pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήρε σήμερα τηλ η ξαδέρφη μου στο ΔΕΔΔΗΕ που την πήραν με σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνα σε διοικητικη θεση στη Πελοποννησο, να ρωτήσει ποιος θα ειναι ο μισθος της ως ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ με ΜΒΑ. Και της ειπαν το εξής: 1) ΔΕΝ αναγνωρίζουν το μεταπτυχιακο στο ΔΕΔΔΗΕ ουτε στους συμβασιουχους ουτε στους μονιμους 2) ΔΕΝ έχουν μισθολόγιο δημοσίου , αλλά μισθολόγιο ιδιωτικού δικαίου 3) Ο μικτός μισθός της ως ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ είναι 791 ευρώ μεικτά, όπου με τις κρατήσεις υπερ ΙΚΑ, κλπ , καθαρός μισθός που θα λαμβάνει είναι 650 ευρώ. Εννοειται οτι πηρε πισω την αποδοχη που ειχε κανει με υπευθυνη δηλωση και ακυρωσε τη προσληψη της. Αυτο το πραγμα που συμβαινεις στης ΣΟΧ ειναι σκετη κοροιδια Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από pavlovic
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, pavlovic είπε Πήρε σήμερα τηλ η ξαδέρφη μου στο ΔΕΔΔΗΕ που την πήραν με σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνα σε διοικητικη θεση στη Πελοποννησο, να ρωτήσει ποιος θα ειναι ο μισθος της ως ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ με ΜΒΑ. Και της ειπαν το εξής: 1) ΔΕΝ αναγνωρίζουν το μεταπτυχιακο στο ΔΕΔΔΗΕ ουτε στους συμβασιουχους ουτε στους μονιμους 2) ΔΕΝ έχουν μισθολόγιο δημοσίου , αλλά μισθολόγιο ιδιωτικού δικαίου 3) Ο μικτός μισθός της ως ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ είναι 791 ευρώ μεικτά, όπου με τις κρατήσεις υπερ ΙΚΑ, κλπ , καθαρός μισθός που θα λαμβάνει είναι 650 ευρώ. Εννοειται οτι πηρε πισω την αποδοχη που ειχε κανει με υπευθυνη δηλωση και ακυρωσε τη προσληψη της. Αυτο το πραγμα που συμβαινεις στης ΣΟΧ ειναι σκετη κοροιδια Πωωωω ζημιά που έπαθε ο ΔΕΔΔΗΕ !!!!! και πολλά τις δίνουν. Ουσιαστικά οι θέσεις αυτές είναι "φόρτωμα" του κράτους στο ΔΕΔΔΗΕ.
pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, DrLo είπε Πωωωω ζημιά που έπαθε ο ΔΕΔΔΗΕ !!!!! και πολλά τις δίνουν. Ουσιαστικά οι θέσεις αυτές είναι "φόρτωμα" του κράτους στο ΔΕΔΔΗΕ. ουσιαστικα αυτες οι θεσεις ειναι του τυπου " 1,5 εκατ ανεργια, οποιο θυμα βρεθει"
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, pavlovic είπε ουσιαστικα αυτες οι θεσεις ειναι του τυπου " 1,5 εκατ ανεργια, οποιο θυμα βρεθει" Αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτό είναι "χρειαζόμαστε μερικές χιλιάδες ψήφους αλλά τα λεφτά να φύγουν από άλλο ταμειο". Ουσιαστικά είναι χερι στο ταμείο από το κράτος για να "ξεπλύνει" τα χρήματα με τα οποία αγοράζει ψήφους.
pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτό είναι "χρειαζόμαστε μερικές χιλιάδες ψήφους αλλά τα λεφτά να φύγουν από άλλο ταμειο". Ουσιαστικά είναι χερι στο ταμείο από το κράτος για να "ξεπλύνει" τα χρήματα με τα οποία αγοράζει ψήφους. κοιτα αν εισαι στο ιδιο μερος με τη προκηρυξη και με τα 650 ευρω καθαρα, αξιζει να πας. αλλα αν εισαι σε αλλο μερος εκτος περιοχης, ΟΧΙ. Η ξαδερφη μου νομιζε οτι ειχε μισθολογιο δημοσιου, θα επαιρνε 900 ευρώ( πτυχιο+μαστερ και τριετια που ειχε)και θα την εβγαζε ζαχαρη. Αμ δε... ο ΔΕΔΔΗΕ εχει μισθολογιο ιδιωτικου δικαιου. Οταν της ειπαν το ποσο, το μονο που τους ειπε ειναι σαν στελνω υπευθυνη δηλωση ακυρωσης της αποδοχης της θεσης και απορριψη αυτης. Μετα αναρωτιομαστε γιατι φευγουν ολοι στο Εξωτερικο
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pavlovic είπε κοιτα αν εισαι στο ιδιο μερος με τη προκηρυξη και με τα 650 ευρω καθαρα, αξιζει να πας. αλλα αν εισαι σε αλλο μερος εκτος περιοχης, ΟΧΙ. Η ξαδερφη μου νομιζε οτι ειχε μισθολογιο δημοσιου, θα επαιρνε 900 ευρώ( πτυχιο+μαστερ και τριετια που ειχε)και θα την εβγαζε ζαχαρη. Αμ δε... ο ΔΕΔΔΗΕ εχει μισθολογιο ιδιωτικου δικαιου. Οταν της ειπαν το ποσο, το μονο που τους ειπε ειναι σαν στελνω υπευθυνη δηλωση ακυρωσης της αποδοχης της θεσης και απορριψη αυτης. Μετα αναρωτιομαστε γιατι φευγουν ολοι στο Εξωτερικο Δίνουν ακόμα στο δημόσιο πρώτο μισθό 900 ευρώ; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από agnostos13
pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Δίνουν ακόμα στο δημόσιο πρώτο μισθό 900 ευρώ; Σε κάτι ΣΟΧ που κοίταζε ένας γνωστός μου έπαιζαν λίγο πάνω από το βασικό... ε δεν συμφερει να πας τοτε. Μια φιλη μου στην εφορια τωρα που την πηραν παιρνει 800 ευρω
TuXaKoS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, pavlovic είπε ε δεν συμφερει να πας τοτε. Μια φιλη μου στην εφορια τωρα που την πηραν παιρνει 800 ευρω Στο δημόσιο είναι 12 μισθοι. Ο ΔΕΔΔΗΕ σαν ΔΕΚΟ νομίζω δίνει ακόμα δώρα άρα οι μισθοί είναι 14 (εκτός αν κάνω λάθος, δεν έχω ιδέα αν έχει καταργηθεί και εκεί). Πόσο μεγάλη νομίζεις ότι είναι η διαφορά; Αν δίνουν ακόμα δώρα στη μια περίπτωση είναι 758 το μήνα (αν υπολογίσεις τα δώρα) και στην άλλη 800..
pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Στο δημόσιο είναι 12 μισθοι. Ο ΔΕΔΔΗΕ σαν ΔΕΚΟ νομίζω δίνει ακόμα δώρα άρα οι μισθοί είναι 14 (εκτός αν κάνω λάθος, δεν έχω ιδέα αν έχει καταργηθεί και εκεί). Πόσο μεγάλη νομίζεις ότι είναι η διαφορά; Αν δίνουν ακόμα δώρα στη μια περίπτωση είναι 758 το μήνα (αν υπολογίσεις τα δώρα) και στην άλλη 800.. στο 8μηνο πανω με συμβαση ορισμενου χρονου ποσα δωρα θα δωσει. Η ξαδερφη μου θα επιανε 2 Αυγουστου δουλεια και 2 Απριλιου θα τελειωνε η συμβαση της. Θα επαιρνε μονο το χριστουγεννων. Το θεμα ειναι να μην εχει κυρωσεις γιατι επειδη δεν γνωριζε οτι ο ΔΕΔΔΗΕ εχει μισθολογιου ιδιωτικου δικαιου αλλα δημοσιου, ειχε κανει υπευθυνη δηλωση που δηλωνε οτι αποδεχεται τη θεση. Τωρα αν τους πει οτι ΔΕΝ τη δεχομαι τη θεση, και με δεδομενο οτι ΔΕΝ εχει υπογραψει υπευθυνη δηλωση, τι κυρωσεις μπορει να εχει?
TuXaKoS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, pavlovic είπε στο 8μηνο πανω με συμβαση ορισμενου χρονου ποσα δωρα θα δωσει. Η ξαδερφη μου θα επιανε 2 Αυγουστου δουλεια και 2 Απριλιου θα τελειωνε η συμβαση της. Θα επαιρνε μονο το χριστουγεννων. Το θεμα ειναι να μην εχει κυρωσεις γιατι επειδη δεν γνωριζε οτι ο ΔΕΔΔΗΕ εχει μισθολογιου ιδιωτικου δικαιου αλλα δημοσιου, ειχε κανει υπευθυνη δηλωση που δηλωνε οτι αποδεχεται τη θεση. Τωρα αν τους πει οτι ΔΕΝ τη δεχομαι τη θεση, και με δεδομενο οτι ΔΕΝ εχει υπογραψει υπευθυνη δηλωση, τι κυρωσεις μπορει να εχει? ίδια αναλογία θα ήταν με τα δώρα καθώς θα έπαιρνε από όλα από κάτι (είτε όλοκληρο είτε ποσοστό). Απλώς δεν καταλαβαίνω το πάω για 800 αλλά όχι για 758
pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε ίδια αναλογία θα ήταν με τα δώρα καθώς θα έπαιρνε από όλα από κάτι (είτε όλοκληρο είτε ποσοστό). Απλώς δεν καταλαβαίνω το πάω για 800 αλλά όχι για 758 μα δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει δωρα... ΑΥτο σου λεω. μπορει να εχουν καταργηθει και απο εκει. Και αν υπαροχυν δωρα θα επαιρνε τα δωρα μονο του Χριστουγεννου πανω στο 8μηνο. Με 650 ευρώ και στη Πελοποννησο που να βγει με ενοικια, λογαριασμους κλπ. Αυτη υπολογιζε μισθολογιο δημοσιου οπου με μεταπτυχιακο θα επαιρνε 850 ευρώ. Απο τη στιγμη που ο ΔΕΔΔΗΕ εχει μισθολογιο ιδιωτικου δικαιου, τα 650 ευρώ δενν αξιζουν.
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, pavlovic είπε στο 8μηνο πανω με συμβαση ορισμενου χρονου ποσα δωρα θα δωσει. Η ξαδερφη μου θα επιανε 2 Αυγουστου δουλεια και 2 Απριλιου θα τελειωνε η συμβαση της. Θα επαιρνε μονο το χριστουγεννων. Το θεμα ειναι να μην εχει κυρωσεις γιατι επειδη δεν γνωριζε οτι ο ΔΕΔΔΗΕ εχει μισθολογιου ιδιωτικου δικαιου αλλα δημοσιου, ειχε κανει υπευθυνη δηλωση που δηλωνε οτι αποδεχεται τη θεση. Τωρα αν τους πει οτι ΔΕΝ τη δεχομαι τη θεση, και με δεδομενο οτι ΔΕΝ εχει υπογραψει υπευθυνη δηλωση, τι κυρωσεις μπορει να εχει? Αν έγινε μέσω ΑΣΕΠ πιθανότατα αποκλείεται από διαγωνισμούς για κάποιο διάστημα.
pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Αν έγινε μέσω ΑΣΕΠ πιθανότατα αποκλείεται από διαγωνισμούς για κάποιο διάστημα. Μα ήταν ΣΟΧ και οχι κατι μονιμο. Επισης η προκηρυξη μεσα δεν ελεγε για καποια κυρωση. Απλα ελεγε οτι αν καποιος αποχωρησει νωριτερα απο οτι ληξει η συμβαση του πολυ απλα θα αντικατασταθεί απο τον επομενο υποψηφιο ο οποιος θα κανει τους μηνες που υπολειπονται. Εδω εχουμε περιπτωση που δεν εχει υπογραψει συμβαση, απλα εχει κανει υπευθυνη δηλωση αποδοχης. Μεσω ασεπ δεν ηταν παντως. δηλαδη δεν εγινε απο το σαιτ του ασεπ
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 19 ώρες πριν, nick125 είπε ναι αυτο ρωταω. ΑΝ εισαι με μια συμβαση ορισμενου χρονου σε μια δημοσια υπηρεσια ( πολεοδομια, ΔΕΔΔΗΕ, Υπουργειο κλπ) και εχεις μια θεση σε ενα γραφειο ως Διοικητικος, ποιος ο λογος να παραιτηθεις? Τι γινεται σχετικα με το περιβαλλον , τη νοοτροπια κλπ? δεν εχω παει αλλα κανω γενικα αιτησει για σοχ και θελω να μαθω πως ειναι. Τι αρνητικα μπορει να συναντησω που θα με οδηγησουν στη παραιτηση Αντιπαθείς συναδέλφους, διεστραμμένο προϊστάμενο, 8ωρα χωρίς μια καρέκλα για να κάτσεις, ψυχολογικό εκβιασμό για δουλειά και πέραν του 8ωρου, κυνήγι για τα 5' αργής προσέλευσης (κυριολεκτώ σε αυτό), άρνηση αδειών που δικαιούσαι και άλλα τέτοια, απλά, καθημερινά πράγματα. Μην φανταστείς δηλαδή τίποτα ιδιαίτερο.. 2 ώρες πριν, pavlovic είπε Πήρε σήμερα τηλ η ξαδέρφη μου στο ΔΕΔΔΗΕ που την πήραν με σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνα σε διοικητικη θεση στη Πελοποννησο, να ρωτήσει ποιος θα ειναι ο μισθος της ως ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ με ΜΒΑ. Αυτά για την ΔΕΔΔΗΕ όμως. Στο Δημόσιο εγώ, σε σύμβαση 8μηνη, με προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό και επίδομα τέκνου, έπαιρνα τσέπη 1055€.
pavlovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Αντιπαθείς συναδέλφους, διεστραμμένο προϊστάμενο, 8ωρα χωρίς μια καρέκλα για να κάτσεις, ψυχολογικό εκβιασμό για δουλειά και πέραν του 8ωρου, κυνήγι για τα 5' αργής προσέλευσης (κυριολεκτώ σε αυτό), άρνηση αδειών που δικαιούσαι και άλλα τέτοια, απλά, καθημερινά πράγματα. Μην φανταστείς δηλαδή τίποτα ιδιαίτερο.. Αυτά για την ΔΕΔΔΗΕ όμως. Στο Δημόσιο εγώ, σε σύμβαση 8μηνη, με προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό και επίδομα τέκνου, έπαιρνα τσέπη 1055€. Ξερεις αν θα εχει καποια κυρωση που υπεγραψε υπευθυνη δηλωση αποδοχης της θεσης, ( δεν υπεγραψε συμβαση ακομα), αλλά επειδή έμαθε μετά οτι το μισθολογιο ειναι ιδιωτικου δικαιου και οχι δημοσιου οπως υπεθετε εκει, αν θα εχει προβλεπομενες κυρωσεις? ΑΝ εχει τι κυρωσεις μπορει να υποστει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις