panostom Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να παρω καποια φτηνη action cam για να τη χρησιμοποιω ως dash cam . Εσεις τι χρησιμοποιειτε; Ακουω τις προτασεις σας!
zaccki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Καλησπερα - την θελεις για να βιντεοσκοπησεις διαδρομες, οδηγηση κτλ ή τη θελεις σαν dash cam. Αν ειναι το δευτερο, καλυτερα να παρεις μια φθηνη dash cam.
fommof Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Gitup Git2 με 64Gb SD card εδω. Κανονικότατη action camera (τραβάει μέχρι 1440p) αλλά με όλες τις απαραίτητες ρυθμισεις για να γίνει dash cam (car mode για να ξεκινάει αυτοματα όταν παιρνει μπρος το αυτοκινητο και να σταματάει να γράφει ή/και να σβήνει οταν σβηνει το αυτοκινητο, εγγραφη 180 μοιρες, menu 180 μοιρες, mode ουτως ώστε όταν τελειώσει ο χώρος της SD Card να γράφει κάνει overwrite τα παλαιότερα videos κλπ). Παλίο μοντέλο οπότε λογικά δεν κυκλοφορεί πλέον. 1
theodi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, fommof είπε Gitup Git2 με 64Gb SD card εδω. Κανονικότατη action camera (τραβάει μέχρι 1440p) αλλά με όλες τις απαραίτητες ρυθμισεις για να γίνει dash cam (car mode για να ξεκινάει αυτοματα όταν παιρνει μπρος το αυτοκινητο και να σταματάει να γράφει ή/και να σβήνει οταν σβηνει το αυτοκινητο, εγγραφη 180 μοιρες, menu 180 μοιρες, mode ουτως ώστε όταν τελειώσει ο χώρος της SD Card να γράφει κάνει overwrite τα παλαιότερα videos κλπ). Παλίο μοντέλο οπότε λογικά δεν κυκλοφορεί πλέον. καμια σχεση parking mode εχει ; δεν εχει εαν σβηνει οταν σβηνεις και συνεπως την εχεις σε λειτουργεια μονο οταν το αμαξι δουλευει δεν ειναι dash cam αλλα πλα μια καμερα που καταγραφει την βολτα σου κλαιν μαιν δηλαδη , βαλε και ενα κινητο ας δει VIOFO , εχω 2 , μπρος πισω , 24/7 λειτουργεια
panostom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Για την ώρα που οδηγάω τη θέλω. Μου έχουν πεταχτεί από κάτι στοπ τελευταία..... και τουλάχιστον θέλω να υπάρχει η καταγραφή Όταν θα παρκάρω, είτε θα την παίρνω στο σπίτι είτε θα τη βάζω στο ντουλαπάκι 1
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, theodi είπε καμια σχεση parking mode εχει ; δεν εχει εαν σβηνει οταν σβηνεις και συνεπως την εχεις σε λειτουργεια μονο οταν το αμαξι δουλευει δεν ειναι dash cam αλλα πλα μια καμερα που καταγραφει την βολτα σου κλαιν μαιν δηλαδη , βαλε και ενα κινητο ας δει VIOFO , εχω 2 , μπρος πισω , 24/7 λειτουργεια Επειδή σκέφτομαι και εγώ τη VIOFO ή τη διπλή της 70mai κάνει καλή δουλειά όταν είσαι σταματημένος; Δε ρουφάει τη μπαταρία;
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, panostom είπε Για την ώρα που οδηγάω τη θέλω. Μου έχουν πεταχτεί από κάτι στοπ τελευταία..... και τουλάχιστον θέλω να υπάρχει η καταγραφή Όταν θα παρκάρω, είτε θα την παίρνω στο σπίτι είτε θα τη βάζω στο ντουλαπάκι Πάντως έχω την αίσθηση οτι σε περίπτωση ατυχήματος δεν μετράει το βίντεο απο την κάμερα του αυτοκινήτου σαν αποδεικτικό.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Πάντως έχω την αίσθηση οτι σε περίπτωση ατυχήματος δεν μετράει το βίντεο απο την κάμερα του αυτοκινήτου σαν αποδεικτικό.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δεν μετράει αν χρειαστεί να πας δικαστικά γιατί λόγω οτι τα έχουμε κάνει μαντάρα στην Ελλάδα με το θέμα προσωπικά δεδομένα και θεωρείται για την ώρα νομικά ως «προϊόν υποκλοπής». Όμως συνήθως βρίσκεις άκρη χωρίς να χρειαστεί να φτάσεις να το καταθέσεις στο δικαστήριο (καθώς άτυπα αναγνωρίζεται το αυτονόητο). Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από agnostos13 3
Narayan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δεν μετράει αν χρειαστεί να πας δικαστικά γιατί λόγω οτι τα έχουμε κάνει μαντάρα στην Ελλάδα με το θέμα προσωπικά δεδομένα και θεωρείται για την ώρα νομικά ως «προϊόν υποκλοπής». Όμως συνήθως βρίσκεις άκρη χωρίς να χρειαστεί να φτάσεις να το καταθέσεις στο δικαστήριο (καθώς άτυπα αναγνωρίζεται το αυτονόητο). Όμως μπορείς να φέρεις μάρτυρες στο δικαστήριο. Το βίντεο αυτό καθ'αυτό δεν μπορεί να κατατεθεί ως πειστήριο, μπορεί όμως θεωρητικά ένας μάρτυρας να καταθέσει τι είδε στο βίντεο. 😏 1
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Narayan είπε Όμως μπορείς να φέρεις μάρτυρες στο δικαστήριο. Το βίντεο αυτό καθ'αυτό δεν μπορεί να κατατεθεί ως πειστήριο, μπορεί όμως θεωρητικά ένας μάρτυρας να καταθέσει τι είδε στο βίντεο. 😏 Ή τι είδε γενικά... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από agnostos13 1
zaccki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, panostom είπε Για την ώρα που οδηγάω τη θέλω. Μου έχουν πεταχτεί από κάτι στοπ τελευταία..... και τουλάχιστον θέλω να υπάρχει η καταγραφή Όταν θα παρκάρω, είτε θα την παίρνω στο σπίτι είτε θα τη βάζω στο ντουλαπάκι Σε αυτην την περιπτωησ παρε dashcam καλυτερα. Δεν γνωριζω το μπατζετ σου, σε φθηνη σχετικα η yi της xiaomi (αν κυκλοφορει ακομα) ειναι καλη περιπτωση.
panostom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, zaccki είπε Σε αυτην την περιπτωησ παρε dashcam καλυτερα. Δεν γνωριζω το μπατζετ σου, σε φθηνη σχετικα η yi της xiaomi (αν κυκλοφορει ακομα) ειναι καλη περιπτωση. Θα ελεγα μεχρι 60-70€ να δωσω . Ρωταω γιατι σε φτηνες action cam υπαρχει μεγαλη ποκιλια, αλλα το θεμα παντα ειναι να την εχει δοκιμασει καποιος. Κυριως στις νυχτερινες ληψεις ειναι το θεμα, την ημερα πιστευω ολες συμπεριφερονται παρομοια
theodi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, panostom είπε Θα ελεγα μεχρι 60-70€ να δωσω . Ρωταω γιατι σε φτηνες action cam υπαρχει μεγαλη ποκιλια, αλλα το θεμα παντα ειναι να την εχει δοκιμασει καποιος. Κυριως στις νυχτερινες ληψεις ειναι το θεμα, την ημερα πιστευω ολες συμπεριφερονται παρομοια βαλε ενα κινητο να γραφει τοτε αφου θες να γραφει οσο οδηγεις και τιποτα παραπανω για παραπανω θες dash cam , αυτος ειναι ο σκοπος τους αλλωστε με 60 μην περιμενεις κατι σοβαρο 1
zaccki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Θα συμφωνησω με το φιλο theodi. Γενικά στη νυχτερινη ληψη ολες πονανε, ακομα και ακριβοτερα μοντελο.
theodi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, zaccki είπε Θα συμφωνησω με το φιλο theodi. Γενικά στη νυχτερινη ληψη ολες πονανε, ακομα και ακριβοτερα μοντελο. οχι ολες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα