Ptyxiose7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ freedom pass και ακόμα δεν έχω λάβει μήνυμα η ιμειλ για να παραλάβω την κάρτα . Έχω διαβάσει όλες τις οδηγίες δεν βγάζω άκρη . Έχω χρησιμοποιήσει την viva wallet σεν πιστωτικό ίδρυμα . Στις συχνές ερωτήσεις το gov λέει ότι θα λάβω email από τη viva για να παραλάβω τη κάρτα. Στις συχνές ερωτήσεις η viva wallet δεν διευκρινίζει από όποιον και δείχνει εικόνες ότι θα λάβω email απο την ελληνική κυβέρνηση… ένας χαμός 2 2 1
Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλά ηρέμησε. Μπορεί να μπουν σήμερα δεν έγινε κάτι. Αμέσως χαμός.... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από Silverage
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αλήτες! ΄Μας μπόλιασαν με τσιπάκια, έφαγαν το κασέρι και μας άφησαν ρέστους!!! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από sphinxgr 1
Dragonate Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Η αλήθεια είναι πως στο site emvolio.gov.gr/freedompass αναγράφει πως λαμβάνεις email και SMS την επόμενη κιόλας μέρα. Αυτό βέβαια ήθελα πολύ να το πιστέψω, και ενώ είχα κανονίσει και ταξίδι για χθες, προφανώς ακύρωσα το ταξίδι και απλά περιμένω μήπως και γίνει το θαύμα και έρθει σήμερα το email
Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Έπρεπε να ξέρετε μέχρι τώρα πώς δουλεύουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Την πρώτη εβδομάδα περίπου κανένα νέο σύστημα δεν δουλεύει σωστά. Βέβαια αν είχατε κλείσει ταξίδι βασιζόμενοι αποκλειστικά στα 150€ του freedom pass, ψιλοξεφτίλα, αλλά ok, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. 2 1
Alessionew Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Ο νηματοθετης έχει απόλυτο δίκιο. Θεωρητικά την επόμενη εργάσιμη έπρεπε να έχει έρθει η κάρτα στο κινητό. Αυτό ήταν αναμενόμενο ότι δε θα γίνει εξαιτίας της βιβα. Βέβαια από χθες υλοποιεί αιτήσεις και η άλφα μπανκ αλλά δε γίνεται να επεξεργαστείς την αίτηση και να αλλάξεις προτίμηση.
Kostasspil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Κανω hijack το θεμα για να ρωτησω, εχει επιχειρήσει κανένας να αλλάξει ημερομηνία στο ραντεβού του; Στο site λέει ότι γίνεται απο εκεί, αλλά πάω να συνδεθώ και μου πετάει σφάλμα
Dragonate Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Silverage είπε Έπρεπε να ξέρετε μέχρι τώρα πώς δουλεύουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Την πρώτη εβδομάδα περίπου κανένα νέο σύστημα δεν δουλεύει σωστά. Βέβαια αν είχατε κλείσει ταξίδι βασιζόμενοι αποκλειστικά στα 150€ του freedom pass, ψιλοξεφτίλα, αλλά ok, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Δε ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά τα χρήματα αυτά είναι ΚΑΙ για ταξίδια (εισιτήρια, διαμονή). Είναι μια διευκόλυνση θα έλεγε κανείς για να κρατήσεις τα δικά σου 150€ για να τα ξοδέψεις σε κάτι άλλο στο ταξίδι σου (πχ φαγητό) Ψιλοξεφτίλα είναι το ότι εσύ κρίνεις αυτή τη στιγμή και όχι το πως γουστάρει ο καθένας να αξιοποιήσει τα 150€ που δικαιούται. 5
greengr21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Silverage είπε Έπρεπε να ξέρετε μέχρι τώρα πώς δουλεύουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Την πρώτη εβδομάδα περίπου κανένα νέο σύστημα δεν δουλεύει σωστά. Βέβαια αν είχατε κλείσει ταξίδι βασιζόμενοι αποκλειστικά στα 150€ του freedom pass, ψιλοξεφτίλα, αλλά ok, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Γιατί είναι ψιλοξεφτιλα για εξήγησε,δεν έχουν όλοι την μαμά και το μπαμπά να σπρώχνουν 4
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 εγώ θα πω κάτι μάλλον κάτι δεν έχει κάνει σωστά ο TS καθώς τα χρήματα από το Freedom Pass (150 ευρώ) αν είσαι δικαιούχος (18-25 χρονών) και έχεις κάνει έστω την μια δόση του εμβολίου τα μαθαίνεις από την πρώτη στιγμή και φυσικά μπαίνουν είτε στο Viva Wallet είτε στην Alpha Bank. αυτά γνωρίζω από άτομα 18-25 που τα έχουν πάρει ήδη χτες και θα τα πάρουν και άλλοι σήμερα. 3 λεπτά πριν, greengr21 είπε Γιατί είναι ψιλοξεφτιλα για εξήγησε,δεν έχουν όλοι την μαμά και το μπαμπά να σπρώχνουν λυπάμαι αλλά είσαι λάθος επειδή δεν έχεις εσύ ή εγώ δεν σημαίνει κάτι...(διακοπές ξέρεις πόσα χρόνια έχω να πάω...) πάρα πολλοί έχουν την γιαγιά-παππού-μαμά-μπαμπά να σπρώχνουν χρήμα στο παιδί/εγγόνι ώστε να πηγαίνει διακοπές στα νησιά ή όπου αλλού θέλει και να ψωνίζει ότι θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις