Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@pavlovic Είτε εποπτευόμενη από ΑΣΕΠ είτε υιοθετώντας κριτήρια ΑΣΕΠ, η διαδικασία είναι ίδια : καμία απολύτως επίπτωση δεν έχει. Και μπορώ να σου πω και ειδικά για την ΔΕΔΔΗΕ, επειδή έτυχε να μιλήσω με άτομο της διοίκησης (προ ενός μηνός), για κάποιο γνωστό που έκανε αίτηση στην προκήρυξη 2/2021. Μου είπε ότι μπορεί να αποδεχτεί τη θέση και ΑΝ δεν του κάνουν τα λεφτά, παραιτείται. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

@pavlovic Είτε εποπτευόμενη από ΑΣΕΠ είτε υιοθετώντας κριτήρια ΑΣΕΠ, η διαδικασία είναι ίδια : καμία απολύτως επίπτωση δεν έχει. Και μπορώ να σου πω και ειδικά για την ΔΕΔΔΗΕ, επειδή έτυχε να μιλήσω με άτομο της διοίκησης (προ ενός μηνός), για κάποιο γνωστό που έκανε αίτηση στην προκήρυξη 2/2021. Μου είπε ότι μπορεί να αποδεχτεί τη θέση και ΑΝ δεν του κάνουν τα λεφτά, παραιτείται. 

σ ευχαριστω θα της το μεταφερω. Πάντως οταν μου ειπε οτι της ειπαν απο την υπηρεσια οτι δεν αναγνωριζουν τα μεταπτυχιακα στους μονιμους στο ΔΕΔΔΗΕ , έπεσα από τα σύννεφα

Δημοσ.

μου θυμιζει κοπελλες με πτυχια που επιαναν δουλεια στη τραπεζα για να παρουν το 10%(πτυχια νμομικης κυριως) και να κανουν δουλειες γραφειου

θυμαμαι οτι οσα πτυχια και να εχεις 10% επαιρνες ,το οποιο ηταν καλη τσοντα στο μισθο.......

αλλα η κοπελλα πριν υπογραψει στη ΔΕΔΗΕ δεν ηξερε ,δεν της ειπαν ποσα θα παιρνει???? και τι θεση -δουλεια θα εκανε ......

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pavlovic είπε

Ξερεις αν θα εχει καποια κυρωση που υπεγραψε υπευθυνη δηλωση αποδοχης της θεσης, ( δεν υπεγραψε συμβαση ακομα), αλλά επειδή έμαθε μετά οτι το μισθολογιο ειναι ιδιωτικου δικαιου και οχι δημοσιου οπως υπεθετε εκει, αν θα εχει προβλεπομενες κυρωσεις? ΑΝ εχει τι κυρωσεις μπορει να υποστει?

Σοβαρά τώρα και χωρίς καμία ειρωνεία , αλλά έλεος με πτυχίο και μάστερ με τα λεγόμενα σου και δεν ξέρει ούτε να ψάξει στο ίντερνετ να βρει το μισθολόγιο και ούτε τι κυρώσεις θα έχει σε περίπτωση που θελήσει να παραιτηθεί.

Και μετά τις φταίει της ξαδέρφης σου ο ΔΕΔΔΗΕ που δεν τις δίνει 900 ευρώ και ούτε της αναγνωρίζει τα πτυχία.

Τα ίδια ισχύουν για όλους , μπαίνετε στην διαδικασία να λάβετε μέρος σε μια προκήρυξη χωρίς να μπείτε στο κόπο να ψάξετε να δείτε τι παίζει ακριβώς και μετά σας φταίει το σύμπαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kostasbm είπε

μου θυμιζει κοπελλες με πτυχια που επιαναν δουλεια στη τραπεζα για να παρουν το 10%(πτυχια νμομικης κυριως) και να κανουν δουλειες γραφειου

θυμαμαι οτι οσα πτυχια και να εχεις 10% επαιρνες ,το οποιο ηταν καλη τσοντα στο μισθο.......

αλλα η κοπελλα πριν υπογραψει στη ΔΕΔΗΕ δεν ηξερε ,δεν της ειπαν ποσα θα παιρνει???? και τι θεση -δουλεια θα εκανε ......

Δεν της ειχαν πει μισθό. ΤΗς ειχαν πει θεση ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ. Ε υπεθεσε αυτη οτι το ΤΕ προσαρμοζεται στο μισθολογιο του ΔΗμοσιου. ΔΕΝ υπεγραψε συμβαση ακομα. Αποδοχη της θεσης εκανε με υπευθυνη δηλωση

2 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Σοβαρά τώρα και χωρίς καμία ειρωνεία , αλλά έλεος με πτυχίο και μάστερ με τα λεγόμενα σου και δεν ξέρει ούτε να ψάξει στο ίντερνετ να βρει το μισθολόγιο και ούτε τι κυρώσεις θα έχει σε περίπτωση που θελήσει να παραιτηθεί.

Και μετά τις φταίει της ξαδέρφης σου ο ΔΕΔΔΗΕ που δεν τις δίνει 900 ευρώ και ούτε της αναγνωρίζει τα πτυχία.

Τα ίδια ισχύουν για όλους , μπαίνετε στην διαδικασία να λάβετε μέρος σε μια προκήρυξη χωρίς να μπείτε στο κόπο να ψάξετε να δείτε τι παίζει ακριβώς και μετά σας φταίει το σύμπαν.

απο εκει που ειχε βρει τη προκηρυξη απο το workenter, εγραψε οτι ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1030 εύρώ. Επισης , ναι εχει πτυχιο και μαστερ και αν σου αρεσει. Αν δεν σου αρεσει να πας να πιεις κρασι , οπως επινε ο Διονυσης

Επεξ/σία από pavlovic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και με την τριετία και με το μάστερ θα την έκαναν και διευθύντρια σε 2 μήνες.

Έλα κάνε μας την χάρη που θα με ειρωνευτείς, ο κάθε άσχετος όπως εσύ και η ξαδέρφη σου κάθεστε και πιστεύετε τι γράφει η κάθε ιστοσελίδα αντί να κουνήσετε τους πισινούς σας και να διαβάσετε την προκήρυξη και τα ΦΕΚ.

Αυτό για το κρασί μου το έλεγαν στο δημοτικό είναι σαν την φράση "όποιος το λέει είναι" για εκεί είναι το επίπεδο σου.

Δεν φταις εσύ, μερικοί που σου απαντάνε σοβαρά φταίνε.

Επεξ/σία από dionisis1925
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αχ τι άλλο θα διαβάσω στο insomnia.gr

άλλοι παρακαλάνε να πάνε με έστω με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο δημόσιο μήπως και καταφέρουν μετά να βρουν τις άκρες ώστε να υπογράψουν σύμβαση αορίστου χρόνου για να γλυτώσουν από τον ιδιωτικό τομέα

και άλλοι ενώ έχουν περάσει στο δημόσιο απλά δεν τους αρέσει και παραιτούνται

τι να πει κανείς

μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που λένε δεν υπάρχει καμία σωτηρία/ελπίδα σε αυτή την χώρα

κάποιος πρέπει να πατήσει το "κουμπί" να γίνει reset του ανθρώπινου είδους.

Προσωπικά για δύο λόγους θα έφευγα από την εταιρεία που εργάζομαι τώρα

Αν κέρδιζα στο τζόκερ το ποσό που θέλω

Αν έμπαινα μόνιμος στο δημόσιο στην υπηρεσία που θέλω και είχα τον ανάλογο μισθό.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Και με την τριετία και με το μάστερ θα την έκαναν και διευθύντρια σε 2 μήνες.

ναι δεν ξέρεις όλοι στο δημόσιο είναι υπεύθυνοι - προιστάμενοι - διευθυντές

και όταν έρθουν στον ιδιωτικό τομέα σε σοβαρή εταιρεία διαπιστώνεις πόσο καλοί είναι

ξέρεις πόσοι μας έχουν έρθει στην εταιρεία από το δημόσιο για το (οικονομικό-λογιστικό) κομμάτι

άσε γελάω ακόμα με τα χάλια τους...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

για κάποιο γνωστό που έκανε αίτηση στην προκήρυξη 2/2021. Μου είπε ότι μπορεί να αποδεχτεί τη θέση και ΑΝ δεν του κάνουν τα λεφτά, παραιτείται. 

giati τι μισθο δινουν εκει που ειναι και συμβαση αοριστου χρονου, για το ΔΕΔΔΗΕ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 hour ago, nick125 said:

giati τι μισθο δινουν εκει που ειναι και συμβαση αοριστου χρονου, για το ΔΕΔΔΗΕ?

κάτι έχεις μπερδέψει

δεν υπάρχει σύμβαση αορίστου χρόνου (ΣΟΧ) με τον ΔΕΔΔΗΕ

είναι ορισμένου χρόνου συμβάσεις (8 μήνες) συνήθως

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nick125 είπε

Δεν έτυχε να το μάθω αυτό. Φαντάζομαι τα ίδια με τις ΣΟΧ. Το ότι δεν "βλέπουν" μεταπτυχιακά κλπ, είναι γεγονός. Άλλωστε, δεν βαθμολογούνται καν στην τελευταία προκήρυξη για ΣΑΧ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...