις το captcha καθε τρεις και λιγο, ειτε σκοπιμα, ειτε επειδη κατι εινια σπασμενο στη σελιδα τους?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jim_p είπε

Γιατι δεν κανεις τα παραπονα σου στο storysaver, μιας και αυτο εινια που σε αναγκαζει να κανεις το captcha καθε τρεις και λιγο, ειτε σκοπιμα, ειτε επειδη κατι εινια σπασμενο στη σελιδα τους?

Γιατί δεν ξέρω πως και τι να τους πω;;

Δημοσ.

Κατω κατω στη σελιδα εχει ενα email. Στειλτους εκει κατι που να λεει οτι η σελιδα τους σπαμμαρει με captcha καθε φορα που θες να κατεβασεις κατι.

Βλεπω παντως οτι οντως ζηταει captcha σε καθε αναζητηση, οποτε μαλλον το εχουν κανει σκοπιμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jim_p είπε

Κατω κατω στη σελιδα εχει ενα email. Στειλτους εκει κατι που να λεει οτι η σελιδα τους σπαμμαρει με captcha καθε φορα που θες να κατεβασεις κατι.

Βλεπω παντως οτι οντως ζηταει captcha σε καθε αναζητηση, οποτε μαλλον το εχουν κανει σκοπιμα.

Στα ελληνικά να τους το στείλω αυτό η στα ξένα;; Γιατί δεν ξέρω και αγγλικά

Δημοσ.

Ε τωρα τι περιμενεις να απαντησω! Η σελιδα εχει και εκδοση στα τουρκικα, οποτε μαλλον τα τουρκικα εινια η μητρικη γλωσσα αυτου που την εχει, οποτε δεν παιζει να καταλαβαινει γρι ελληνικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...