7nisiotis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες: [ https://gaming.amazon.com/loot/battlefield1] 🔑 Origin Key 🎮 πλατφόρμα: PC 📬 Διάθεση: ΔΩΡΕΑΝ - το κρατάτε στην συλλογή σας για πάντα και παίζετε οπότε το θελήσετε ________________ Για prime members. Ή με ενεργοποίηση της δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης περιόδου 30 ημερών! Αποκτάτε το κλειδί κι έπειτα ακυρώνετε τη συνδρομή σας, χωρίς άγχος. Η δυνατότητα απόκτησης του κλειδιού για το παιχνίδι ( Standard Edition ) σε ισχύ έως 4 Αυγούστου. Η δυνατότητα ενεργοποίησης έως 20 Αυγούστου. * Θα ενημερώσω αργότερα με περισσότερες πληροφορίες αν χρειαστεί. ________ Να σημειωθεί: Έχετε υπόψιν σαν να απενεργοποιήσετε την συνδρομή σας πριν το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου ώστε να αποφύγετε πιθανές χρεώσεις από ανανέωση της Amazon Prime συνδρομής! - Η έκδοση που δίνεται είναι η Standard. Δεν περιλαμβάνονται τυχόν DLC's, Expansions και αν επιθυμείτε θα πρέπει να τα προμηθευτείτε ξεχωριστά ή να αναμένεται αν και εφόσον διατεθούν σε κάποια άλλη χρονική στιγμή δωρεάν κάποια από αυτά από την EA. - Το παιχνίδι διαθέτει single player ( μικρές ιστορίες βασισμένες σε γεγονότα του 1ου Π.Π. ) και multiplayer με ενεργή κοινότητα. Δεν υπάρχει multiplayer cross platform πέραν του PC. Καλή διασκέδαση. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από 7nisiotis 1 3
venuets Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες: [ https://gaming.amazon.com/loot/battlefield1] 🔑 Origin Key 🎮 πλατφόρμα: PC ________________ Για prime members. Ή με ενεργοποίηση της δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης περιόδου 30 ημερών! Η δυνατότητα απόκτησης του κλειδιού για το παιχνίδι ( Standard Edition ) σε ισχύ έως 4 Αυγούστου. Η δυνατότητα ενεργοποίησης έως 20 Αυγούστου. * Θα ενημερώσω αργότερα με περισσότερες πληροφορίες αν χρειαστεί. sto Origin το δινει ; ΑΚΥΡΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΤΟ ΕΙΔΑ Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από tsoubas
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Τον αλλο μήνα θα δώσουν το BF V όπως φαινεται. 1
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Ναι, 2 Αυγούστου. Μόλις πήγα να το προσθέσω στο κάτω μέρος της περιγραφής.
IcemanGr71 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Prime members..... Υπάρχει χρέωση αργότερα???? Άκυρο.... Με έβαλε κατευθείαν και πήρα το παιχνίδι γιατί είχα ΞΕΧΑΣΕΙ να κόψω το Prime εδώ και 2 μήνες!!!!!!!!!!!! Οπότε ευχαριστώ και τον TS @7nisiotis που μου άνοιξε τα μάτια και έκοψα την πληρωμή..... Τουλάχιστον θα πάρω και τα δύο παιχνίδια αφού τους έσκασα και 2 μηνιαίες πληρωμές.... 😄😄 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από IcemanGr71 2 1
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Prime members..... Υπάρχει χρέωση αργότερα???? Άκυρο.... Με έβαλε κατευθείαν και πήρα το παιχνίδι γιατί είχα ΞΕΧΑΣΕΙ να κόψω το Prime εδώ και 2 μήνες!!!!!!!!!!!! Οπότε ευχαριστώ και τον TS @7nisiotis που μου άνοιξε τα μάτια και έκοψα την πληρωμή..... Τουλάχιστον θα πάρω και τα δύο παιχνίδια αφού τους έσκασα και 2 μηνιαίες πληρωμές.... 😄😄 Στείλε μήνυμα στο support άλλη φορά εάν δεν έχεις αξιοποιήσει κάτι από τα beneficts. Τώρα δυστυχώς δε γίνεται. Τουλάχιστον δες καμιά σειρά ή ταινία..Την είχα πατήσει έτσι κ γω το 19
ri3per Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 αν κανω το trial, τσιμπησω τον κωδικο και απ ευθειας ακυρωσω την συνδρομη θα εχω προβλημα;
panagiotis54 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 πως βαζουμε prime αν εχουμε ηδη βαλει πιο παλια?
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, ri3per είπε αν κανω το trial, τσιμπησω τον κωδικο και απ ευθειας ακυρωσω την συνδρομη θα εχω προβλημα; Κανένα απολύτως 22 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε πως βαζουμε prime αν εχουμε ηδη βαλει πιο παλια? Υπομονή έχεις χρόνο, θεωρώ θα σου βγάλει δωρεάν περίοδο. Ρίχνε ματιές μέχρι 4-8
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Μπορεί να γίνει από Ελλάδα; Ναι 1
p4n0s86 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ναι Prime για Ελλάδα δεν έχει όμως, έβαλα πχ UK και όταν πήγα να προσθέσω κάρτα μου λέει ότι πρέπει να βάλω address που να ταιριάζει με το region που έχω επιλέξει.
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Εχω prime αλλα πριν κάνεις claim το παιχνίδι ζητάει activation του prime gaming. Είναι εξτρα χρέωση αυτή ; 1
p4n0s86 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Πείτε ρε παίδες κάποιος πως βάλατε το trial με ελληνική κάρτα.
7nisiotis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Reminder! Διαθέσιμο ΚΑΙ το Battlefield 5 https://gaming.amazon.com/loot/battlefieldv? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα