Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.εχω ενα παλιο mi max 128 αρι ,εχω κρατησει ενα παλιο λογισμικο του '14 απο την ελληνικη σελιδα.επειδη θελω να κανω φορματ για λογους ασφαλειας,και να ανανεωσω το λογισμικο αλλα δεν εχω πια ιδεα πως γινεται,και ειναι μπερδεμενη διαδικασια,γινεται να το ξερουταρω και να κανω ενα πιο απλο update?ευχαριστω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ronnie7 είπε

καλημερα παιδια.εχω ενα παλιο mi max 128 αρι ,εχω κρατησει ενα παλιο λογισμικο του '14 απο την ελληνικη σελιδα.επειδη θελω να κανω φορματ για λογους ασφαλειας,και να ανανεωσω το λογισμικο αλλα δεν εχω πια ιδεα πως γινεται,και ειναι μπερδεμενη διαδικασια,γινεται να το ξερουταρω και να κανω ενα πιο απλο update?ευχαριστω.

Εδώ θα βρεις όλα όσα θες, βήμα βήμα

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14755-Flash-την-Ελληνική-ROM-στο-Xiaomi-Mi-Max-PRO-64GB-128GB-Για-πρώτη-φορά/

Δημοσ.
18 ώρες πριν, GATE123 είπε

καλημερα. σε ευχαριστω αλλα γι αυτο θελω να ξερουταρω τη συσκευη και να βαλω global,πολυ μπερδεμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ronnie7 είπε

καλημερα. σε ευχαριστω αλλα γι αυτο θελω να ξερουταρω τη συσκευη και να βαλω global,πολυ μπερδεμα.

Για Official Global εδώ 

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14748-Ελληνικός-οδηγός-Flash-Official-Rom-Unbrick-Xiaomi-Mi-Max-PRO-64GB/?pageNo=1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/7/2021 στις 5:15 ΜΜ, GATE123 είπε

καλημερα,ευχαριστω για την απαντηση αλλα παλι ολα μπερδεμενα και κινεζικα μοιαζουν.αν ξερεις καποιο μαγαζι που να κανει τετοια ..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ronnie7 είπε

καλημερα,ευχαριστω για την απαντηση αλλα παλι ολα μπερδεμενα και κινεζικα μοιαζουν.αν ξερεις καποιο μαγαζι που να κανει τετοια ..

Μαγαζί όχι δεν ξέρω.

Αλλά αν ψάξεις στις αγγελίες νομίζω υπάρχουν κάποιοι που κάνουν τέτοιες δουλειές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...