Marios.30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Λοιπον εχω θεμα με το pc μου εδω και καποιες μερες εχει αρχiσει να κανει κατι ψηλοκοληματα στα games valorant cs...παιζω και ξαφνικα κολαει για λιγο για 1 δευτερολεπτο και επανερχεται το κανει συχνα αλλα για λιγο εχω δηλαδη μικρα συχνα μικροκοληματα επισης ενω πιανω πολλα fps βλεπω τηv εικονα λιγο περιεργη δεν ειναι και τοσο smooth και εχω την εντυπωση οτι αργη λιγο το ποντικι κατι σαν input lag idk ...επισης κανα δυο φορες οταν εμπενα deathmatch valorant αργουσε για λιγο να φορτωσει τα texture...ααα και στο internet επισης ψηλοκολαει καμια φορα στα streams...και στο youtube μου εκανε κατι διαφορα μαυριζε κουνουσα το ποντικι και οπου το πηγαινα εμφανιζοταν η εικονα η αφηνε πισω πολλες εικονες οταν εκανα scroll down....εχω δοκιμασει αλλη καρτα παρομοια με την δικια μου αλλα παλι τα ιδια επισης εχω αλλαξει και τροφοδοτικο αλλα τιποτα ram δεν ειναι τις εχω ελεγξει λειτουργουν σωστα δισκοι τα ιδια τα εχω ελεγξει ολα αυτα μεσα απο τον υπολογιστη με διαφορα προγραματα επισης και ο επεξεργαστης φενεται να δουλευει σωστα ολα ghz core ολα αυτα στο task manager ειναι σωστα επισης καποιες φορες εκανε και restart μονο του κολουσε το pc παγωνε για λιγο και εκανε restart η και αποτομα οχι και πολλη συχνα αλλα το εκανε εχω αλαξει και drivers καρτας τους ειχα παει δυο τρεις πισω στην αρχη μου φανηκε οκ αλλα μετα τα ιδια το μονο που δεν ξερω τι γινετε ειναι η μητρικη υπαρχει περιπτωση για ολα αυτα να ευθηνετε αυτη μπορω να την ελεγξω αυτη με καποιο προγραμα γιατι ειναι λιγο δυσκολο να την βαλω σε αλλο pc η μηπως ειναι το λειτουργικο τα windows 10;Τα specs μου ειναι gpu gtx 960 gpu r5 2600x motherboard fatality asrock b450gaming k4 δισκους εχω δυο εναν ssd με τα windows μεσα και τα κατι λιγα games μαζι με το valorant και εναν hdd μεσα με το cs και αλλα games...επισης η οθονη μου ειναι alienware 240hz...αα και η ram einai δυο 8gb η καθεμια...και θερμοκρασιες ολες καλες...
nickol-us Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Τα έχεις δοκιμάσει όλα και τελικά όλα λειτουργούν άψογα... αλλά με πρόβλημα Πρέπει να κανείς τεστάκια για να δεις τι ακριβώς φταίει. Πρώτα ρίξε ένα καλό καθάρισμα για σκόνες και έλεξε όλες τις συνδέσεις με καλώδια. Κάνε re-seat τις μνήμες. Κάνε κάποιον έλεγχο στο software που χρησιμοποιείς, μήπως έχεις τίποτα conflict. Αν έχεις παρατηρήσει από πότε ξεκίνησε, προσπάθησε να το συνδυάσεις με κάποιο πρόγραμμα - game που έβαλες εκείνη την εποχή. Μετά ξεκίνα τα διαγνωστικά. Memtest(ram), CrystalDiskInfo(ssd) και αν θες να πιέσεις λίγα τα πράγματα prime95 (cpu stress test), furmark (gpu stress test). Με υπομονή λογικά θα φτάσεις να βρεις τον ένοχο. Από τα λεγόμενα σου(άσχετα με το τι έχεις δοκιμάσει), λογικά πρώτα θα κοιτούσα με σειρά: ssd - θερμοκρασίες - τροφοδοτικό.
alexcrx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Marios.30 είπε επισης η οθονη μου ειναι alienware 240hz μηπως αλλαξαν τα hz της οθονης και απο 240 ειναι στα 60???????
Marios.30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 εχω ελενξει ssd και hdd απο το crystaldisk και μου τους βγαζει good και ειναι ολα τα κικλακια μπλε οποτε οι δισκοι ειναι οκ και θερμοκρασιες εχω δει ειναι οκ ουτε σκονη εχει τον εχω καθαρισει τροφοδοτικο εβαλα αλλο παλι τα ιδια αρα ουτε τροφοδοτικο ειναι ram τις εχω δει μεσω task manager η ταχητητα ειναι σωστη επισης μπηκα και bios ηταν σωστη internet ειναι οκ το μονο που μενει ειναι μητρικη επεξεργαστης αλλα και ο επεξεργαστης φενετε μεσα απο το task manager οτι δουλεει κανονικα τα cores και τα ghz....Τα hz ειναι 240 και απο το control panel οποτε δεν ειναι θημηθηκα οτι την ημερα που αρχισε να μου το κανει εκανα κατι updates στα windows οποτε μηπος ειναι αυτο και φτιαξει οταν βαλουν νεο uptdate?τωρα εχει σταματισει να κανει restart στο ακυρο το μονο που μου κανει ειναι να κολαει οταν παιζω valorant cs κολαει για πολη λιγο οπως ειπα και ενω το crosshair φενετε να ειναι smooth η εικονα τα texture δεν ειναι ειναι σαν να τρεμοπαιζουν λιγο οταν κουναω το ποντικι σαν να πιανει πιο λιγα fps πχ και αλλη καρτα εχω δοκιμασει παρομια μετην δικια μου αλλα παλι τα μικρο λαγκ τα ειχε...
Nik1239 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, Marios.30 είπε εχω ελενξει ssd και hdd απο το crystaldisk και μου τους βγαζει good και ειναι ολα τα κικλακια μπλε οποτε οι δισκοι ειναι οκ και θερμοκρασιες εχω δει ειναι οκ ουτε σκονη εχει τον εχω καθαρισει τροφοδοτικο εβαλα αλλο παλι τα ιδια αρα ουτε τροφοδοτικο ειναι ram τις εχω δει μεσω task manager η ταχητητα ειναι σωστη επισης μπηκα και bios ηταν σωστη internet ειναι οκ το μονο που μενει ειναι μητρικη επεξεργαστης αλλα και ο επεξεργαστης φενετε μεσα απο το task manager οτι δουλεει κανονικα τα cores και τα ghz....Τα hz ειναι 240 και απο το control panel οποτε δεν ειναι θημηθηκα οτι την ημερα που αρχισε να μου το κανει εκανα κατι updates στα windows οποτε μηπος ειναι αυτο και φτιαξει οταν βαλουν νεο uptdate?τωρα εχει σταματισει να κανει restart στο ακυρο το μονο που μου κανει ειναι να κολαει οταν παιζω valorant cs κολαει για πολη λιγο οπως ειπα και ενω το crosshair φενετε να ειναι smooth η εικονα τα texture δεν ειναι ειναι σαν να τρεμοπαιζουν λιγο οταν κουναω το ποντικι σαν να πιανει πιο λιγα fps πχ και αλλη καρτα εχω δοκιμασει παρομια μετην δικια μου αλλα παλι τα μικρο λαγκ τα ειχε... Πιθανόν με ένα φορμάτ να στρώσει μοιάζει με θέμα των windows 1
jbgoode Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Αφου το παρουσιασε αυτο το προβλημα μετα απο update, γιατι δεν τρεχετε το DDU μεσα απο safe mode, εχετε ετοιμους τους drivers με τους οποιους δουλευε καλα το παιχνιδι προηγουμενως, και τσεκαρετε το κουτι δεξια να μην εγκαταστησουν τα windows τους drivers. Οταν κανει επαννεκινηση το μηχανημα τρεξτε τους drivers με τους οποιους εισασταν ευχαριστημενος. Κατ' εμε, ολα δειχνουν σε software προβληματακι. GL!
Marios.30 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Τελικά το προβλημα λυθηκε γραφoντας ενα command στο Administrator windows powershell νομιζω και ελυσε καποια προβληματακια που υπηρχαν και σταματησε το lag!!!
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Όντως πιο command; Η λογική του φορουμ είναι να βλέπουν όλοι, να μαθαίνουν και να υπάρχει αρχείο για κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα, εφόσον έφτασες στη λύση μοιράσου την Spoiler ποντάρω sfc scannow
Marios.30 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 αναζητησα στα windows το cmd το εκανα δεξι κλικ run as administrator εγραψα αυτο το command sfc /scannow πατησα enter το αφησα να κανει το scan και μολις τελειωσε το εκλεισα αυτο στην ουσια λυνει νομιζω καποια προβληματα που ηπαρχουν....αυτο εκανα και μου εφτιαξε...
Aris_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αν όντως είναι αυτή η λύση τότε για κάποιο λόγο είχες corrupt αρχεία που πρέπει να δεις γιατί έγιναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα