Προς το περιεχόμενο

Freedom pass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Στη λίστα με τις δραστηριότητες του freedom pass αναφέρει "αίθουσες χορού, σχολεία, στούντιο". Ξέρει κανείς τι έννοεί "σχολεία"?

Δημοσ.

Εννοεί ότι θα έρθει η ώρα των καθηγητών να κάνουν το εμβόλιο αναγκαστικά. 

Και μετσ των μαθητών.

Ήδη οι πρυτάνεις είπανε ότι μόνο με εμβολιασμενους πρέπει να ανοίξουν τα αμφιθέατρα.

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, KatyaH είπε

Καλησπέρα! Στη λίστα με τις δραστηριότητες του freedom pass αναφέρει "αίθουσες χορού, σχολεία, στούντιο". Ξέρει κανείς τι έννοεί "σχολεία"?

Σχολές χορού ?

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DrLo είπε

Σχολές χορού ?

Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ..αλλά μετά γιατί να μην αναφέρεται και σε ωδεία για παράδειγμα..?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KatyaH είπε

Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ..αλλά μετά γιατί να μην αναφέρεται και σε ωδεία για παράδειγμα..?

Δεν έχω ιδέα, πρέπει να διαβάσει κάποιος όλο το κείμενο. Αλλά πάλι δεν είναι το μόνο σημείο που μπορεί να μη βγάζει λογική στο όλο μπαχαλο γύρω από το θέμα.

Δε ξέρω και τι είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι? Στο σε ποιες επιχειρήσεις πρέπει να δείχνει κάποιος πιστοποιητικό πριν μπει?

Ίσως έχει να κάνει ότι στις σχολές χορού υπάρχει άμεση επαφή των μαθητών (πχ όταν χορεύουν ζευγάρια)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δεν έχω ιδέα, πρέπει να διαβάσει κάποιος όλο το κείμενο. Αλλά πάλι δεν είναι το μόνο σημείο που μπορεί να μη βγάζει λογική στο όλο μπαχαλο γύρω από το θέμα.

Δε ξέρω και τι είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι? Στο σε ποιες επιχειρήσεις πρέπει να δείχνει κάποιος πιστοποιητικό πριν μπει?

Ίσως έχει να κάνει ότι στις σχολές χορού υπάρχει άμεση επαφή των μαθητών (πχ όταν χορεύουν ζευγάρια)

Μμμ δεν γνωρίζω. Γενικά, δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο θέμα..θέλει ψάξιμο.. Λογικό πάντως αυτό με τις σχολές χορού!

Δημοσ.
17 minutes ago, DrLo said:

Το Freedom Pass είναι μια ψηφιακή χρεωστική κάρτα αξίας 150€ που προορίζεται για αγορές σε συγκεκριμένες ελληνικές επιχειρήσεις του τουριστικού και πολιτιστικού κλάδου. Έτσι, κάθε δικαιούχος θα μπορεί να πληρώνει για προϊόντα και υπηρεσίες απλά «σκανάροντας» στο ταμείο το κινητό του τηλέφωνο εάν πρόκειται για συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα είτε εισάγοντας τα στοιχεία της κάρτας σε e-shop εάν πρόκειται για ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

το ερωτημα ειναι αν θα το δέχονται. εδω καρτα δινεις και ειναι χαλασμένο το pos

Πες το ψέμματα.

Εγώ περιμένω να αρχίσουν τα πρώτα παρατράγουδα από ξενοδοχεία στις επόμενες μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το έχω κάνει αίτηση χωρίς προβλήματα τις πρώτες ώρες που άνοιξε η εφαρμογή δηλαδή  ξημερώματα τρίτης επιβεβαιώθηκε κατευθείαν και σήμερα Πέμπτη ακόμα δεν έχω λάβει μήνυμα η ιμειλ για να παραλάβω την κάρτα . Έβαλα το viva ως ανάδοχο. Το διαφημίζουν τόσο πολύ πως την επόμενη μέρα θα δωθει η κάρτα  η εστω ένα ιμειλ αλλά δεν…. Scam μυρίζομαι… και επίσης κανεις  από όσους ξέρω δεν έχουν λάβει ακόμα το freedom pass…

• Sad 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Ptyxiose7 said:

Scam μυρίζομαι… και επίσης κανεις  από όσους ξέρω δεν έχουν λάβει ακόμα το freedom pass…

Scam είναι, θα μας κλέψουν τα δεδομένα και θα το κλείσουν το μαγαζί την επόμενη μέρα. ΜΑΚΡΙΑ!!!1!!

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Scam είναι, θα μας κλέψουν τα δεδομένα και θα το κλείσουν το μαγαζί την επόμενη μέρα. ΜΑΚΡΙΑ!!!1!!

Εφόσον διαφημίζει ότι μέσα σε μια μέρα θα το έχεις αυτό πρέπει  και να γίνει …. Έχουν περάσει ήδη δυο . Ηλπιζα με αυτά τα λεφτά να έβγαζα τα εισητηρια των ΚΤΕΛ και των πλοίων π θα αλλάξω 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Έχω κλείσει ακτοπλοϊκά για τέλος Αυγούστου με 150 περίπου. Λέτε να ακυρώσω και να πληρώσω με freedom pass και να μου μείνουν τα άλλα στο χέρι;; 😏

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Kostas667 είπε

Έχω κλείσει ακτοπλοϊκά για τέλος Αυγούστου με 150 περίπου. Λέτε να ακυρώσω και να πληρώσω με freedom pass και να μου μείνουν τα άλλα στο χέρι;; 😏

Δεν θα πάρεις μετρητο στο χέρι. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ουσία στο ερώτημα είναι:

Πόσοι απο όλους της ηλικίας 18-25 θα έκαναν το εμβόλιο αν δεν έδιναν τα 150€;Είναι πλέον πάνω απο 130.000 άτομα, σε 24 ώρες απο όταν άνοιξε η πλατφόρμα, οι αιτήσεις ήταν 100.000.

Πιστεύω πως θα το έκανε πολύ μικρό ποσοστό, βασικά ελάχιστο όπως ήταν και πρίν την ανακοίνωση για τα 150€, γιατί βαριούνται και τους φοβίζει το θέμα εργασία.Μιλάμε για 150€ που βγαίνουν με 6 ημερομίσθια.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...