Kaikai9 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου. Είμαι ανάμεσα στις δυο αυτές σχολές. Διάβασα τα προγράμματα σπουδών και των δυο και έχω να πω ότι και τα δυο μου φάνηκαν εξίσου ενδιαφέροντα. Και το θέμα είναι πως κατά την γνώμη μου σε τέτοιες παρόμοιες σχολές δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις από πριν τι σου αρέσει περισσότερο . Μένω στο γεγονός πως και οι δυο έχουν πολλά μαθηματικά και φυσική , μαθήματα τα οποία λατρεύω. Ποια είναι λοιπόν η γνώμη σας για αυτά τα δυο επαγγέλματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Εχουν ανοιξει πραγματικα ενα σκασμος θεματα με τον ιδιο τιτλο,το τελευταιο μηνα.Ριξε μια ματια εκει. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mikasa- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Πραγματικά όμως! 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Στις 21/7/2021 στις 3:35 ΜΜ, Kaikai9 είπε Καλησπέρα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου. Είμαι ανάμεσα στις δυο αυτές σχολές. Διάβασα τα προγράμματα σπουδών και των δυο και έχω να πω ότι και τα δυο μου φάνηκαν εξίσου ενδιαφέροντα. Και το θέμα είναι πως κατά την γνώμη μου σε τέτοιες παρόμοιες σχολές δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις από πριν τι σου αρέσει περισσότερο . Μένω στο γεγονός πως και οι δυο έχουν πολλά μαθηματικά και φυσική , μαθήματα τα οποία λατρεύω. Ποια είναι λοιπόν η γνώμη σας για αυτά τα δυο επαγγέλματα ; αν πας ηλεκτρολόγους μπορεί τα μαθηματικά να τα ξε-λατρέψεις 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Το Μηχανολόγος vs Ηλεκτρολόγος είναι ένα απο τα διλήμματα που δε θα λυθούν ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα