Προς το περιεχόμενο

application launcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή (application launcher) κάτι σαν το RocketDock , βασικά το RocketDock είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω αλλά το βρίσκω σε 32-bit θέλω οπωσδήποτε σε 64-bit  , portable και κατά προτίμηση freeware , ευχαριστώ.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, micos000 είπε

Γιατί οπωσδήποτε 64bit;

Για να βλέπει όλη την ram στον τοπικό υπολογιστή που θα τρέχει winpe x64 για έλεγχο σταθερότητας.

Δημοσ.

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Τι σχέση έχει πόση μνήμη θα βλέπει ο launcher; Αυτή είναι δουλειά του λειτουργικού.

Οι 32bit εφαρμογές τρέχουν κανονικά στα 64bit λειτουργικά χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός αν η εφαρμογή απαιτεί low level access όπως οι εφαρμογές defgrag ή αν η εφαρμογή εκμεταλλεύεται την 64bit πρόσβαση στην μνήμη για να επιταχύνουν τις λειτουργίες τους όπως π.χ. το 7zip που έχει μια αύξηση της απόδοσης 5-10% περίπου στην συμπίεση όταν τρέχει native 64bit.

Για να επιστρέψω στο ojectdock, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να κερδίσει κάτι το od αν βλέπει (αν όντως βλέπει ή αν όντως το χρειάζεται να βλέπει) παραπάνω από 3.2gb ram.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Τι σχέση έχει πόση μνήμη θα βλέπει ο launcher; Αυτή είναι δουλειά του λειτουργικού.

Οι 32bit εφαρμογές τρέχουν κανονικά στα 64bit λειτουργικά χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός αν η εφαρμογή απαιτεί low level access όπως οι εφαρμογές defgrag ή αν η εφαρμογή εκμεταλλεύεται την 64bit πρόσβαση στην μνήμη για να επιταχύνουν τις λειτουργίες τους όπως π.χ. το 7zip που έχει μια αύξηση της απόδοσης 5-10% περίπου στην συμπίεση όταν τρέχει native 64bit.

Για να επιστρέψω στο ojectdock, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να κερδίσει κάτι το od αν βλέπει (αν όντως βλέπει ή αν όντως το χρειάζεται να βλέπει) παραπάνω από 3.2gb ram.

Δεν ήμουν σαφής , οπότε δικό μου το λάθος , αυτό που ήθελα να πω είναι ότι θέλω τον launcher για να ανοίγω κάποιες εφαρμογές που θα τρέχουν σε winpe x64 (x64 γιατί θέλω να βλέπει όλη την μνήμη η εφαρμογή ελέγχου μνήμης για σφάλματα ) οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ 64bit winpe και 64bit εφαρμογές μόνο (δεν τρέχουν 32bit εφαρμογές σε 64bit winpe εκτός αν γίνεται με customize δεν το έχω ψάξει αυτό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε, αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα είναι ότι το objectdock, το οποίο είναι μόνο 32bit εφαρμογή, δεν τρέχει σε winpe x64 γιατί δεν ενσωματώνει (το winpe 64) το υποσύστημα WoW64, σωστά;

Τώρα βγάζουμε άκρη. Σόρυ για τις ερωτήσεις αλλά δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες και ποιο ήταν το πρόβλημα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ ψάχνω για alternetives. Δες στο παρακάτω λινκ μήπως βρεις κάτι που σε βολεύει και έχει 64bit εφαρμογή.

https://alternativeto.net/software/objectdock/?feature=dock&platform=windows

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...