kostasperv Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στις 21/7/2021 στις 6:01 ΜΜ, hariskap είπε netflix έχεις; Eχω μάθει να μην πετάω τα λεφτά μου σε άσκοπες συνδρομές και μετά να παραπονιέμαι ότι δεν έχω χρήματα. 3
I'm_busy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στις 21/7/2021 στις 6:35 ΜΜ, Chocobo είπε Δεν έχω καταλάβει πολλά.Άρα εσύ δεν παίζεις τίποτα ? Άρα τι κάνεις εδώ ? Θα ήθελα να μάθω ποιας γενιάς τα παιχνίδια δεν σου φαίνονται αέρας κοπανιστός. Δεν με ενδιαφέρει που είναι στην παγκόσμια κατάταξη η MS δεν έχω μετοχή της.Παραδόξος δεν έχω ούτε κονσόλα της.Έχω ps4 και μέχρι πρόσφατα και Switch. Ο λόγος πάντως που η MS είνια πίσω δεν είναι επειδή δεν έχει games.Δες πωλήσεις exclusives στο ps4 αναλογικά με πωλήσεις κονσόλας και θα δείς έυκολα πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν το αγόρασε για τα δικάς της games..... Αν βαριέσαι απο την άλλη να δείς γραφήματα και νούμερα σκέψου το απλό.Πόσοι γύρω σου έχουν Playstation και το πήραν για τα games του ? Στον δικό μου κύκλο παράδειγμα έχω περίπου 10-12 συναδέλφους που έχουν playstation 4 και παίζουν ΜΟΝΟ call of duty , FIFA , PRO Evolution , Sniper Elite , GTA V.....Στην ερώτηση μου γιατί διάλεξαν Playstation αντί ας πούμε Xbox οι περισσότεροι απαντάνε ''γιατί είναι καλύτερο'' ή ''έχει και το xbox αυτά τα games ?'' Για να σου απαντήσω λοιπόν στο κείμενο σου.Ναι μέχρι τώρα η Sony έχει καλύτερα exclusives(κατ εμε) αλλά αυτά δεν είναι ο λόγος που πουλάει περισσότερο.Τα exclusives της βαριά βαριά βαριά να της δίνουν ένα προβάδισμα 20%...Το υπόλοιπο 80%(μπακαλίστικα λίγο τα ποσοστά αλλά όχι πολύ εκτός) είναι το brand name της εταιρίας στο χόρο τον video games.Ένα όνομα που έχτυσε στο psx , βελτίωσε στο ps2 και απο κει και πέρα και πατάτα στο τηγάνι να βγάλει θα πουλήσει. Ξεκάθαρα, έχει αναφερθεί πολλές φορές πως το νούμερο 1 σε πωλήσεις παιχνίδι στο ps4 είναι το gtav με 20 μύρια (115μ κονσόλες) και δεν είναι καν exclusive, το όνομα πουλάει όπως και η apple. Για τα exclusive πουλάει το switch (βλ. Mario kart 35μ, Zelda botw 28μ με 86μ πωλήσεις κονσόλας). Μόνο την Ιαπωνία να βάλεις στην εξίσωση το ps5 θα πουλήσει 20μ και το xbox με το ζόρι 1, αυτόματα μένει πίσω. Γενικά μόνο η Αμερική το στηρίζει. 1
NickTG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 hour ago, kostasperv said: Εγώ έχω μάθει από παιδί να μην γονατίζω σε κανένα χαρτογιακά και σε καμία κωλο-εταιρεία (SONY - MS - NΙNTENDO) που θα μου επιβάλλει τι θα παίξω, πότε θα παίξω, από πού να το αγοράσω, και σε τι μορφή με δήθεν προσφορές παίρνοντας ουσιαστικά ως πελάτης ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Μπορείς λοιπόν να αγοράζεις τα παιχνίδια σου σε φυσική μορφή. Που είναι το πρόβλημα? 1
kundi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nick_corobos είπε Να ρωτησω κατι ασχετο, 70 και 80 και 90€ για ενα παιχνιδι στις νεες κονσολες μηπως ειναι λιγο τρελη υπερβολη? Ουσιαστικα 4 παιχνιδια να παρεις παει τελειωσε η ιστορια, για φυλακη εισαι. φίλε δεν ίσχυει αυτό που λες μύθος , όσο υπάρχει το skroutz η και στα μτχ , τοp τίτλος στα 55-60 , στο ps5. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από kundi 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostasperv είπε Καθάρισες ναι...αλλά τον εαυτό σου πληρώνοντας αέρα κοπανιστό για να μην έχεις τίποτα χειροπιαστό. subscription και δεν σου ανήκει τίποτα και ανά πάσα ώρα και στιγμή κλείνει το store, αλλάζει τιμή το store, συγχωνεύεται το store... Σήμερα το 85% Gamers εκεί έξω καταναλώνουν έτσι απλά ότι βρουν μέσα στα καταστήματα αέρα κοπανιστού, που οι χαρτογιακάδες πολύ μεθοδικά και έξυπνα έχουν ανοίξει μεσα σε κάθε κονσόλα και PC. Έχουν αποδεχτεί όλοι τους το ότι παίζω ότι μου βάλουν μέσα στο ανύπαρκτο κατάστημα που έχει η κονσόλα μου, και να λέω και ευχαριστώ από πάνω! Λυπάμαι που το λέω έτσι παίδες, αλλά η ανύπαρκτη κοινότητα που παίζει GAMES σήμερα και έχει αποδεχτεί τα πάντα στο βωμό του αέρα κοπανιστού (και του τζάμπα), έχει και τα GAMES που της αξίζουν.......δηλαδή ''Τ Ι Π Ο Τ Α '' συνταρακτικό Εγώ έχω μάθει από παιδί να μην γονατίζω σε κανένα χαρτογιακά και σε καμία κωλο-εταιρεία (SONY - MS - NΙNTENDO) που θα μου επιβάλλει τι θα παίξω, πότε θα παίξω, από πού να το αγοράσω, και σε τι μορφή με δήθεν προσφορές παίρνοντας ουσιαστικά ως πελάτης ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Αέρας κοπανιστός να πάρεις το παιχνίδι και να το παίζεις μήνες και χρόνια. Πρέπει να το έχεις μέχρι να πεθάνεις για να αξίζει τον κόπο. Μπράβο που είσαι αγωνιστής και δεν γονατίζεις πουθενά και μάλιστα σε κάτι τόσο σπουδαίο για την ανθρωπότητα! Σε ευχαριστούμε! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από Retromaniac 3 4
nick_corobos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, kostasperv είπε Καθάρισες ναι...αλλά τον εαυτό σου πληρώνοντας αέρα κοπανιστό για να μην έχεις τίποτα χειροπιαστό. subscription και δεν σου ανήκει τίποτα και ανά πάσα ώρα και στιγμή κλείνει το store, αλλάζει τιμή το store, συγχωνεύεται το store... Σήμερα το 85% Gamers εκεί έξω καταναλώνουν έτσι απλά ότι βρουν μέσα στα καταστήματα αέρα κοπανιστού, που οι χαρτογιακάδες πολύ μεθοδικά και έξυπνα έχουν ανοίξει μεσα σε κάθε κονσόλα και PC. Έχουν αποδεχτεί όλοι τους το ότι παίζω ότι μου βάλουν μέσα στο ανύπαρκτο κατάστημα που έχει η κονσόλα μου, και να λέω και ευχαριστώ από πάνω! Λυπάμαι που το λέω έτσι παίδες, αλλά η ανύπαρκτη κοινότητα που παίζει GAMES σήμερα και έχει αποδεχτεί τα πάντα στο βωμό του αέρα κοπανιστού (και του τζάμπα), έχει και τα GAMES που της αξίζουν.......δηλαδή ''Τ Ι Π Ο Τ Α '' συνταρακτικό Εγώ έχω μάθει από παιδί να μην γονατίζω σε κανένα χαρτογιακά και σε καμία κωλο-εταιρεία (SONY - MS - NΙNTENDO) που θα μου επιβάλλει τι θα παίξω, πότε θα παίξω, από πού να το αγοράσω, και σε τι μορφή με δήθεν προσφορές παίρνοντας ουσιαστικά ως πελάτης ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτα που λες σωστα ειναι απλα με τον τροπο που τα λες σε παρεξηγουν. Εγω κυριως σπασμενα games παιζω εκτος αν τα βρω σε τιμες 5 - 10€ τα αγοραζω ετσι καμια φορα. Αλλα γενικα ναι αν θες να εχεις κατι που θα ειναι πραγματικα δικο σου και δεν θα σταματησει να παιζει οταν δεν εχεις ιντερνετ ή κλεισει η εταιρια, ειναι να τα εχεις σπασμενα. Γενικα οι κονσολες κατα την αποψη μ δεν αξιζουν. Πολυ ελλατωμενες δυνατοτητες οπως για παραδειγμα, 1) Οχι audio jack 2) Δεν μπορεις να βαλεις usb ακουστικα 3) Το πληκτρολογιο και ποντικι δεν παιζει με ολα τα games 4) Πανακριβα παιχνιδια σε σχεση με το pc 5) Πρεπει να πληρωνεις για online 6) Πλεον για να παιζεις games σε εξωτερικο δισκο πρεπει να αγορασεις πανακριβο proprietary δισκο 7) Παιχνιδια μονο απο το microsoft store και οχι απο αλλου 8) Δεν εχει πολλα strategy games Γενικα το xbox μ απο τοτε που αγορασα gaming pc δεν το εχω ανοιξει ουτε μια φορα. 1
thomason993 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, kundi είπε φίλε δεν ίσχυει αυτό που λες μύθος , όσο υπάρχει το skroutz η και στα μτχ , τοp τίτλος στα 55-60 , στο ps5. Δεν ισχύει για τα multiplatform παιχνίδια, ισχύει όμως σε ένα βαθμό για τα exclusives της Sony. Αν δεις στο ιστορικό τιμών του Skroutz, οτι next gen exclusive έχει κυκλοφορήσει για ps5 με αρχική τιμή στο PS Store τα 79.99€, στο Skroutz ξεκινάει από 70-75€ και δεν πέφτει καθόλου για ένα μηνα μετά τη κυκλοφορία το λιγότερο.. Από εκεί και μετά σιγά σιγά αρχίζει να μειώνεται η τιμή και φτάνει στο 3μηνο γύρω στα 60-65€, κι έπειτα δεν πέφτει άλλο. Όλες οι τιμές είναι χωρίς μεταφορικά έξοδα, αν θέλεις να στο στείλουν σπίτι σου προσθέτεις +3€ κατά μ.ο. σε κάθε τιμή. Όπως καταλαβαίνεις, αν θες παίξεις next gen exclusive του PS5 μέσα στο 1ο μήνα της κυκλοφορίας του, τα 75€ θα τα σκάσεις σίγουρα..
nick_corobos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 DRM οτι χειρότερο, είναι αστείο ότι τα σπασμένα παίζουν πιο καλά απο τα αυθεντικά λόγο αυτής της τεχνολογίας. Άσε που σπάνε τα νεύρα κάθε φορά που για να ξεκινήσεις ενα γνήσιο παιχνίδι πρέπει να περιμένεις πόση ώρα για να ξεκινήσει αφού πρέπει να ανοίξουν πόσες εφαρμογές πρώτα 1
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ να κάνω μια άλλη ηλίθια ερώτηση; Χωρίς διάθεση για flame bait. Ωραία, αύξηση πάνω από 100% σε σχέση με περισυ. Για να κάνουν τι ακριβώς; Να πάρουν την νέα κονσόλα να παίξουν ποια παιχνίδια ακριβώς; Της παλιάς να υποθέσω; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από Bigi444444
papapontikas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στο σινεμά που πας έχεις τίποτα χειροπιαστό; Στο Θέατρο; Στο γήπεδο που πας (πέρα από την κοτρώνα που σου πέταξε ο μπαμπάς ο σουγιάς); Με το Netflix έχεις κάτι χειροπιαστό; Όσο για τις κονσόλες...Πόσες κονσόλες και ποσά παιχνίδια από το παρελθόν έχεις κρατήσει; Εγώ κοντεύω τα 40 και δεν έχω σχεδόν τιποτα. Αφού όλοι με το που βγει η καινούρια γενιά ξεφορτώνονται τα παλιά όσο όσο. Κάνε μια βόλτα από ebay και θα δεις. Όποτε γιατί ακριβώς χειροπιαστό μιλάς; Ίσα-ισα που με το Game Pass παιζεις τα παιχνιδια απο την πρωτη μερα και αμα γουσταρεις να εχεις κατι ¨χειροπιαστο¨ μπορεις 6 μηνες ή 1 χρονο μετα να πας στο eBay και να το παρεις με 4-5 ευρω Η ψυχαγωγία από την φύση της είναι εφήμερη. Ακόμα και τυχόν βιβλία που μπορεί να αγοράζει κάποιος, αφού τα διαβάσει τα βάζει μονιμα σε ένα ράφι για διακοσμητικό. 5 3
NickTG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 15 minutes ago, papapontikas said: Αφού όλοι με το που βγει η καινούρια γενιά ξεφορτώνονται τα παλιά όσο όσο. Όλοι όχι. Πολλοί έχουμε συλλογές.
rodosf1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Η εποχή των συνδρομών είναι εδώ, είτε μιλάμε για gamepass, online play, streaming video platforms, internet providers, tv sat providers, mobile and home telephony services, car leasing, health services κλπ. Και ναι ο ορισμός της συνδρομής είναι όσο πληρώνω (πολύ λιγότερο από το τι θα πλήρωνα σε retail) έχω δικαίωμα χρήσης. Επιλέγεις κ πράττεις ανάλογα απλά. Το ποιος είναι πιο έξυπνος είναι υποκειμενικό. Εμένα μ αρέσει πάντως να μένουν χρήματα στη τσέπη μου για άλλες ενασχολήσεις, αγορές κλπ. Στον πρώτο χρόνο που είχα gamepass (γύρω στα 60€/έτος μου στοίχισε λόγω προσφορών) με τα παιχνίδια Α διαλογής που έπαιξα τότε έκανα εξοικονόμηση ποσού που αγόρασα games εκτός συνδρομής κ μου έμειναν κ χρήματα για να αγοράσω νεα κονσόλα σε σχέση με το να αγόραζα τα τότε games σε retail. Για εμένα είναι μεγάλο κέρδος το gamepass και η αύξηση στις πωλήσεις κονσόλας οφείλεται εκεί κυρίως, στο πόσα δίνει ανάλογα με την τιμή. Τα νέα games τα δίνει day 1 στο gamepass επίσης και δωρεάν η αναβάθμιση στη next Gen κονσόλα. Οπότε όποιος μιλάει για έλλειψη games, μάλλον τρολαρει απλά. πχ Outriders - Medium με τη μια στη συνδρομή, ουτε pre-order ουτε τπτ. Xcloud gaming εμπειρία πλέον και σε browser και κυρίως ΚΑΙ στις κονσόλες της περασμένης γενιάς. Υποστήριξη δλδ στο χρήστη της παλιάς κονσόλας να παίζει Flight Simulator με γραφικά που δεν θα τα σχολιάσω... βάλτε βίντεο στο YouTube και θα κρίνετε μόνοι σας. ΥΓ. ΝΑΙ και στην Ελλάδα μπορείς να έχεις xcloud με έναρξη μέσω vpn αρχικά κ παίζει τέλεια. 3 1
dasimo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Πάμε Xboxάρα μου….με 12 ευρώ τον μήνα παίζω όλες τις παιχνιδαρες και περιμένω αλλά 6 ΑΑΑ μέχρι τέλος χρόνου……και 12 terraflops με 509 ευρώ….να τα λέμε αυτά! 1 1
pao13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, nick_corobos είπε Αυτα που λες σωστα ειναι απλα με τον τροπο που τα λες σε παρεξηγουν. Εγω κυριως σπασμενα games παιζω εκτος αν τα βρω σε τιμες 5 - 10€ τα αγοραζω ετσι καμια φορα. Αλλα γενικα ναι αν θες να εχεις κατι που θα ειναι πραγματικα δικο σου και δεν θα σταματησει να παιζει οταν δεν εχεις ιντερνετ ή κλεισει η εταιρια, ειναι να τα εχεις σπασμενα. Γενικα οι κονσολες κατα την αποψη μ δεν αξιζουν. Πολυ ελλατωμενες δυνατοτητες οπως για παραδειγμα, 1) Οχι audio jack 2) Δεν μπορεις να βαλεις usb ακουστικα 3) Το πληκτρολογιο και ποντικι δεν παιζει με ολα τα games 4) Πανακριβα παιχνιδια σε σχεση με το pc 5) Πρεπει να πληρωνεις για online 6) Πλεον για να παιζεις games σε εξωτερικο δισκο πρεπει να αγορασεις πανακριβο proprietary δισκο 7) Παιχνιδια μονο απο το microsoft store και οχι απο αλλου 😎 Δεν εχει πολλα strategy games Γενικα το xbox μ απο τοτε που αγορασα gaming pc δεν το εχω ανοιξει ουτε μια φορα. και εγώ αυτό δεν κατάλαβα ποτέ αφού τα pc με windows είναι οι καλύτερες παιχνιδομηχανές γιατί να αγοράσει κάποιος κονσόλα και να πληρώνει τα κερατιατικά
Chocobo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Στις 21/7/2021 στις 6:41 ΜΜ, kostasperv είπε Eχω μάθει να μην πετάω τα λεφτά μου σε άσκοπες συνδρομές και μετά να παραπονιέμαι ότι δεν έχω χρήματα… 10-15-20 € το μήνα θα σε κάνουν να παραπονιέσαι πως δεν έχεις χρήματα ? 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα