monoxromos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Γεια σας και καλο καλοκαίρι Χρησιμοποιώ στην ιστοσελίδα μου με wordpress το elementor Καποιο λάθος προφανώς έκανα και τώρα στις κατηγορίες πχ. ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ δεν μου βγάζει από κάτω όπως αρχικα 6 η 8 άρθρα παρά μου βγαζει μια οριζοντια κοκκινη γραμμή και μου λεει ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ. Μια βοήθεια φίλοι να επαναφέρω την εμφάνιση των άρθρων κατω από καθε κατηγορία. Ευχαριστω για την βοήθεια σας.
vngls7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 20 hours ago, monoxromos said: Γεια σας και καλο καλοκαίρι Χρησιμοποιώ στην ιστοσελίδα μου με wordpress το elementor Καποιο λάθος προφανώς έκανα και τώρα στις κατηγορίες πχ. ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ δεν μου βγάζει από κάτω όπως αρχικα 6 η 8 άρθρα παρά μου βγαζει μια οριζοντια κοκκινη γραμμή και μου λεει ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ. Μια βοήθεια φίλοι να επαναφέρω την εμφάνιση των άρθρων κατω από καθε κατηγορία. Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Μόνος το έχεις φτιάξει? Τα archive των κατηγοριών είναι φτιαγμένα με elementor? Έκανες κάποιο update και χάλασε? Με τα στοιχεία που δίνεις είναι δύσκολο να σου πει κάποιος τι φταίει.
monoxromos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι αν ηξερα να το φτιάξω μόνος θα το είχα διορθώσει,δυστυχώς κυρίως χρήστης είμαι και ξέρω τα βασικά. Κατι με ενα μπανερ εγινε οταν το διαγράψαμε πιθανον να κανσμε και κατι που δεν έπρεπε.. Απο πού ορίζονται πόσα αρθρα θα φαίνονται κάτω κάθε κατηγορία; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από monoxromos
vngls7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Ανάλογα πώς έχει φτιαχτεί, τα περισσότερα θέματα είτε είναι στο customizer είτε είναι στις ρυθμίσεις του θέματος. Και έχει και μια ρύθμιση στις ρυθμίσεις του WordPress για τα άρθρα που μπορεί να το τραβάει και από εκεί. Βάλε το link ή στείλε το μου σε μήνυμα αν θες να ρίξω μια ματιά. Η συμβουλή μου πάντως είναι να μιλήσεις με τον άνθρωπο που το έφτιαξε, θα έχει πρόσβαση και εμπειρία για να δει τι έχει γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα