gii Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα ήρθε η ώρα να κάνω το μηχανογραφικό μου και έχω να διαλέξω ανάμεσα στις δύο αυτές σχολές...ποια μου προτείνετε;αν κάποιος ήταν μέσα σε κάποιο από τα δύο σώματα θα ήταν ακόμη πολυτιμότερη η βοήθεια του γιατί είμαι αρκετά μπερδεμένος! Επιπρόσθετα όταν αναφέρομαι για σμυα μιλάω για τις ειδικότητες του ταμιακος του στρατολογου και του υλικονομου...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί πραγματικά είμαι φουλ μπερδεμένος και οποιαδήποτε γνωμη-πληροφορια θα ήταν χρήσιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, gii είπε είμαι φουλ μπερδεμένος Το έχουμε καταλάβει ρε χαχαχα. Κοίτα να δεις, δεν έχουν τόσο νόημα αυτές οι ερωτήσεις μιας και ο καθένας θα σου πει τα πράγματα όπως τα φαντάζεται εκείνος. Εσένα τι σου αρέσει είναι το θέμα. Βάλε κάτω τις ειδικότητες των δυο σωμάτων, πως φαντάζεσαι την καθημερινότητα σου για την υπόλοιπη ζωή σου μέχρι να βγεις στην σύνταξη και διάλεξε τι προτιμάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, BlueBlade είπε Το έχουμε καταλάβει ρε χαχαχα. Κοίτα να δεις, δεν έχουν τόσο νόημα αυτές οι ερωτήσεις μιας και ο καθένας θα σου πει τα πράγματα όπως τα φαντάζεται εκείνος. Εσένα τι σου αρέσει είναι το θέμα. Βάλε κάτω τις ειδικότητες των δυο σωμάτων, πως φαντάζεσαι την καθημερινότητα σου για την υπόλοιπη ζωή σου μέχρι να βγεις στην σύνταξη και διάλεξε τι προτιμάς. χαχαχαχα δεν ξερω και τα δυο επαγγελματα μου αρεσουν πολυ...το ενα βεβαια εχει μεταθεσεις και λιγοτερα λεφτα απο οσο ξερω και ειμαι Αθηναιος οποτε καλα θα καθοταν η Αθηνα...Αλλα νταξει αλλη ποιοτητα δουλειας εχει ο ενας αλλη ο αλλος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosApost Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Εξαρτάται τι σου αρέσει. Αστυνομικός έχεις την επικινδυνότητα της δουλειάς όπως έχεις και σαν πυροσβέστης ή λιμενικός. Αεροπορία έχεις απλά το στρατιωτικό περιβάλλον που δεν το αντέχουν όλοι. Βέβαια σαν σώμα είναι σίγουρα πιο κυριλέ σε σχέση με στρατό ξηράς ή και ναυτικό. Σκέψου τι σου αρέσει να κάνεις, τι σου φαίνεται πιο ενδιαφέρον κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Σκεφτομαι λιγο το θεμα των μεταθεσεων σκεψου παιζει να πιανω οικονομικο σασσ και λεω να μην το βαλω γιατι δεν γνωριζω καθολου την διαδικασια των μεταθεσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosApost Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Αμα πιανεις σσασ οικονομικο εννοειται να πας. Βγαινεις αξιωματικος και εισαι και επιστημονας ταυτοχρονα. Μη μου βαζεις σμυα και αστυφυλακων στην ιδια ζυγαρια με στρατιωτικο οικονομολογο. Καμια σχεση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο από πάνω. Η ΣΣΑΣ είναι εντελώς άλλο Level και σίγουρα αν αποφασίσεις ότι δεν έχεις θέμα με τις μεταθέσεις, είναι μονόδρομος. 6 ώρες πριν, gii είπε Αλλα νταξει αλλη ποιοτητα δουλειας εχει ο ενας αλλη ο αλλος.... Αυτό είναι σχετικό στον καθένα, πως αντιλαμβάνεται την ποιότητα. Για εμένα καμία δουλειά σε σώμα ασφαλείας δεν έχει κάποια ποιότητα. Είτε θα είσαι σε μια μονάδα και θα βγάζεις χαρτούρα είτε στους δρόμους να "παλεύεις" με τον κάθε τρελό διαρρήκτη, ληστή ή να παλεύεις με τις φωτιές. Ξαναλέω, το θέμα είναι να σου αρέσει η καθημερινότητα αλλιώς δεν θα την παλέψεις σε αυτές τις δουλειές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο από πάνω. Η ΣΣΑΣ είναι εντελώς άλλο Level και σίγουρα αν αποφασίσεις ότι δεν έχεις θέμα με τις μεταθέσεις, είναι μονόδρομος. Αυτό είναι σχετικό στον καθένα, πως αντιλαμβάνεται την ποιότητα. Για εμένα καμία δουλειά σε σώμα ασφαλείας δεν έχει κάποια ποιότητα. Είτε θα είσαι σε μια μονάδα και θα βγάζεις χαρτούρα είτε στους δρόμους να "παλεύεις" με τον κάθε τρελό διαρρήκτη, ληστή ή να παλεύεις με τις φωτιές. Ξαναλέω, το θέμα είναι να σου αρέσει η καθημερινότητα αλλιώς δεν θα την παλέψεις σε αυτές τις δουλειές. Θα ψάξω λίγο το θέμα με τις μεταθέσεις πόσες έχεις και θα δω τι θα κάνω όντως αυτό για το οικονομικό μου το λένε πολλοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στις 20/7/2021 στις 9:44 ΜΜ, gii είπε Καλησπέρα ήρθε η ώρα να κάνω το μηχανογραφικό μου και έχω να διαλέξω ανάμεσα στις δύο αυτές σχολές...ποια μου προτείνετε;αν κάποιος ήταν μέσα σε κάποιο από τα δύο σώματα θα ήταν ακόμη πολυτιμότερη η βοήθεια του γιατί είμαι αρκετά μπερδεμένος! Επιπρόσθετα όταν αναφέρομαι για σμυα μιλάω για τις ειδικότητες του ταμιακος του στρατολογου και του υλικονομου...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί πραγματικά είμαι φουλ μπερδεμένος και οποιαδήποτε γνωμη-πληροφορια θα ήταν χρήσιμη Σαν αστυνομικός και σαν υλικονομος είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό να πάρεις σύνταξη από την Αθήνα, χωρίς να έχεις πάρει καμία μετάθεση. Ταμειακος και στρατολογος θα έχεις κάποιες μεταθέσεις. Σαν αξιωματικός οικονομικός (ΣΑΣΣ) θα έχεις κάποιες μεταθέσεις αλλά πάλι Αθήνα θα καταλήξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Σαν αστυνομικός και σαν υλικονομος είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό να πάρεις σύνταξη από την Αθήνα, χωρίς να έχεις πάρει καμία μετάθεση. Ταμειακος και στρατολογος θα έχεις κάποιες μεταθέσεις. Σαν αξιωματικός οικονομικός (ΣΑΣΣ) θα έχεις κάποιες μεταθέσεις αλλά πάλι Αθήνα θα καταλήξεις. Ευχαριστώ πολύ έχεις κάποιο άτομο μέσα και τα γνωρίζεις αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosApost Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Φιλε μ αμα πιανεις σσασ οικονομικο πραγματικα θα κανεις μεγαλο λαθος να μη πας. Δε συγκρινεται με αστυφυλακων και σμυα. Δεν ειναι μονο οτι βγαινεις αξιωματικος, βγαινεις και πτυχιουχος, η σσασ για να στο πω απλα ειναι η καλυτςρη επιλογη που μπορει να κανει καποιος στην Ελλαδα του 2021. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gii Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 22 λεπτά πριν, StavrosApost είπε Φιλε μ αμα πιανεις σσασ οικονομικο πραγματικα θα κανεις μεγαλο λαθος να μη πας. Δε συγκρινεται με αστυφυλακων και σμυα. Δεν ειναι μονο οτι βγαινεις αξιωματικος, βγαινεις και πτυχιουχος, η σσασ για να στο πω απλα ειναι η καλυτςρη επιλογη που μπορει να κανει καποιος στην Ελλαδα του 2021. ναι καταλαβα καθομαι το ψαχνω και λεω να το βαλω 2ο και να βαλω πρωτα την σχολη αξιωματικων της αστυνομιας που δυσκολα την πιανω αλλα ποτε δεν ξες με την ειδικη κατηγορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 ΣΣΑΣ οικονομικό θα καταλήξεις αργά ή γρήγορα είτε Πεντάγωνο είτε σε κάποιο πολύ μεγάλο σχηματισμό (π.χ. 1η Στρατιά, Γ' ΣΣ). Η βαθμολογική εξέλιξη δεν είναι όσο γρήγορη είναι της ΣΣΕ αλλά τα αρνητικά (αφού έχεις καταλήξει να κάνεις καριερα στις ΕΔ) σταματάνε εκεί. Καλά αν σε ρίξουν και Αεροπορία ή Ναυτικό θα είσαι ακόμα καλύτερα αλλά και του ΣΞ είναι κυριλέ (για δεδομένα στρατού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Στις 22/7/2021 στις 8:36 ΠΜ, gii είπε ναι καταλαβα καθομαι το ψαχνω και λεω να το βαλω 2ο και να βαλω πρωτα την σχολη αξιωματικων της αστυνομιας που δυσκολα την πιανω αλλα ποτε δεν ξες με την ειδικη κατηγορια Κάτι άλλο, σώμα στην ΣΑΣΣ διαλέγεις στο τέλος δηλαδή λίγο πριν ορκιστεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gii Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Κάτι άλλο, σώμα στην ΣΑΣΣ διαλέγεις στο τέλος δηλαδή λίγο πριν ορκιστεις. Διαλέγεις η γίνεται κλήρωση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα