kallair Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Παιδες εχω την εξης απορια και για αυτο ρωταω εδω για να μου απαντησουν οσοι εχουν σχετικη εμπειρια. θα δωσω για ανακυκλωση στον κωτσοβολο 3-4 οικοσυσκευες. Τις δωροεπιταγες που θα μου δωσουν, θα μπορω να τις χρησιμοποιησω ολες μαζι ταυτοχρονα για την αγορα ενος προϊοντος ή σε αφηνουν να εξαργυρωνεις μια δωροεπιταγη για καθε μια αγορά και μόνο; Το μόνο που βρίσκω στο site τους ειναι το παρακατω: Αναφορά σε κείμενο Η δωροεπιταγή έχει περιθώριο να χρησιμοποιηθεί 1 μήνα από την ημερομηνία έκδοσης της. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ανακύκλωσης ισχύει για αγορές άνω των 99€. https://www.kotsovolos.gr/loipa/second-home/777015-ανακύκλωση-λευκών-συσκευών
czarjuly Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Ταυτοχρονα δεν νομιζω να μπορεις να τις χρησιμοποιησεις και καθε μια πρεπει να ειναι για ενα ορισμενο ποσο και πανω αγορας....
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Αν θυμάμαι καλά είχα χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα 2 δωροεπιταγές σε μια αγορά κλιματιστικού. Με μια σύντομη αναζήτηση πάντως βρήκα και αυτό: https://www.kotsovolos.gr/Contact Η επικοινωνία μαζί τους θα σου λύσει κάθε απορία. 1
kallair Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αν θυμάμαι καλά είχα χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα 2 δωροεπιταγές σε μια αγορά κλιματιστικού. Με μια σύντομη αναζήτηση πάντως βρήκα και αυτό: https://www.kotsovolos.gr/Contact Η επικοινωνία μαζί τους θα σου λύσει κάθε απορία. Ρωταω εδω και δεν παιρνω τηλεφωνο γιατι 1ον μπορει τυπικα να λενε δεν γινεται αλλα ατυπα να το κανουν (οποτε στην τηλεφωνικη κληση η τηλεφωνητρια μπορει να μην μου δωσει ουσιαστικες πληροφοριεσ κ για αυτο ζηταω και την γνωμη οσων εχουν παρομοια εμπειρια) και 2ον την τελευταια φορα που πηρα τηλεφωνο τον κωτσοβολο περιμενα 50 λεπτα στην αναμονη...
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, kallair είπε Παιδες εχω την εξης απορια και για αυτο ρωταω εδω για να μου απαντησουν οσοι εχουν σχετικη εμπειρια. θα δωσω για ανακυκλωση στον κωτσοβολο 3-4 οικοσυσκευες. Τις δωροεπιταγες που θα μου δωσουν, θα μπορω να τις χρησιμοποιησω ολες μαζι ταυτοχρονα για την αγορα ενος προϊοντος ή σε αφηνουν να εξαργυρωνεις μια δωροεπιταγη για καθε μια αγορά και μόνο; Το μόνο που βρίσκω στο site τους ειναι το παρακατω: Γιατί δεν πέρνεις τηλέφωνο να είσαι σίγουρος?
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, kallair είπε Ρωταω εδω και δεν παιρνω τηλεφωνο γιατι 1ον μπορει τυπικα να λενε δεν γινεται αλλα ατυπα να το κανουν (οποτε στην τηλεφωνικη κληση η τηλεφωνητρια μπορει να μην μου δωσει ουσιαστικες πληροφοριεσ κ για αυτο ζηταω και την γνωμη οσων εχουν παρομοια εμπειρια) και 2ον την τελευταια φορα που πηρα τηλεφωνο τον κωτσοβολο περιμενα 50 λεπτα στην αναμονη... Όπως νομίζεις...
gianniz_k Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δύο φορές έχει τύχει να επικοινωνήσω με το live chat. Η επικοινωνία ήταν γρήγορη και τα παιδιά εξυπηρετικά. Δοκίμασε το
Narayan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Έχω χρησιμοποιήσει τρεις δωροεπιταγές ταυτόχρονα για αγορά κονσόλας, δεν είχα πρόβλημα απλά τις περνάει με τη σειρά στο ταμείο. Αυτό που θα έπρεπε να σε ανησυχεί είναι ΑΝ και ΠΟΤΕ θα λάβεις τους κωδικούς με SMS, στην δική μου περίπτωση τους έπρηζα 6 μήνες στο τηλέφωνο και μόλις ήρθαν ήταν ληγμένες (επιλύθηκε τελικά). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα