silicogt1980 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Καλησπερα σε όλους και καλό καλοκαίρι Εχω ένα λαπτοπ Sony Vaio με 1ης γενιας i3 επεξεργαστη~ αρκετα παλιο~ το οποιο το δουλεύω ως media station .μόνο μουσική -ταινιες. το λαπτοπ δουλευει εδω και πολυ καιρο απροβληματιστα τα windows 10 ! πραγματικα χωρις κανενα πρόβλημα. Σήμερα σύνδεσα το laptop στην τηλεοραση με το HDMI ,οπως συνηθιζω να κανω και ολα ηταν φυσιολογικα ! με το που εβγαλα το καλωδιο HDMI χαθηκε ο ηχος απο το λαπτοπ~ το εικονιδιο ήχου απεκτησε το κοκκινο Χ υποδεικνυωντας ότι υπαρχει θεμα ! μπηκα στις ρυθμισεις ηχου και δεν βλεπει καμια συσκευη πλεον εισοδου-εξοδου! Σκεφτηκα θα πεταξε τους drivers~ αφαιρω τους παλιους και τους ξαναπερναω χωρις καμια διαφορα! κανω φορματ και εγκατασταση παλι τα windows και παλι τα ιδια! δεν βλεπει καμια συσκευη audio.αν ξαναβαλω όμως το hdmi δινει κανονικα ήχο στην τηλεοραση!φοβαμαι μήπως ειναι θέμα hardware ! πραγματικα δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμασω ! έχετε να μου προτείνεται καμια λύση?
geoavlonitis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στον device manager σού βγάζει καμία συσκευή με "⚠" ή συσκευή ήχου γενικότερα;
silicogt1980 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Στον device manager σού βγάζει καμία συσκευή με "⚠" ή συσκευή ήχου γενικότερα; ναι μου βγαζει ! και πριν το φορματ και μετα αλλα τις βλεπει σαν "uknown device"
Kthulhou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, silicogt1980 είπε αλλα τις βλεπει σαν "uknown device" άρα είναι λογισμικό / drivers μπες στη sony, βρες το μοντέλο σου κ κατέβασε από εκεί
silicogt1980 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε άρα είναι λογισμικό / drivers μπες στη sony, βρες το μοντέλο σου κ κατέβασε από εκεί το εχω κανει ήδη! κατεβασα τα παντα ! τα εχω ξαναπερασει ολα και παλι τα ιδια! για αυτο λεω μηπως αρπαξε το hardware ,αλλα αν ηταν θεμα Hardware θα έδινε και παλι ήχο με το HDMI?
Kthulhou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 πιο πριν πως έπαιζε? με καθαρή win10 εγκατάσταση, ή πάνω στα win7 έριξες τα win10? οπότε υπήρχε κ συμβατότητα των driver
silicogt1980 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Kthulhou είπε πιο πριν πως έπαιζε? με καθαρή win10 εγκατάσταση, ή πάνω στα win7 έριξες τα win10? οπότε υπήρχε κ συμβατότητα των driver καθαρη win10 εγκατάσταση ,μου είχε βρει τους drivers στην εγκατάσταση ! δεν είχα κανει τίποτα απολυτως! δεν είχα κανενα πρόβλημα ποτέ! το laptop το κουμπώνω σε σχεδόν σε καθημερινή βάση στην τηλεόραση χωρίς κανενα πρόβλημα ,μέχρι σήμερα! χωρις το καλωδιο δεν βλεπει καμια αλλη συσκευη audio
Kthulhou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) διαχείρηση συσκευών, πας στο θαυμαστικό δεξί κλικ, ιδιότητες, καρτέλα "λεπτομέρειες", στο drop down Property πας στην 3η επιλογή "hardware IDs" copy κ το ψάχνεις στο ιντερνετ, μήπως δεν είναι ο ήχος, αλλά κάτι άλλο που τον επηρεάζει Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από Kthulhou 1
triplex1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, silicogt1980 είπε το εχω κανει ήδη! κατεβασα τα παντα ! τα εχω ξαναπερασει ολα και παλι τα ιδια! για αυτο λεω μηπως αρπαξε το hardware ,αλλα αν ηταν θεμα Hardware θα έδινε και παλι ήχο με το HDMI? Τα Win συνηθιζουν να βαζουν τα δικα τους drivers σε ολες τις συσκευες ασχετα αν εσυ κατεβασες και εγκατεστησες τα drivers της Sony , δεξι κλικ ιδιοτητες κοιτας αν δουλευει με της Microsoft και αν ναι κανεις απεγκατασταση και ξαναβαζεις της Sony , μεσα απο τις επιλογες του ηχου μπορεις να κανεις και απενεργοποιηση αυτους που σου δημιουργουν προβλημα....σε καθε αλλη περιπτωση εχεις κανει ζημια αν εβαλες-εβγαλες το hdmi με καποια συσκευη που ηταν ανοιχτη.
silicogt1980 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, Kthulhou είπε διαχείρηση συσκευών, πας στο θαυμαστικό δεξί κλικ, ιδιότητες, καρτέλα "λεπτομέρειες", στο drop down Property πας στην 3η επιλογή "hardware IDs" copy κ το ψάχνεις στο ιντερνετ, μήπως δεν είναι ο ήχος, αλλά κάτι άλλο που τον επηρεάζει τελικα δουλεψε ! μου ειχε καταργησει τον ACPI driver που εχει να κανει με τον συχρονισμό των συσκευων Plug & Play! είδα και επαθα να τον βρω γιατι η Sony σταματησε την υποστήριξει για συστηματα που ειχανε προεγκατεστημένα WIN 7 τελος καλό ,όλα καλά Ευχαριστω!
silicogt1980 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα