Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG GALAXY WATCH 3 LTE MULTI SIM ESIM COSMOTE ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. 

αγόρασα προσφατα απο μαγαζι σκρουτζαδικο ένα Galaxy watch 3 LTE model SM-R845FZKAEUB με ημερομηνια κατασκευης 21/4/2021 και αγορά 22/6/2021 για να το δουλεψω παρέα με ενα GALAXY NOTE 20 ULTRA MODEL SM-N986B/DS

Μετά από μεγάλη ταλαιπωρια 2 εβδομάδων με την COSMOTE καταφερα να εχω 2 e-sim μια στο κινητό και μια στο ρολοι για να δουλεψουν παρεα σαν multi sim. 

To πρόβλημα ειναι το εξης. Μετά την εγκατασταση της 2ης esim στο ρολοι,  αυτό μου γραφει όταν λειτουργει αυτόνομα οτι μπορει να κάνει μόνο κλησεις εκτακτης αναγκης και καλει μόνο το αριθμό 112. 

Ειναι σαν να εχουμε μια καρτα sim μεσα χωρις να εχουμε βαλει το pin μόνο που οι κάρτες esim ειναι ξεκλείδωτες. Φυσικά όλα έχουν γινει με ευλαβικη ταξη. Και  οι 2 συσκευες ειναι ενημερωμένες και εχω κανει επανεκινησεις απειρες και στις 2 συσκευες. Το πρόβλημα παραμενει οτι και αν εχω δοκιμάσει. Η Cosmote ψαχνεται και αυτή και κοιτάνε να φορτώσουν την δυσλειτουργία στο ρολοι. Ομως η esim ειναι φορτωμένη κανονικα στο ρολοι και μπορω απο το κινητο  ή απο το ρολοι να την ενεργοποιησω ή να την απενεργοποιησω.  Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να κανω reset ειτε στο ρολοι ειτε και στο κινητο γιατι  θα χασω τα QR Code και θα πρεπεινα τα ξαναπληρωσω αν και η Cosmote μου αφησε ενα παραθυρο για μη πληρωμη. Τέλος απο τα 5 καταστήματα  Γερμανός και Cosmote που απευθυνθηκα κανείς δεν ξέρει σωστά την διαδικασία.

Το μόνο που εμαθα ειναι οτι απο εκει που πήρα το ρολοι έχουν δωσει αλλα 6 τετοια ρολόγια και κανενας δεν τους πηρε για παραπονο οτι δεν δουλευει.  

Θα παρακαλουσα πολυ αν καποιος εχει εστω και την παραμικρη ιδέα για το τι μπορει να συμβαίνει και πως μπορω να το λυσω ή αν εχει κάποιος το ιδιο ρολοι και του δουλευει με ξεχωριστή esim  θα του ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πριν από περίπου ένα έτος σε galaxy watch LTE αγορασμένο από Αυστρία δεν ήταν εφικτή η σύνδεση στο δίκτυο της cosmote , διότι μου είχαν πει ότι πρέπει να είναι Ελληνικό.

Πούλησα το Αυστριακό και αγόρασα ένα Ελληνικό ( το χρυσοπλήρωσα ...) και πραγματοποιήθηκε η σύνδεση χωρίς προβλήματα.

Αν γνωρίζει κάποιος αν άλλαξε κάτι σε αυτή τη δέσμευση ας μας ενημερώσει , διότι θέλω να αγοράσω από το εξωτερικό ένα samsung galaxy watch 4 LTE και δεν θέλω να δώσω τσάμπα λεφτά και να μη συνδέεται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα το προβλημα ειναι της Cosmote  Και ακομα δεν το εχουν λυσει. Υπάρχει όμως δυνατοτητα να λυθεί. Περιμενω να με ειδοποιήσουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...